Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- رئيس جمهوري با تاکيد براينکه دولت جديد آمريکا، اين کشور را به 15 سال پيش برگرداند، افزود: همه کشورهاي دنيا خواهان استقلال در تصميم‌ هستند و شايد آمريکايي‌ها بتوانند با فشار در بعضي جاها کاري به پيش ببرند، اما منطق نمي‌پذيرد که آنها بخواهند براي دنيا تصميم بگيرند.

به گزارش ايرنا به نقل از پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري، حجت‌الاسلام والمسلمين حسن روحاني شامگاه دوشنبه در ديدار صميمي با جمعي از اساتيد و پزشکان، با قدرداني از اقدامات انجام شده در دو بخش علم و بهداشت سلامت جامعه، گفت: از 40 سال پيش تا به امروز جمعيت کشور، حدود 2 برابر افزايش داشته است و اگر مقايسه کوتاهي داشته باشيم روند عادي چنين است که تعداد دانشجويان، اعضاي علمي، پزشکان و متخصصين و تخت‌هاي بيمارستاني کشورمان هم حدود 2 برابر افزايش داشته باشد، اما اقداماتي که در زمينه توسعه انساني و رشد علم و دانش انجام شده بسيار بالاتر از اين رقم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئيس جمهوري افزود: سال 57 حدود 200 هزار نفر دانشجو داشتيم و امروز بيش از 4 ميليون دانشجو داريم يعني تعداد دانشجويان 20 برابر شده است. در آن دوران حدود 7 هزار هيأت علمي وجود داشت و امروز اين رقم بيش از 10 برابر شده است و در دولت يازدهم و دوازدهم حدود 24 پارک علم و فناوري به پارک‌هاي علم و فناوري کشور اضافه شده است و در اين مسير فعاليت‌هاي اصلي را شما اساتيد و دانشجويان پرنشاط جامعه انجام داده‌ايد.
روحاني با بيان اينکه از لحاظ علمي و در زمينه کمي و کيفي پيشرفت‌هاي بسيار خوبي در کشور بوجود آمده است، گفت: در زمينه ارايه مقالات علمي به مراکز علمي دنيا در رديف شانزدهم دنيا قرار داريم و در منطقه و حتي در دنياي اسلام، در رديف اول و دوم هستيم.
رئيس جمهوري با اشاره به اينکه در بخش سلامت و پزشکي هم از پيشرفت‌هاي چشمگيري برخوردار بوده‌ايم، خاطر نشان کرد: امروز اگر کسي دچار بيماري شود، بسيار بعيد است که در آرزوي شفا و درمان در خارج از کشور باشد و با تلاش پزشکان کشور درمان و شفاي انواع بيماري‌ها در داخل کشور انجام مي‌شود، ضمن اينکه بسياري از ايرانيان خارج از کشور نيز براي عمل جراحي بخاطر اعتمادي که به پزشکان ايراني دارند، به کشورمان مراجعه مي‌کنند.
روحاني خاطر نشان کرد: در دولت يازدهم تخت‌هاي بيمارستاني نسبت به کل دوره‌هاي گذشته 20 درصد اضافه شده است و دولت در اين زمينه اهتمام ويژه‌اي داشته است.
رئيس جمهوري با اشاره به سخنان يکي از اساتيد دانشگاه مبني بر اينکه دانشگاه‌ها را آزاد بگذاريد و به آنها استقلال بدهيد، اظهار داشت: دادن استقلال عمل به اساتيد و بزرگان دانشگاه حرف درستي است و اصولاً چه کسي بهتر از اساتيد دانشگاه و دانشگاهيان مي‌توانند و صلاحيت دارند که براي دانشگاه تصميم بگيرند؟ هيچ‌گاه معتقد نبودم که تصميماتي که با حضور جمعي در جلسه گرفته مي‌شود از تصميمات بزرگان و اساتيد دانشگاه، صائب‌تر باشد.
روحاني با اشاره به اينکه اساتيد کشورمان به دنبال استقلال و دانشجويان عزيز خواهان آزادي هستند، گفت: اگر اين دو را به دانشگاهيان عزيزمان بدهيم، بسياري از مسايل برطرف مي‌شود و بي‌ترديد اساتيد و دانشگاهيان بهتر مي‌توانند گزينش‌ها و صلاحيت‌هاي لازم را تشخيص دهند و جوانان و دانشجويان نيز خودشان دلسوز و آگاه هستند و مسايل را به خوبي تشخيص مي‌دهند.
رئيس جمهوري در بخش ديگري از سخنان خود اظهارداشت: دانشگاه‌هاي ما در سال‌هاي گذشته در حوزه کميت رشد خوبي داشتند، اما از همه مسئولان، رؤسا و اساتيد دانشگاه‌ها مي‌خواهم که از اين پس توجه و تمرکز خود را صرف ارتقاء کيفيت در دانشگاه‌ها کنند. رشته‌هايي که در سال‌هاي گذشته در آنها دانشجو جذب کرده‌ايم، خيلي با محاسبات دقيق انجام نگرفته و برخي از اين رشته‌ها نه تنها براي کشور ضرورت نداشته‌اند، امروز نيز نمي‌توانند براي فارغ‌التحصيلان خود اشتغالي فراهم کنند.
