Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز،  شرکت کشتیرانی دولتی PAO Sovcomflot (SCF Group) روسیه در نتیجه کاهش نرخ اجاره کشتی‎های نفتکش، طی 3 ماهه نخست امسال ضرر کرد.

  این شرکت در 3 ماهه نخست 2018 میلادی 16.1 میلیون دلار ضرر کرد، این در حالی است که Sovcomflot طی 3 ماهه ابتدایی سال گذشته 39.9 میلیون دلار سود کرده بود.   درآمد معادل اجاره زمانی (TCE) این شرکت در این 3 ماه به 248.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
9 میلیون دلار رسید. درآمد این کشتیران روسی در مدت مشابه سال گذشته 274.4 میلیون دلار بوده است.   طی 3 ماهه ابتدایی سال جاری میلادی کشتیرانی Sovcomflot سهم ناوگان خود را در خدمات دهی به پروژه های بلند مدت افزایش داد. بر اساس اعلام این شرکت، این اقدام موجب شد که اثر منفی کاهش نرخ اجاره کشتی ها در بازارها تا حدودی جبران شود.   نیکولای کولسنیکوف، معاون Sovcomflot و رئیس امورمالی این کشتیرانی، اظهار کرد: "در سه ماهه نخست 2018 میلادی شرایط بازار نفتکش های متعارف در سطح جهان بسیار چالش برانگیز باقی ماند. عدم توازن جدی میان تناژ کشتی های موجود در بازار و تقاضا برای حمل دریایی نفت و فرآورده های نفتی موجب شد که فشار بیشتری به نرخ کرایه ها وارد شود. این نیز موجب شد که در بخش هایی از بازار شاهد رسیدن نرخ ها به حد نصاب پائینی باشیم به طوریکه در برخی مواقع شاهد 50 درصد افت نرخ بودیم."   وی افزود: "برخلاف این شرایط منفی در بازار کشتی‎های نفتکش متعارف، کشتیرانی SCF توانست سهم درآمدهای خود را از پروژه های بلند مدت افزایش دهد و در همین حال ساختار ناوگان نفتکش‎های متعارف خود را به منظور افزایش کارایی بهینه کردیم."   کشتیرانی SCF در ماه فوریه 2018 میلادی 2 فروند کشتی نفتکش افرامکس خود را به مدت 10 سال به شرکت شل اجاره داد، حداقل زمان تعهدآور در این قرارداد 5 سال است.   از سوی دیگر، یک فروند کشتی نوساز یخ‎شکن این شرکت نیز در قراردادی 20 ساله در اختیار شرکت Sakhalin Energy قرار گرفت.   ناوگان شرکت Sovcomflot، ملکی و اجاره ای، هم اکنون متشکل از 146 فروند است که ظرفیتی بالغ بر 12.6 میلیون تن دارد.
 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: روسیه دلار درآمد کشتی معاون جهان نفت فرآورده های نفتی روسیه پارس نفتکش کشتیرانی پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۷۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ

ضرر خالص بوئینگ در سه ماهه اول سال میلادی کنونی، ۳۵۵ میلیون دلار اعلام شد.

به گزارش ایسنا، غول هواپیماسازی آمریکایی بوئینگ در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ میزان ۳۵۵ میلیون دلار ضرر خالص داشته است.

بوئینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد درآمد این شرکت ازجمله فروش محصولات و خدمات با کاهش ۷.۵ درصدی به ۱۶.۶ میلیارد دلار در دوره ژانویه تا مارس نسبت به مدت مشابه سال قبل رسیده است.

درآمد این شرکت از فروش هواپیماهای تجاری به ۴.۶۵ میلیارد دلار رسید، در حالی که درآمدهای دفاعی، فضایی و امنیتی ۶.۹۵ میلیارد دلار ثبت شد.

درآمد خدمات جهانی نیز در این دوره سه ماهه بالغ بر پنج میلیارد دلار بوده است.

همچنین شرکت بوئینگ اعلام کرد که درآمد سه ماهه اول مالی سال ۲۰۲۴ به میزان ۱۶.۵۷ میلیارد دلار بوده است. نتیجه بهتر از حد انتظار این شرکت زمانی حاصل شد که اقدامات جامع را در راستای تقویت کیفیت و ایمنی تجارت خود در نظر گرفت.

کل سفارشات معوقه این شرکت به ۵۲۹ میلیارد دلار افزایش یافت که شامل بیش از ۵۶۰۰ هواپیمای تجاری می‌شود. این شرکت کاهش سرعت تولید بوئینگ ۷۳۷ خود را به زیر ۳۸  فروند اعلام کرد که هدف از این اقدام ایجاد بهبود در سیستم مدیریت کیفیت آن است.

دیو کالهون، رئیس و مدیرعامل بوئینگ، اظهار کرد نتایج سه ماهه اول ما منعکس‌کننده اقدامات فوری برای کاهش سرعت تولید ۷۳۷ برای بهبود کیفیت آن است. ما برای تقویت سیستم‌های مدیریت کیفیت و ایمنی خود زمان بیشتری صرف خواهیم کرد و این اقدام آینده‌ای قوی‌تر و با ثبات‌تری را رقم خواهد زد.

به گزارش بیزنس، پس از انتشار این گزارش در پیش بازار نیویورک، سهام بوئینگ ۳.۷۰ درصد افزایش یافت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشدید دوباره حملات انصارالله یمن: پهپاد آمریکایی و نفتکش انگلیسی هدف قرار گرفتند
  • دامنیک میستریو مصدوم شد؛ احتمال غیبت 9 ماهه/ اخبار WWE
  • پایان نوبت نخست آزمون سراسری مازندران در صحت و امنیت
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • رکوردزنی «مست عشق» در روز نخست اکران
  • سقوط شدید فروش گوشی‌های اپل در چین
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • لزوم وجود مدیریت واحد مرزی به منظور جلوگیری از توقف زیان‌بار کامیون‌ها
  • «مست عشق» رکورد مخاطب روز نخست اکران را شکست
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