Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجمع شرکت فولاد ارفع دیروز 31 اردیبهشت سال 97 با حضور 90.57 درصدی سهامداران برگزار شد. این شرکت در حالی مجمع پایان سال مالی خود را برگزار کرد که با تحقق سود خالص 276 میلیارد تومانی رشد 150 درصدی در کسب سود برای سال مالی ۹۶ به نسبت سال مالی ۹۵ را تجربه کرده است .

اقتصادآنلاین-مریم علیزاده؛ روز گذشته مجمع عمومی سالیانه شرکت فولاد ارفع در ساعت 10صبح در محل سالن تلاش برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا اعضای هیات مدیره به ترتیب حامد واعظ  نماینده گروه مدیریت سرمایه گذاری امید، علیرضا خیاط، مدیرعامل و نماینده چادرملو، محمد رحیم رستی، نماینده شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات، مهدی شریفی  نیک نفس نماینده شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور ومحسن ابویی مهریزی نماینده شرکت کارخانجات نورد لوله یاران اعلام شدند.

 

سال 96 چگونه طلایی شد؟

در ادامه جلسه مجمع مدیرعامل به تشریح عملکرد و وضعیت مجموعه فولاد ارفع در سال گذشته پرداخت که اهم موارد ذکر شده به شرح زیر است:

-    دستیابی به ظرفیت اسمی تولید مجمتمع و تحقق ظرفیت تولید 801 هزار تن در واحد فولادسازی

-    عبور از ظرفیت اسمی تولید برای چهارمین سال در واحد احیاء مستقیم

-    فروش بیش از 783 هزار تن شمش فولاد

-    استفاده بیشتر از آهن اسفنجی واحد احیا بعنوان نهاده ارزانتر و مطمئن تر از نظر دسترسی و همچنین تامین نیازهای شرکت از طریق بازار به منظور فراهم آمدن شرایط تولید 801 هزار تنی

-    تولید فولادهای کیفی و LOW ALLOY جهت رقابت با محصولات خارجی

-    اتمام عملیات اجرایی ساخت تصفیه خانه پساب فولادسازی جهت جلوگیری از آلودگی محیط زیست و صرفه جویی در مصرف آب

وی در ادامه افزود شرکت آهن و فولاد ارفع در سال گذشته با تولید 850 هزار تن آهن اسفنجی حدود 4 درصد آهن اسفنجی تولید شده در کشور را به خود اختصاص داده است.

رشد خیره کننده تولید و فروش در سالی که گذشت

علیرضا خیاط در ادامه به بیان آمار و ارقامی در خصوص تولید محصولات و فروش سال 96 گفت: مبلغ کل فروش سال بیش بالغ بر یک هزار و 339 میلیارد تومان بود که رشد 49 درصدی نسبت به سال 95 را نشان می دهد. از سوی دیگر با تلاش فراوان توانستیم هزینه های مالی شرکت که بر گرفته از تسهیلات اخذ شده در سال های پیش بود را 6 درصد کاهش دهیم. همچنین هزینه های عملیاتی نیز به میزان 95 درصد کاهش داشته که مجموع این فعالیت ها رشد 150 درصد سود خال به میزان 267 میلیارد تومان در پایان سال را حاصل شد.

در خصوص تولیدات نیز دو محصول عمده شمش فولادی و بریکت هر کدام با رشد 11 و 7 درصدی مواجه شدند. گفتنی است افزایش تولید و فروش شمش فولادی عمدتا به علت افزایش بهره وری تولید و بکارگیری روش های خاص از طریق انتخاب مواد اولیه مناسب در حین کاهش مصرف انرژی و آب در طول سال گذشته است.

خبر خوش در خصوص تسویه بدهی های ارزی

مدیرعامل در خصوص بدهی های ارزی به بانک صنعت و معدن گفت: به منظور اصلاح ساختار مالی شرکت و تعیین تکلیف بدهی ارزی به بانک صنعت و معدن که همواره صورت های مالی را دستخوش نوسانات شدید می کرد در سال 96 تفاهم نامه ویژه مشمولین ماده 20 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر با بانک مذکور منعقد و با تقسیط بازپرداخت بدهی مذکور در چارچوب ریالی شدن تسهیلات، بهبود قابل توجهی در ساختار مالی شرکت ایجاد شد.