روحاني طرح آمايش اجرا شده در برخي از رشته‌هاي دانشگاهي از جمله رشته‌هاي علوم پزشکي را مطلوب دانست و گفت: خوب است در راستاي ارتقاء کيفيت آموزشي در دانشگاه‌ها اجراي اين طرح تداوم يابد.
رئيس جمهوري اولويت‌ يافتن علم در دانشگاه‌ها را ضروري برشمرد و اظهار داشت: اگر در دانشگاهي اولويت اول سياست بود، آن دانشگاه ديگر دانشگاه نيست. دانشگاه‌ها بايد از اول به علم توجه کنند و در کنار آن توجه به فرهنگ، سياست، اشتغال، مهارت‌آموزي و کارورزي را مد نظر قرار دهند.
روحاني تصريح کرد: اين سخن بدين معنا نيست که دانشگاه‌ها سياست گريز باشند، اما نبايد اجازه دهيم که دانشگاه‌هاي ما سياست زده شوند، دانشگاه در وهله اول محل علم‌آموزي و دانش‌ورزي است و سياست مثل نمک غذا است که اگر زياد شود، حتما زيان مي‌رساند.
رئيس جمهوري با بيان اينکه دانشگاه‌ها بايد از سياست‌زدگي فاصله بگيرند و رابطه خود با بازار و فناوري و مهارت‌آموزي دانشجويان را تقويت کنند، خاطر نشان کرد: همان‌طور که دانشگاهيان بحق خواستار آن هستند که دولت با همه توان از دانشگاه و دانشجو حمايت کند، دولت نيز توقع دارد دانشگاهيان در مسير حل مشکلات کشور، دولت را ياري کنند. دولت سال گذشته با وجود همه مشکلات مالي، بودجه دانشگاه‌ها را به صورت صددرصدي پرداخت کرد که اين نشان از حمايت دولت از دانشگاه‌ها دارد و در عوض توقع دارد، دانشگاهيان حل مشکلات کشور را در مرکز توجهات خود قرار دهند.
روحاني با اشاره به اينکه کشور امروز با مشکلات اقتصادي مواجه بوده و کم‌آبي نيز به معضلي جدي تبديل شده است، گفت: دانشگاهيان خيلي جاها از جمله در حل مشکلات کم‌آبي درياچه اروميه و برخي مناطق خوزستان، مشغول فعاليت هستند، اما امروز چند رساله دکتري در رشته اقتصاد داريم که به عنوان رئيس جمهور يا اعضاي ستاد اقتصادي دولت با خواندن آن بتوانند راه‌حل جديدي براي حل مشکلات اقتصادي کشور بيابند.
رئيس جمهوري با تأکيد بر اينکه امروز وضعيتي داريم که بايد به هم بيشتر از قبل کمک کنيم، افزود: ما سال گذشته با هم عهد کرديم که به عقب بازنگرديم و به عقب هم بازنگشتيم، اما امروز در آمريکا حکومتي روي کار آمده که يک شبه اين کشور را به حدود 15 سال قبل بازگردانده و حرف‌هاي سال‌هاي 2003 و 2004 را تکرار مي‌کنند.
روحاني اظهار داشت: آمريکايي‌ها حرف‌هايي که در دوران بوش پسر زده مي‌شد را تجربه کرده و به اشتباه بودن آن پي برده بودند و قدم‌هايي براي اصلاح آن برداشته بودند، اما دوباره عده‌اي آمده‌اند و آن حرف‌هارا تکرار مي‌کنند. مگر دنيا مي‌پذيرد که آمريکا بخواهد براي همه کشورها تصميم بگيرد.
رئيس جمهوري تصريح کرد: همه کشورهاي دنيا خواهان استقلال در تصميم‌ هستند و شايد آمريکايي‌ها بتوانند با فشار در بعضي جاها کاري به پيش ببرند، اما منطق نمي‌پذيرد که آنها بخواهند براي دنيا تصميم بگيرند.
روحاني خاطر نشان کرد: اينکه يک آقايي که سال‌ها در يک مرکز جاسوسي مشغول فعاليت بوده، حالا بخواهد از جايگاه وزير خارجه امور آمريکا براي ايران و ديگر کشورها تعيين تکليف کند به هيچ وجه پذيرفتني نيست. شما چه کاره‌ايد که مي‌خواهيد براي ايران و جهان تصميم بگيرد و بگوييد ايران در زمينه فناوري هسته‌اي چه بکند و چه نکند.
رئيس جمهوري گفت: اينها از جنس همان حرف‌هايي است که قبل‌تر هم آمريکايي‌ها گفته‌اند و مردم ايران نسبت به آنها بي‌اعتنا بوده‌اند و حالا هم نسبت به آن بي‌اعتنا بوده و در کنار يکديگر به راهشان ادامه خواهند داد.
روحاني با بيان اينکه دولت دانشگاهيان را بزرگترين يار و کمک خود مي‌داند، اظهار داشت: امروز حدود 20 درصد از جمعيت کشور ما يا در حال درس خواندن هستند و يا در حال تدريس و اين وضعيت خوبي را در حال حاضر و در آينده پيش روي کشور قرار داده است. دولت روي کمک دانشگاهيان در اداره مسايل حوزه‌هاي سياست خارجي، اقتصاد، محيط زيست، مشکلات اقليمي و ديگر زمينه‌ها حساب مي‌کند و دانشگاهيان را بزرگترين کمک خود و ملت ايران مي‌داند.
شبد**1953**
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۸۵۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان روز ملی جمهوری آفریقای جنوبی را تبریک گفت

