Web Analytics Made Easy - Statcounter

روانپزشک در چهارمحال و بختیاری گفت: در زمینه رفتار اجتماعی و احترام متقابل همانند سایر شهروندان به افراد دارای نارضایتی جنسیتی «ترنس جندر»، باید فرهنگ‌سازی لازم صورت گیرد تا آنان بتوانند مشکلات اجتماعی و روانی خود را با حمایت مسئولان و مردم کاهش دهند. آفتاب‌‌نیوز : مسعود نیک‌فرجام اظهار کرد: اصطلاح «ترنس جندر» برای افراد دارای نارضایتی جنسیتی به کاربرده می‌شود و به کسانی اطلاق شده که با جنسیت مخالفِ جنسیتی که متولد شدند همانندسازی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: افراد دارای نارضایتی جنسیتی (gender dysphoria) تمایل دارند بدن جنس مخالف را داشته باشند.
نیک‌فرجام تصریح کرد: نارضایتی جنسیتی ممکن است از صحبت‌ها و فعالیت‌های کودکان حدس زده شود و ممکن است برخی بگویند این افراد تمایل دارند از جنس مخالف باشند.وی با بیان اینکه هویت جنسیتی در حدود دو یا سه سالگی آشکار می‌شود، تاکید کرد: نقش‌های جنسیتی در کودکان منع رفتارهای دخترانه برای پسران و منع رفتارهای پسرانه برای دختران است.نیک‌فرجام ادامه داد: بازی‌های پسرانه همچون دزد و پلیس برای پسران و عروسک‌بازی برای دختران باعث یادگرفتن نقش‌های جنسیتی در کودکان می‌شود.
وی اضافه کرد: کیفیت رابطه مادر و فرزند در سال‌های نخست زندگی در ایجاد هویت جنسیتی نقش مهمی دارد و مادران معمولا احساس غرور از جنسیت اصلی کودک را تقویت می‌کنند و به آن‌ها به عنوان دختر کوچولو و پسر کوچولو بها می‌دهند اما اگر مادر به جنسیت آن‌ها بها و ارزش ندهد مشکلات جنسیتی بوجود خواهد آمد.
نیک‌فرجام مرگ مادر، غیبت طولانی مادر، افسردگی طولانی مدت مادر را از عواملی برشمرد که می‌تواند در شروع مشکلات هویت جنسیتی موثر باشد و ممکن است پسر بچه‌ها به همانند سازی کامل با مادر واکنش نشان داده و خودشان را به مادر تبدیل کنند تا جایگزین مادر شوند و همین امر زمینه ایجاد نارضایتی جنسیتی را فراهم می‌کند.
وی بیان کرد: پدر نیز نقش مهمی در سال‌های نخست زندگی برای دختر بچه‌ها دارد و معمولا دختران در آینده کسانی را برای زندگی مشترک انتخاب خواهند کرد که همانند پدرشان باشد و برای پسر بچه‌ها پدر یک مدل برای همانند سازی مردانه است که پسر بچه از پدر الگو گرفته و رفتارهای مردانه او را تقلید می‌کند.
نیک‌فرجام خاطرنشان کرد: کودکان که آشکارا آرزوی خود را برای متعلق بودن به جنسیت مخالف بیان می‌کنند و لباس‌های جنس مخالف، اسباب بازی و بازی‌های آنان را ترجیح می‌دهند کم کم علایمی از نارضایتی از جنسیت خود را اظهار می‌کنند.
وی اظهار کرد: کودکانی که در بزرگسالی به عنوان افراد دارای نارضایتی جنسیتی شناخته می‌شوند کسانی بودند که در کودکی نارضایتی جنسیتی شدیدتری داشتند.نیک‌فرجام تصریح کرد: در بزرگسالان مبتلا به نارضایتی جنسیتی در مقایسه با سایر بزرگسالان نرخ شیوع افسردگی، اضطرابی، افکار خودکشی، رفتار آسیب به خود و سوء مصرف مواد مخدر بالاتر است.
وی با اشاره به اینکه همواره شاهد بد رفتاری با افراد نارضایتی جنسیتی بوده‌ایم، تاکید کرد: این افراد استرس ناشی از برچسب، پیش داوری و تبعیض را به همراه دارند و این استرس می‌تواند به اختلالات روانی و جسمی منجر شود.نیک‌فرجام با اشاره به اینکه افراد دارای نارضایتی جنسیتی از هورمون درمانی استفاده می‌کنند، گفت: مردان «ترنس جندر» معمولا از تستسترون و زنان ترنس جندر ممکن است استروژن و پروژسترون استفاده کنند.
وی بیان کرد: تعداد کسانی که در ارتباط با مسائل جنسیتی تحت عمل جراحی قرار می‌گیرند بسیار کمتر از کسانی هستند که هورمون درمانی را انتخاب می‌کنند.نیک‌فرجام با اشاره به اینکه عمل جراحی تغییر جنسیت در کشور ما قانونی شناخته شده است، خاطرنشان کرد: در زمینه رفتار اجتماعی و احترام متقابل همانند سایر شهروندان به افراد نارضایتی جنسیتی، باید فرهنگ سازی صورت گیرد تا آنان بتوانند مشکلات اجتماعی و روانی خود را با حمایت مسئولان و مردم کاهش دهند.
منبع: ایسنا کد خبر: ۵۲۴۸۱۴ تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۷

