Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@17:33:25 GMT

چگونه آسيب‌هاي عشقي را کاهش دهيم؟

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۸۷۶۹۱

چگونه آسيب‌هاي عشقي را کاهش دهيم؟

خبرگزاري آريا -

چنانچه عشق بدون ياري منطق و استدلال هدايت شود، بي‌گمان، پرآسيب خواهد بود‎
گرچه شاخص‌ترين و جذاب‌ترين ويژگي عشق (هيجان) است اما چنانچه مديريت کامل ارتباط عاشقانه را بر دوش‌اش بگذاريم، نابودي تلخ رابطه را به نظاره نشسته‌ايم.
1- رويارويي با عشق، از آنجا که هيجان زيادي در انسان به‌وجود مي‌آورد، امر آساني نيست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه حائز اهميت است، باورکردن هيجاني بودن پديده عشق است و باز هم باور کردن اينکه هر هيجاني قابل مديريت و کنترل است. چنانچه عشق مانند تمام پديد‌ه‌هاي هيجاني، بدون ياري منطق و استدلال هدايت شود، بي‌گمان، پرآسيب خواهد بود. هنگامي که سعي مي‌کنيم هيجان عشق، در عين بروز، مديريت و کنترل شود، آن را آرام کرده‌ايم. تيرهاي منطق و استدلال که برپيکره‌ هيجان عشق وارد مي‌شود، هيجان را آرام‌تر و سر به‌زيرتر کرده، آن را از پا مي‌اندازد.
2- يکي از چالش‌هايي که عشق با آن روبه‌رو مي‌شود، چالش هويت عشاق است. حفظ هويت من در برابر هويت ما. هيچ‌يک از اين هويت‌ها، نبايد به نفع هويت ديگري کنار رود، بهترين راه تداوم يک رابطه، حفظ هويت فردي در کنار هويت ارتباطي است.
3- هر فرازي را نشيبي است و عشق نيز از اين امر مستثنا نيست. چنانچه باور کنيم هيجان عشق طي مدت زماني، فروکش خواهد کرد، واقع‌بينانه‌تر به ارتباط عاشقانه مي‌نگريم و از هرگونه ايده‌آل‌سازي‌ دست برمي‌داريم.
4- باور کنيم، نخستين ارزيابي ما در ارتباط عاشقانه هرگز واقع‌بينانه نيست. بنابراين، براي پيشگيري از تمرکز هيجانات غيرواقعي، ضروري است پس از مديريت هيجاني، بار ديگر فرد مورد نظر را مورد ارزيابي قرار دهيم و چنانچه به تنهايي قادر نيستيم، از ديگران، مشاوران و متخصصان ياري جوييم.
5- هنگامي که به فرد بخصوصي توجه مي‌کنيم، عواطف، زمان بيشتري بر او متمرکزشده، وزن بيشتري دريافت مي‌کند؛بنابراين براي پيشگيري از مديريت غالب هيجانات در روابط عاشقانه، بهتر است توجه خود را به امور ديگري مانند کار، مطالعه، ورزش و... متمرکز‌ کنيم. در اين صورت از عمق و شدت هيجاني عشق کاسته‌ايم و شاخ و برگ پيدا کردن آن را به تعويق انداخته‌ايم.
6- در سير يک رابطه عشق بهنجار، عشق شرطي مي‌شود. هيچ انسان سالمي نمي‌تواند ديگري را تحت هر شرايطي دوست داشته باشد. يک ارتباط سالم پيام دوست داشتن مي‌دهد و پيام دوست‌داشتن دريافت مي‌کند.

هر فرازي را نشيبي است و عشق نيز از اين امر مستثنا نيست‎
توصيه‌‌هايي براي عشاق ناکام
چنانچه پس از تجربه ناکامي در عشق، عميقا برانگيخته شده‌ايد، خشم و عصبانيت زيادي را تجربه مي‌کنيد و با افکار انتقام‌جويانه اجباري و تکرارشونده مواجهيد، وضعيت خود را اورژانسي ببينيد و جدأ توصيه مي‌شود در نخستين فرصت ممکن از متخصصان بهداشت روان، مراکز مشاوره، پزشکان، والدين و نزديکان، درخواست کمک کنيد. باور کنيد که تمرکز شما بر خشم و انتقام، تنها اوضاع را بحراني‌تر کرده و تغييري درحال بد شما ايجاد نخواهد کرد.
در مورد اينکه چه کارهايي مي‌توان براي حل وضعيت موجود انجام داد، بينديشيد،فهرستي از تمامي کارهايي که به ذهنتان مي‌رسد آماده کرده و آن را با ديگران، ترجيحا افراد بالغ پيرامون خود، مطرح کنيد.
از روش‌هاي کنترل خشم، مانند فنون آرام‌دهي، تمرکز بر افکار خوشايند، پرت کردن افکار منفي و... استفاده کنيد.
از روابط حمايتي بهره‌‌مند شود؛ با ديگران درددل کنيد و خود را تسکين دهيد. بار هيجاني درد پيش‌آمده را با ديگران تقسيم کنيد.
باور کنيد که اکنون «خشمگين» هستيد. خشم تفکر شما را غبارآلود و اجازه هر نوع رفتار مناسبي را از شما سلب کرده است.
افکار خود را وارسي کنيد. چنانچه به تنهايي قادر نيستيد، از ديگران ياري بگيريد؛ ردپاي تحريفات شناختي و خطاهاي شناختي را در پيدايش خشم شديد خود جست‌وجو و سپس اصلاح کنيد.
به ياد داشته باشيد، خشم، سريع حرکت مي‌کند و کنترل اوضاع را به‌دست مي‌گيرد و چنانچه بلافاصله متوقف نشود، زود، دير خواهد شد.
چنانچه نمي‌توانيد افکار مزاحم انتقام‌جويانه خود را کنترل کنيد، سريعا متخصصان بهداشت روان، والدين و نزديکان را در جريان قرار دهيد و از ياري‌شان بهره‌مند شويد.
منبع: سلامت نيوز


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۸۷۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی صفحات جعلی توسط احراز هویت + فیلم

افراسیابی، کارشناس سواد رسانه در برنامه سلام تهران در رابطه با شناسایی صفحات جعلی از صفحات درست توسط احراز هویت با اشاره به اینکه در شبکه‌های اجتماعی باید به درستی صفحات مجازی پی ببریم و بعد وارد آن شویم، گفت: یا باید صاحب آن صفحه را بشناسیم و یا اینکه تأیید هویت شده باشد.  

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • شمس آذر 2-1 پیکان؛ اوج هیجان در قزوین؛ پیروزی، تساوی و دوباره پیروزی!
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • جنایت عشقی در خیابان جردن
  • شناسایی صفحات جعلی توسط احراز هویت + فیلم
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • یک میزبانی هیجان‌انگیز در انتظار والیبال ایران
  • تجربه سینما ترس، ترسناک‌ترین در ایران
  • هیجان ستاره بایرن: چی بهتر از بازی با رئال!
  • شور و هیجان وصف ناشدنی در مسابقات کشتی نونهالان استان سمنان
  • شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک