Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@03:04:51 GMT

«نظام سنجش شایستگی حرفه ای مدیران مدارس» رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۹۱۶۴۱

«نظام سنجش شایستگی حرفه ای مدیران مدارس» رونمایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، آیین رونمایی از برنامه نظام سنجش شایستگی‌های حرفه‌ای مدیران مدارس با حضور  وزیر آموزش و پرورش صبح امروز در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد.

در این مراسم اسفندیار چهاربند  رئیس مرکز نیروی انسانی در توضیح فرایند این نظام نامه گفت: مجریان مرحله آموزشی شهر تهران و البرز بود. ما در کشور ۱۰۷ هزار مدرسه داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶۵ هزار مدرسه مستقل هم دارین که بیش از ۱۲۰ دانش آموز دارند. 

با یک نگاه اجمالی متوجه می شویم نظام تعلیم و تربیت فراگیرترین رسانه در کشور است. بنابراین هر برنامه ای حاکمیت برای آینده داشته باشد باید ۶۵ هزار مدرسه مستقل و آن ۱۰۷ مدرسه را دریابد

وی ادامه داد: یک تعریف اولیه از مدرسه محیط سازمان یافته و هدفمند است تا رشد فرد به گونه ای مدیریت شود تا فرد برای زندگی فردی، اجتماعی و خانوادگی آماده شود. ساز و کارهای مناسب این هدف باید مهیا شود که از مدرسه آغاز می شود. 

مدیر منابع انسانی آموزش و پرورش بیان کرد: اگر مدرسه توانمندی تحت مدیریت توانمند داشته باشیم زیر ساخت جامعه صالح را خواهیم داشت.این موضوع در سند تحول بنیادین آمده است. در این سند توجه به مدرسه بیان شده است.

چهاربند اظهار کرد: از طریق محورهای توانمندسازی مدرسه، تضمین کیفیت در مدرسه و انتخاب و انتصاب مدیران مدرسه ما به تحقق مدریه سالم می رسیم تا بتوانیم هر مدرسه را جلوه تعلیم و تربیت بدانیم. دوستان ما در جهاد دانشگاهی به عنوان مشاور آموزش و پرورش در طراحی این نظام نامه است. هر چند این کار بسیار زمانبر و پیچیده است اما اجتناب ناپذیر است. ما حتما باید بدای اصلاح سیستم آموزش و پرورش از مدرسه شروع کنیم. این موضوع می تواند قدم اول تحقق سند تحول بنیادین تلقی شود.

کد خبر 4302962 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: سید محمد بطحایی مدرسه وزارت آموزش و پرورش شهرداری تهران شورای شهر تهران شهر تهران وزارت آموزش و پرورش سازمان تامین اجتماعی سازمان هواشناسی محمد علی افشانی نیروی انتظامی ترافیک بیمه شهردار تهران سازمان حج و زیارت آلودگی هوا ماه مبارك رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۱۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • رونمایی از نشان نود سالگی دانشگاه تهران
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند