Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-01@01:57:00 GMT

ساخت دستگاه فریزدرایر دارویی در کشور

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۹۷۷۸۱

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی موسسه رازی، غلامرضا حسینی با اشاره به ساخت دستگاه فریزدرایر توسط شرکت دانش بنیان تکوین آزمایش پارسه که برای نخستین بار در کشور انجام شده، گفت: این شرکت در سال ۱۳۸۸ تاسیس شد و تا سال ۱۳۹۲ عملیات طراحی و مهندسی پروژه به صورت مطالعاتی را به انجام رساند، در سال ۹۳ نیز تاییدیه دانش بنیان بودن این شرکت از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اخذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از سال ۹۴ فاز اجرایی نخستین دستگاه فریزدرایر غذایی صنعتی در ایران آغاز شد، افزود: این شرکت در سال ۱۳۹۴ به عضویت مرکز رشد موسسه درآمد و متعاقب آن این مجموعه موفق به ساخت و رونمایی از اولین دستگاه فریزدرایر غذایی صنعتی در کشور شد.

مدیر طراحی و فناوری شرکت دانش بنیان تکوین آزمایش پارسه گفت: این دستگاه فرآیند خشک کردن انجمادی در خلاء را انجام می‌دهد که به عنوان روشی مناسب برای افزایش مدت نگهداری و حمل و نقل واکسن‌ها بدون نیاز به نگهداری در یخچال محسوب می‌شود.

وی از ساخت دستگاه فریزدرایر دارویی خبر داد و افزود: این دستگاه با توجه به الزامات صنعت داروسازی از حساسیت بیشتری برخوردار بوده و الزامات مربوط به GMP در تمام مراحل طراحی و ساخت آن رعایت شده و از عملکرد قابل اطمینانی برخوردار است.

حسینی گفت: با توجه به الزامات بسیار پیچیده و حساس این دستگاه، شرکت سازنده آن می‌تواند ادعا کند به سطح قابل قبولی از فناوری در ساخت و طراحی فریزدرایر رسیده است.

وی با تاکید بر اینکه در این دستگاه فریزدرایر حداقل از ۵ سیستم هایتک (فناوری پیشرفته) استفاده شده است، افزود: با توجه به اینکه این دستگاه از نیاز‌های ضروری صنعت داروسازی محسوب می‌شود، دستگاه‌های موجود نیاز به بروزرسانی و یا تعمیر دارند که به دلیل وارداتی بودن آن‌ها، تعمیر و نگهداری آن هزینه‌های بسیار بالایی به همراه دارد.

مدیر طراحی و فناوری شرکت دانش بنیان تکوین آزمایش پارسه گفت: علاوه بر ساخت و تولید داخلی این دستگاه، تعمیر و نگهداری این دستگاه‌ها را نیز عهده دار هستیم و در نظر داریم پایگاه تخصصی در حوزه فریزدرایینگ به لحاظ فنی در ایران ایجاد کنیم.

وی افزود: ادعا می‌کنیم کیفیت این دستگاه هم سطح مشابه اروپایی آن بوده است که با قیمتی پایین‌تر مشابه چینی موجود در بازار (که هر دو مورد فاقد خدمات پس از فروش نیز هستند) عرضه می‌شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: ساخت دستگاه دارویی آزمایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۷۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهم صنایع خلاق و دانش‌بنیان‌ها از سبد ایجاد کسب‌وکار‌ها و عدالت شغلی در همه دنیا و ایران به لحاظ گردش مالی و ایجاد و توسعه کسب‌وکار جزو بالاترین سهم محسوب می‌شود.

پیشرفت‌های شگرف علوم و فناوری سخت به شکوفایی اقتصادی جوامع منجرشد و البته همان‌طور که علوم و فناوری‌های سخت به شکل‌گیری و توسعه‌ی خانواده بزرگ صنایع سخت یا کارخانه‌ای منتهی می‌شوند، علوم و فناوری‌های نرم نیز صنایع نرم را شکل می‌بخشند؛ صنایعی که محصولات و خدمات حاصل از آن، افزایش کیفیت زندگی و تسهیل رابطه‌ی با محیط پیرامون کمک می‌کنند.

ارتباط صنایع سخت و صنایع نرم در ایجاد بسترشکوفایی در اقتصاد جوامع کمک می‌کند و این دو موضوع را می‌توان مکملی برای ارتقای دانش و فناوری به همراه توسعه کیفیت زندگی مردم دانست.

اثرگذاری نرم و اقتصاد اجتماعی

در همین زمینه مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایجاد هماهنگی و پیگیری بین دستگاه‌هایی است که در حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم در حال فعالیت هستند، وظیفه دارد.

وی ادامه داد: این ستاد در حال همکاری با بیش از ۲ هزار شرکت خلاق است که در حوزه دانش بنیان‌ها قرار می‌گیرند و همچنین ