Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیروی هوایی رژیم صهیونیستی بعد از حدود دو هفته اذعان کرد که در تبادل آتش بامداد پنجشنبه، ۳۲ فروند راکت جولان اشغالی را هدف گرفت و پدافند هوایی سوریه نیز بیش از ۱۰۰ فروند موشک به سمت جنگنده‌های آن‌ها شلیک کرد. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، فرماندهی نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که در تبادل آتش بامداد ۱۰ می (۲۰ اردیبهشت) در بلندی‌های جولان، ۳۲ راکت به سمت اراضی اشغالی شلیک شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



«آمیکام نورکین» فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی با رد اظهارات سخنگوی ارتش مبنی بر اینکه ۲۰ راکت به سمت جولان اشغالی شلیک شده بود، تاکید کرد تعداد آن‌ها ۳۲ فروند بوده که فقط ۴ فروند از آن‌ها رهگیری شد.

به نوشته روزنامه «هاآرتص» نورکین طی سخنرانی در همایش امنیتی هرتزلیا گفت که مابقی راکت‌ها نیز به مناطقی خارج از محدوده تحت اشغال رژیم صهیونیستی برخورد کرده است.

وی همچنین افزود که حین عملیات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بر فراز سوریه علیه اهدافی که آن‌ها را ایرانی خواند، بیش از ۱۰۰ فروند موشک TAKA به سمت پرنده‌های آن‌ها شلیک شده است.

نورکین با بیان اینکه رژیم صهیونیستی اولین دولتی است که از جنگنده‌های F-۳۵ ساخت آمریکا در عملیات‌های نظامی استفاده کرده، گفت: «جنگنده‌های F-۳۵ ما برفراز تمام خاورمیانه پرواز می‌کنند و تا کنون دو بار در جبهه‌های مختلف عملیات داشته‌اند».

فرمانده نیروی هوایی رژیم صهیونیستی همچنین تصاویری از گشت‌زنی جنگنده‌های F-۳۵ در روز روشن بر فراز «بیروت» پایتخت لبنان نشان داد.


نقشه‌ای که ارتش رژیم‌صهیونیستی از اهداف حمله در سوریه منتشر کرد



بامداد پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت بود که جنگنده‌ها و توپخانه‌های رژیم صهیونیستی در واکنش به حملات راکتی ادعایی به بلندی‌های جولان اشغالی، تجاوز هوایی گسترده‌ای را به خاک سوریه شروع کردند. ارتش رژیم صهیونیستی مدعی است این راکت‌ها از سوی نیرو‌های حامی ایران شلیک شده و در پاسخ به آن، پایگاه‌هایی که مدعی حضور ایران در آن بودند را هدف قرار دادند (جزئیات بیشتر).

در حالی که ارتش سوریه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که پدافند این کشور با بیش از نیمی از موشک‌های شلیک‌شده رژیم صهیونیستی مقابله کرده و همچنین مقامات دولتی و پارلمانی سوریه مثل «فارس شهاب» تاکید می‌کنند این نیرو‌های آن‌ها بودند که راکت‌ها را به سمت جولان اشغالی شلیک کردند، اما مقامات نظامی اسرائیل و مقامات غربی متحد تل‌آویو اصرار دارند تا مسئله را ایرانی اسرائیلی جلوه دهند و بگویند ایران عامل و هدایت‌کننده این حمله بوده است.

«اصاف رونل» سردبیر اخبار خارجی روزنامه «هاآرتص» با رد ادعا‌ها مبنی بر انجام شدن و بعد شکست خوردن انتقام ایران، در توئیتر خود نوشت: «برای من سخت است که باور کنم "این" واکنش (انتقام) ایران بود که منتظرش بودیم». رونل با اشاره به حمله چند هفته قبل رژیم صهیونیستی به پایگاه تی ۴ و شهید شدن چند مستشار ایرانی، افزود: «(با حمله دیشب) ایران دلایل بیشتری برای انتقام (سخت‌تر) دارد».

شبکه «المیادین» پیشتر به نقل از منابع نظامی سوری گزارش داده بود این پدافند هوایی سوریه بوده که به سمت جنگنده‌های رژیم صهیونیستی شلیک کرده است.

المیادین به نقل از منابع میدانی می‌گوید که «پدافند هوایی سوریه، موفق شده حدود هفتاد درصد موشک‌های اسرائیلی را رهگیری و منهدم کند».

پیشتر وزارت دفاع روسیه اعلام کرده بود که ۲۸ جنگنده اسرائیلی در حملات امروز به نقاطی از سوریه که شامل اف-۱۵ و اف-۱۶ است، مشارکت داشته‌اند و مجموعا ۶۰ موشک شلیک کرده‌اند.

