Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@23:21:29 GMT

رئیس کل گمرک: قاچاق از مبادی رسمی نداریم

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۸۷۴۶۸

رئیس کل گمرک: قاچاق از مبادی رسمی نداریم

رئیس کل گمرک ایران با بیان اینکه در حال حاضر هیچ کالای قاچاقی از مبادی رسمی وارد کشور نمی‌شود، گفت: دستگاه‌های ارائه دهنده آمار ۱۵ میلیارد دلاری قاچاق از مبادی رسمی، باید پاسخگو باشند.

خبرگزاری صداوسیما: فرود عسگری درباره میزان میزان قاچاق از مبادی رسمی گفت: ما مدعی هستیم با کنترل‌هایی که از طریق سیستم‌ها انجام می‌دهیم و دریافت بارنامه و گواهی بازرسی از مبدا، کالای قاچاقی از مبادی رسمی وارد کشور نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، ۱۵ میلیارد دلار آمار رسمی قاچاق ورودی به کشور را برآورد دستگاه‌های دیگر عنوان کرد و گفت: آن‌ها باید پاسخگو باشند و گمرک مسئول مبادی رسمی است.

رئیس کل گمرک با بیان اینکه در حال حاضر با فعال شدن گمرک در مناطق آزاد در این مناطق هم دیگر قاچاق کالا نداریم، افزود: در راستای مکانیزه کردن گمرک جمهوری اسلامی ایران و سیستم‌های کنترلی در سال گذشته و امسال، دستگاه‌های ایکس ری فوق پیشرفته‌ای تهیه شده است و با قرارگرفتن این دستگاه‌ها در مبادی اصلی ورود کالا به کشور مثل بندر شهید رجایی، دوقارون و سرخس ۱۰۰ درصد کالا‌های ترانزیتی از این ایکس ری‌ها عبور خواهند کرد و کالا‌های وارداتی که در سطح سه قرار دارند به وسیله ایکس ری‌ها کنترل می‌شوند.

وی با اشاره به راه اندازی دستگاه‌های ایکس ری فوق پیشرفته در مرز‌های اینچه برون و بازرگان گفت: این دستگاه‌ها این امکان را به کارشناسان ما می‌دهد که تصاویر ایکس ری ورودی و خروجی کانتینر‌های ترانزیت را با هم مقایسه کرده و امکان ردیابی وجود دارد تا این کالا برابر با اظهارنامه باشد.

معاون وزیر اقتصاد و دارایی تاکید کرد: با نصب جی پی اس بر روی کانتینر‌ها در صورت انحراف محموله از مسیر و یا توقف غیرمجاز کامیون‌های ترانزیتی می‌توان به سرعت آن‌ها را ردگیری کرد. ضمن اینکه پلمپ‌های کانتینر‌ها در حال حاضر با تکنولوژی RFID انجام می‌شود که امکان جعل آن را غیرممکن می‌کند؛ به این ترتیب مسیر ترانزیتی کشور بسیار امن است.

عسگری ضمن اعلام رقم ۷ میلیارد دلاری صادرات تا ۲۹ اردیبهشت ۹۷ گفت: با توجه به تصمیمات جدید دولت و راه اندازی سامانه نیما تا به حال نه تنها صادرات کالا نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد افزایش داشته بلکه واردات کالا نیز با رقم ۶ میلیارد دلاری تا ۲۹ اردیبهشت ماه نشان از عدم تاثیر سیاست‌های ارزی بر واردات کالا به کشور دارد.

رئیس کل گمرک گفت: انواع کالا‌ها از جمله کالا‌های اساسی و قطعات منفصله خودرو به راحتی وارد کشور می‌شوند و بانک مرکزی هم به کالا‌های وارداتی ارز مورد نیاز را اختصاص می‌دهد. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003Qfk

منبع: فردا

کلیدواژه: رئیس کل گمرک قاچاق کالای قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۸۷۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل

سردار جواد تقوی افزود: در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مرحله جدید این طرح سراسری امسال با اولویت نظارت و پایش انبار‌ها و محل دپو کالای قاچاق، با حداکثر توان و بهره مندی از امکانات و تجهیزات نیروی انتظامی در استان اردبیل اجرا شد.

او با اشاره به تلاش مسئولانه و جهادی پلیس استان اردبیل در مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سلب تحرک از قاچاقچیان و ناامن کنندگان اقتصاد کشور، اظهار کرد: در این مرحله از طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس استان اردبیل موفق شد، ۲ هزار و ۵۵۵ قلم انواع دارو، چهار هزار متر پارچه، ۲۵ تن گندم و هفت تن و ۵۶۰ کیلوگرم آرد کشف و ضبط کند.

فرمانده انتظامی استان اردبیل کشف ۶ تن انواع چوب آلات جنگلی، چهار تن و ۷۵۰ کیلوگرم کود شیمیایی، ۸۰ هزار بسته قهوه، یک دستگاه موتورسیکلت، ۱۲۰ قوطی نوشابه خارجی، ۲۸۰ لیتر سوخت و ۱۲ هزار و ۸۷۰ قلم انواع دیگر کالای قاچاق را از جمله دیگر کشفیات ماموران نیروی انتظامی استان اردبیل در این طرح عنوان کرد.

سردار تقوی اظهار کرد: کارشناسان ارزش این کشفیات را در مجموع ۵۶ میلیارد و ۶۰۵ میلیون ریال اعلام کردند.

او بیان کرد: با اجرای این مرحله از طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان اردبیل ۱۳ نفر دستگیر و ۱۰ دستگاه خودرو چاقچیان توقیف شد.

فرمانده انتظامی استان اردبیل با اشاره به پلمب ۲ انبار در این طرح با دستور مراجع قضایی، اضافه کرد: تمامی متهمان دستگیر شده با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی و رسیدگی تحویل دستگاه قضایی شدند.

سردار تقوی ادامه داد: خرید و فروش و حمل یا نگهداری کالا خارج از ضوابط تعیینی دولت تخلف محسوب می‌شود و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

او پدیده قاچاق و هرگونه فعالیت‌های اقتصادی غیرقانونی را موجب اخلال در نظام اقتصادی کشور دانست و افزود: برخورد با فرصت‌طلبان و سوء‌استفاده‌کنندگان و مفسدان اقتصادی از اولویت‌های نیروی انتظامی است.

فرمانده انتظامی استان اردبیل با تاکید به برخورد قاطع و قانونی پلیس با قاچاقچیان، سودجویان و محتکران از شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک در خصوص احتکار و قاچاق کالا را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی بیش از ۳۴ میلیون تن کالا از مبادی فارس در سال گذشته
  • کشف ۴۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در گمرک پرویزخان
  • توقیف محموله داروهای قاچاق در گمرک سرو ارومیه
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • کشف ۱۰ تن انواع خوراک آبزیان خارجى قاچاق در مراغه
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد کالای قاچاق در ایلام
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • رشد ۶۵ درصدی ترانزیت مبدأ در مرز باشماق