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، در پیام حسین امیرعبداللهیان آمده است: فرارسیدن روز ملی جمهوری آفریقای جنوبی را به ملت، دولت و خانم نالدی پاندور، وزیر امور خارجه این کشور صمیمانه تبریک می‌گویم.

وی افزود: توجه به اهمیت جایگاه چندجانبه گرایی در سیاست خارجی دولت، منجر به تقویت همکاری ها و تعاملات گسترده میان جمهوری اسلامی ایران و آفریقای جنوبی در چارچوب بریکس شد و در همین راستا شاهد پیشرفت و توسعه مناسبات دوجانبه در دوره اخیر هستیم.

وزیرامور خارجه تصریح کرد: اقدام قاطع حقوقی آفریقای جنوبی علیه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی و مواضع صریح این کشور در دفاع از فلسطین ثابت کرد که آرمان‌های نلسون‌ماندلا در مبارزه با ظلم و تبعیض، همچنان زنده است.

امیرعبداللهیان افزود: شادکامی و سعادت مردم آفریقای‌جنوبی و همچنین موفقیت و استمرار پیشرفت‌های دولت این کشور دوست را آرزو دارم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • جنبش دانشجویی، سازمان استکباری آمریکایی-صهیونیستی را به هم ریخت
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • بلینکن با سران جمهوری آذربایجان و ارمنستان گفت‌وگو کرد
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • حمایت دانشجویان دانشگاه آزاد گنبدکاووس از جنبش ضدصهیونیستی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا +فیلم
  • امیرعبداللهیان روز ملی جمهوری آفریقای جنوبی را تبریک گفت