وزارت دفاع روسیه نیز گفته است که پدافند هوایی سوریه، بیشتر از نصف موشک‌های شلیک شده را منهدم کرده است. این موشک‌ها به گفته وزارت دفاع روسیه، نقاطی که ایرانی‌ها در آن هستند و همچنین سامانه‌های پدافند هوایی و جنوب سوریه را هدف گرفته بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اذعان رژیم صهیونیستی شلیک موشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۶۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرانه باختری، میدان وحدت در جبهه مقاومت

به‌طوری‌که مقامات تل‌آویو و سران ارتش اسرائیل نتوانستند مأموریت خود را برای اشغال شهر رفح آغاز کنند. اما در روزهای اخیر بخشی از بدنه ارتش رژیم صهیونیستی بازسازی شده و حملات نسبتاً شدیدی به کرانه باختری در حال وقوع است. رژیم صهیونیستی پس از عملیات وعده صادق، جایگاه خود را در عرصه نظامی در منطقه و حتی جهان از دست داده و قادر به تغییر قواعد درگیری در جنگ نیست. از این رو با جمع‌آوری نیروهای خود در سرزمین‌های اشغالی، تمام توان خود را برای تصرف شهر رفح و حمله به غزه به کار گرفته تا بتواند با یک پیروزی زودگذر در کشتن مردم غزه، چهره خود را به‌عنوان یک ارتش قدرتمند در منطقه بازسازی کند.

در ۲۰۰روز از عملیات طوفان‌الاقصی، بیشترین فشارهای رژیم صهیونیستی بر مردم غزه و رفح بوده و مردم در کرانه غربی کمترین آسیب و نقش را داشته‌اند. در این مدت بیش از ۳۴هزار نفر از مردم در غزه به شهادت رسیده‌اند؛ جنبش حماس و جهاد اسلامی سعی دارند از ظرفیت‌های جوانان انقلابی کرانه باختری به نفع مردم غزه استفاده کنند تا فشارها در این منطقه کاهش یابد. با توجه به اینکه کرانه باختری دارای جمعیت بالا و امکانات زیادی است، رژیم صهیونیستی سعی می‌کند مردم این منطقه را نسبت به مسائل مردم غزه و رفح بی‌اعتنا نگه دارد و اجازه هیچ‌گونه تحرکی را به جوانان مبارز در کرانه باختری ندهد. متأسفانه علاوه بر فشار اسرائیل به کرانه باختری، کشورهای عرب پیرامونی سرزمین‌های اشغالی و تشکیلات خودگردان فلسطین نیز از شکل‌گیری هسته‌های مقاومت در کرانه باختری جلوگیری می‌کنند. 

حال سؤال مهم اینجاست، آیا اعلام موجودیت یگان ویژه استشهادی در کرانه باختری می‌تواند صحنه نبرد میدانی را تغییر دهد؟

از سال ۲۰۲۳ میلادی روند درگیری‌ها در کرانه باختری شدت یافته، به‌طوری‌که این منطقه در حال حاضر به‌عنوان «فعال‌ترین» و «مهم‌ترین» جبهه علیه رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود. منشأ هر عملیات استشهادی در سرزمین‌های اشغالی که توسط مبارزان جوان صورت می‌گیرد بیشتر در شهرهای جنین و نابلس است. برای نخستین بار رهبر معظم انقلاب اسلامی در ۲۳ جولای ۲۰۱۴ (۱ مرداد ۱۳۹۳) مسئله تبدیل کرانه باختری به مرکز مقاومت در فلسطین اشغالی و «تسلیح و تجهیز» آن را مطرح فرمودند و این یکی از اهداف مهم و راهبردی محور مقاومت و جنبش حماس و جهاد اسلامی فلسطین است.

اما تشدید و شکل‌گیری هسته‌های مقاومت در کرانه باختری می‌تواند سه پیامد قابل توجه‌ برای آینده رژیم صهیونیستی داشته باشد.

نخست: هرگونه تحولات نظامی توسط هسته‌های مقاومت در این منطقه می‌تواند برای رژیم صهیونیستی به‌عنوان یک 
«تهدید موجودیتی» محسوب شود، به‌طوری‌که شاکله امنیتی اسرائیل را فرو بریزد. امروز بزرگ‌ترین صحنه برای قدرت‌نمایی و نمایش بازدارندگی و انسجام گروه‌های مقاومت در اراضی اشغالی کرانه باختری است.

دوم: بر اثر تشدید روند عملیات گروه‌های مقاومت در کرانه باختری، ارتش رژیم صهیونیستی عملاً در وضعیت «انفعال» و «استیصال» قرار خواهد گرفت و ابتکار عمل و کنشگری در عرصه میدانی در غزه و حتی رفح را از دست خواهد داد.

سوم: وحدت میدانی میان نیروهای جهاد و حماس در عین حال که روند پیشبرد راهبردهای مقاومت در کرانه باختری را تسریع و تسهیل می‌کند، می‌تواند سبب تحکیم و تثبیت ایده «وحدت میدان» میان گروه‌های مقاومت فلسطین و حتی محور مقاومت در منطقه ‌شود.

دیگر خبرها

  • گردان‌های «المجاهدین» سدیروت اشغالی را راکت‌باران کرد
  • ۴ هزار موشک از لبنان به شمال فلسطین اشغالی شلیک شد
  • کرانه باختری، میدان وحدت در جبهه مقاومت
  • مأموریت‌های مستشاران ایرانی در سوریه ادامه دارد
  • حماس: تصمیمی برای انتقال به سوریه نداریم
  • سابقه گسترده همکاری‌های اردن با رژیم صهیونیستی
  • حمایت از رژیم صهیونیستی برای حکومت اردن امری حیاتی است 
  • برجای ماندن چندین شهید و زخمی در بمباران بامدادی غزه
  • لحظات کشتار وحشیانه توسط جنگنده‎های اسرائیل
  • لحظات کشتار وحشیانه جنگنده‎های اسرائیل