البته گفتنی است کاهش قابل توجه در وجه نقد طی دوره در سال 96 ناشی از موضوع اخیر و پرداخت مبلغ 182 میلیارد تومان بابت تسویه بدهی تسهیلات مالی شرکت است که عمدتا در پایان سال صورت پذیرفته است.

افق های روشن پیش روی «ارفع»

در ادامه جلسه مدیرعامل به تشریح چشم انداز مجموعه پرداخت. وی در این خصوص گفت: افزایش صادرات به میزان 50 درصد و کوتاه نمودن مدت اخذ سفارشات از مهمترین امور پیش روی شرکت است. از سوی دیگر ایجاد مکانیزم های جدید اخذ وجه از محل صادرات و روش های جدید عقد قرارداد براساس صرف و صلاح شرکت و حضور مستمر و حفظ سهمیه در بازارهای داخلی و خارجی می تواند از چشم اندازهای روشن این مجموعه باشد.

پیش بینی فروش یک میلیون تنی شمش فولاد

علیرضا خیاط همچنین یک خبر خوش در خصوص افزایش تولید و فروش شمش فولاد برای سال آتی داد و گفت: با اقدامات و تلاش های صورت گرفته در مجموعه پیش بینی می کنیم برای سال 97 رکورد فروش سال گذشته را پشت سر بگذاریم و به فروش 1.2 میلیون تنی در واحد احیا و یک میلیون تنی در واحد فولادسازی برسیم.

دیگر برنامه ها و اهداف مجموعه ارفع در سال آتی به شرح زیر است:

-    تامین گندله مصرفی به میزان حدود 1.5 میلیون تن از گندله سازی چادرملو

-    تامین اهن اسفنجی مورد نیاز کارخانه از واحدهای تولیدی مجاور جهت دستیابی به ظرفیت اسمی و گذر از ظرفیت اسمی تولید شمش

-    آمادگی برای تامین قزاضه آهن فرآوری شده تا سقف 98 هزار تن

گزارش مقبول حسابرس

در ادامه جلسه مجمع نوبت به استماع گزارش حسابرس رسید و از آنجا که گزارش صورت های مالی شرکت در سطح کیفی بالایی بود، حسابرسی بندی را در خصوص ایرادات حسابرسی وجود نداشت.

و اما تقسیم سود فراتر از انتظار

در پایان پس از استماع گزارش هیات مدیره و حسابرس قانونی شرکت، نوبت به تقسیم سود و تصویب صورت های مالی رسید. در این قسمت نیز رئیس مجمع با اعلام رقم سود 300 میلیارد تومانی با احتساب سود انباشته  نظر به تقسیم سود بیش ازرقم 894 ریالی برای هر سهم در سال 96 داشت. از این رو نهایتا با تقسیم سود 900 ریالی که عددی بیشتر از حد انتظار بود کام سهامداران شیرین شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فولاد بورس مجمع سالانه فولاد ارفع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۵۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو

​مدیرعامل بانک صادرات ایران در نشست‌هایی جداگانه با مدیران عامل و مدیران ارشد دو خودروساز بزرگ کشور، برای استفاده از تجربیات تخصصی این بانک در تأمین مالی صنعت خودرو به هم‌اندیشی پرداختند. - اخبار بازار -

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در دیدار با محمدحسن محمد‌زاده، مدیرعامل شرکت ایران‌خودرودیزل و همچنین دیدار با علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، ضمن تشریح توانمندی‌های این بانک در زمینه تجربه موفق همکاری و شیوه‌های تخصصی تأمین مالی صنعت خودرو کشور، برای توسعه همکاری و تحقق اهداف منویات مقام معظم رهبری در «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین کمک به تعمیق داخلی‌سازی و افزایش تولید محصولات این شرکت‌ها اعلام آمادگی کرد.