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ترنس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۵۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم مقاوم‌سازی ۱۰۰۰ کلاس درس در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار مهر، ایرج کریمی ظهر چهارشنبه در بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز اظهار کرد: در این استان یک هزار و ۸۰۰ فضای آموزشی در قالب ۱۰ هزار کلاس دست در دست بهره‌برداری است.

وی با بیان اینکه برخی از این مدارس نیاز به مقاوم‌سازی دارد تصریح کرد: یک هزار کلاس درس یا ۱۰۰ باب مدرسه نیاز به استانداردسازی دارد تا وضعیت موجود سر و سامان یابد.

مدیرکل نوسازی مداری چهارمحال و بختیاری افزود: ۱۹ مدرسه کانکسی در این استان وجود دارد که در قالب طرح شهید پناهی ۱۰ مدرسه ایمن‌سازی شده است و بقیه در دستور کار قرار دارد.

کریمی ادامه داد: در طرح شهید عجمیان شاداب‌سازی حدود ۳۵۰ مدرسه انجام شد.

وی اضافه کرد: در جشنواره قبل ۶۴۰ میلیارد ریال تعهد خیرین اعم از مسئولیت اجتماعی و حقیقی بود، که ۷۸ درصد آن محقق شد.

مدیرکل نوسازی مدارس چهارمحال و بختیاری گفت: در منظریه قدیم شهرکرد ۱۶ مدرسه و در منظریه جدید بر اساس جمعیتی که ساکن خواهد شد نیاز به مدارس جدید است.

کریمی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم ۶۹۰ میلیارد ریال اعتبار برای احداث مدارس جدید، ۴۲ میلیارد تومان برای ایزوگام و آسفالت و ۹۵ میلیارد تومان صرف خرید تجهیزات شد افزود: ۶۶ پروژه آموزشی ورزشی با مساحت ۲۹ هزار و ۲۰۰ متر مربع تحویل داده شده است.

کریمی از وجود ۸۲ پروژه خیری نیمه تمام در استان خبر داد و بیان داشت: ۱۰۰ باب پروژه با ۳ هزار و ۶۰۰ کلاس درس در دست اجرا داریم و ۱۱۰ پروژه با ۷۸۰ کلاس درس با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان در آینده استانداردسازی خواهد شد.

کد خبر 6100127

دیگر خبرها

  • آغاز طرح سراسری فرهنگ سازی برخورد با وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه شخص ثالث
  • فرهنگ‌سازی با برنامه‌ریزی آموزش و پرورش انجام شود
  • تایید حقانیت بانوان تماشاگر در رای بازی سپاهان پرسپولیس
  • لزوم مقاوم‌سازی ۱۰۰۰ کلاس درس در چهارمحال و بختیاری
  • با سهل انگاری مدیران برخورد می‌شود
  • ثبت‌نام طرح‌های پایداری تأمین گاز طبیعی آغاز شد
  • سالن جشن آموزش و پرورش در شأن معلم نیست/ لزوم تکریم توسط جامعه
  • پیش بینی ایرانی ها از ۵ سال آینده کشور چیست؟ (+اینفوگرافی)
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند