Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر پیشگیری‌های امنیتی و وضعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم سیستان و بلوچستان گفت: سرویس های ایاب و ذهاب دانش آموزی در سال جاری در سیستان و بلوچستان هوشمند می شوند.

غلامرضا باغ شیرین در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، ضمن تاکید بر ضرورت ساماندهی سرویس های ایاب و ذهاب دانش آموزی تأکید کرد و گفت: زاهدان شهری با 146 هزار نفر جمعیت دانش آموزی و 70 هزار متقاضی سرویس دانش آموزی است که سهم عمده‌ای از جمعیت شهر را تشکیل داده و در ساعات بخصوصی عدم مدیریت این حجم از جمعیت، منجر به بروز معضلات ترافیکی در برخی معابر و شریان های شهری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی خاطرنشان کرد: می توان با برخی ملاحظات مدیریتی بخش اعظمی از این معضلات را مدیریت کرد.

وی افزود: دستگاه های اجرایی باید در فرایند تحقق آئین نامه اجرایی موضوع مواد 2 و 12 و تبصره 87 قانون نظام صنفی نهایت کمک و نظارت خویش را به عمل آورده و این اهمیت درحوزه کسب و کارهای تعامل محور مانند ناوگان ایاب و ذهاب درون شهری اضافه شود. 

وی خاطر نشان کرد : راه اندازی کسب و کار مجازی توسط متقاضیان باید مطابق چک لیست های مرکز توسعه تجارت الکترونیکی انجام شود و مکانیزم های دریافت انتقادات و پیشنهادات در سامانه های مربوطه مدنظر قرار گیرد.

باغ شیرین با تأکید بر ضرورت ارتقای شاخص های امنیت روانی شهروندان در سفرهای درون شهری، افزود: ایجاد بستر شکل گیری مسافرت های ایمن درون شهری با استفاده از خودروی ایمن، وجود رانندگان قانونمدار و پیوست های اقتصادی و مقرون به صرفه، از حق تمامی مردم است و نهادهای متولی در این خصوص وظایف قانونی دارند.

 مدیر پیشگیری های امنیتی و وضعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان گفت: متأسفانه شکایات، انتقادات و بعضاً پرونده های واصله در محاکم قضایی در چهارچوب وسایط نقلیه ی عمومی  درون شهری طرح موضوع می شود که بروز تعداد محدودی از این شکایات نیز می تواند عواقب نامطلوبی در احساس‌امنیت ایجاد کند، لذا پیگیری پیوست‌های انتظامی و ترافیکی و نظارات مستمر محسوس و نامحسوس مجموعه اتحادیه آژانس های درون شهری، معاونت حمل و نقل شهرداری و دستگاه انتظامی از اقدامات اجتناب ناپذیر این حوزه است.

باغ شیرین در پایان گفت:قرار است در سال جاری به همّت سازمان  دانش آموزی استان و در بسترسامانه GPS ، ساعات ورود و خروج دانش آموز به مدارس و کیفیت تردد در مسیر منزل به مدارس از سوی راننده به صورت برخط توسط والدین نظارت شود که این امر علاوه بر ساماندهی‌معضلات ترافیکی شهر در ارتقای امنیت روانی و پیشگیری از جرایم و آسیب های اجتماعی محتمل موثر ارزیابی می شود.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 آسیب های اجتماعی دانش آموز شاخص قانون کسب و کار موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۵۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۶ درصدی متوفیان ناشی از تصادفات درون شهری

محمد حیدری رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه گفت : رعایت نکردن مقررات عبور و مرور در داخل شهر‌ها از سوی عابران پیاده بیشترین عامل تصادفات و مرگ و میر افراد است.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۰۹ نفر در تصادفات درون شهری کرمانشاه جان خود را از دست دادند عنوان کرد: سال گذشته حدود ۷۰ درصد متوفیان در معابر شهری عابران پیاده بودند.

حیدری گفت: سال گذشته در مجموع ۱۳۳ نفر در تصادفات ترافیکی استان جان خود را از دست دادند که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن ۱۶ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ درصد از متوفیان در معابر تندرو و بزرگراهی جان خود را از دست داده‌اند افزود: ۲۷ نقطه حادثه‌خیز در استان کرمانشاه وجود دارد که ۱۲ نقطه آن در شهر کرمانشاه است.

وی با بیان اینکه پلیس در راستای انجام وظایف خود اقدامات کنترلی را انجام داده است عنوان کرد: در نقاط حادثه‌خیز تیم‌های گشتی مستقر هستند و در ساعات پیک ترافیک و تصادفات حضور دارند و نسبت به تخلفات به ویژه تخلفات حادثه ساز برخورد خواهد شد.

حیدری گفت: شهرداری باید در زمینه اقدامات زیرساختی و نصب علائم راهنمایی و رانندگی اقدامات موثرتری را انجام دهد.

وی افزود: بزرگراه حضرت امام (ره) و بزرگراه جانبازان دو نقطه حادثه‌خیز در استان کرمانشاه هستند و نیاز است شهرداری پل عابر پیاده نصب کند و علاوه بر این با نصب نرده یا سایر تجهیزات مانعی ایجاد کند که عابران ملزم شوند از پل استفاده کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • سقوط وحشتناک یک زن از اتوبوس درون شهری (فیلم)
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می‌دهد
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • (ویدئو) سقوط وحشتناک یک زن از اتوبوس درون شهری
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان
  • افزایش ۱۶ درصدی متوفیان ناشی از تصادفات درون شهری