او توسعه همکاری، تسریع و تسهیل ارائه خدمات مالی نقدی و غیرنقدی و تجربیات ویژه و الگوی موفق بانک برای حل مشکلات تأمین مالی زنجیره تأمین سایر خودروسازان و قطعه‌سازان کشور در بانک صادرات ایران را تشریح و تبیین و کمک به تولید با استفاده از ظرفیت‌های شعب داخلی و خارجی بانک را مورد تاکید قرار داد.

سیفی گفت: بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های اصلی کشور، از سال‌های گذشته در کنار خودروسازان کشور بوده و اکثر خودروسازان کشور با بانک صادرات ایران تعامل مناسبی داشته و دارند.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه بدنه کارشناسی و ارکان بانک، تجربه و شناخت دقیقی از شرایط فعالیت خودروسازان کشور دارند، افزود: در بخش‌های اعتباری و طرح و برنامه بانک، برای طراحی محصولات ویژه، تجربه‌های موفقی وجود دارد و این شناخت موجب می‌شود که سرعت و کیفیت ارائه خدمات مالی و بانکی به این صنعت روز به روز بهتر شود و امروز با افتخار، همکاری مطلوبی با خودروسازان و قطعه‌سازان کشور داریم.

محمدحسن محمد‌زاده، مدیرعامل ایران‌خودرودیزل در این دیدار با استقبال از توسعه همکاری با بانک صادرات ایران، با ارائه اهداف و برنامه‌های این شرکت در سال جاری به تعدد شرکت‌های زیرمجموعه این شرکت اشاره کرد و گفت: استفاده از این شرکت‌ها عمق داخلی‌سازی شرکت ایران‌خودرو دیزل را افزایش داده و از این رو میزان ارزبری شرکت نسبت به سایر خودروسازان کمتر است.

او ویژگی دیگر این شرکت را تنوع محصولات آن برشمرد و افزود: تنوع محصولات ایران خودرو دیزل از جمله ون، انواع اتوبوس، انواع کشنده، کمپرسی و باری و از جمله بزرگترین سالن تولید اتوبوس خاورمیانه در این شرکت وجود دارد.

محمد‌زاده از تولید و فروش اتوبوس برقی داخلی شهری به شهرداری برخی کلان‌شهرهای کشور و همچنین فروش 1000 دستگاه اتوبوس دیزلی به شهرداری‌های کشور خبر داد و بر تداوم تولید و رفع نیازهای مختلف کشور به این محصولات، تاکید کرد.

علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو نیز در نشستی که با اتفاق مدیران ارشد این شرکت با مدیرعامل و مدیران ارشد بانک صادرات ایران، برگزار شد، از همکاری بانک صادرات ایران طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: باید با تلاش و  توسعه همکاری به دنبال حل مشکلات این صنعت و مردم باشیم.

 او افزود: بانک صادرات ایران سهم بسزائی در توفیقات مجموعه‌های بزرگ صنعتی دارد و امروز این سهم بیش از سایرین است.

مدیرعامل ایران‌خودرو با بیان برخی دغدغه‌ها و مشکلات بخش تولید، افزود: بانک‌ها به ویژه بانک صادرات ایران با وجود محدودیت‌های فراوان، کمک‌های بزرگی و بسیار ارزشمندی به صنعت خودرو کرده‌اند به طوری که اگر این کمک‌ها نباشد، امکان کسب موفقیت‌های بیشتر در این صنعت وجود ندارد.

محسن سیفی در جریان این دیدارها به اتفاق معاونان شعب، اعتبارات، طرح و برنامه و همچنین مدیران ارشد بانک در حوزه‌های ارز و بانکداری شرکتی، راهکارها و محصولات نوین بانک برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت خودرو را ارائه و برای کمک به این صنعت اعلام آمادگی کرد. 

دیگر خبرها

  • کاگران فولاد اکسین در ابتدای سال شعار "جهش تولید" را محقق کردند / شروع طوفانی اکسین در سال ۱۴۰۳ آغاز مسیر موفقیت است
  • وحیدی: تقسیم «استان تهران» در دست بررسی است
  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان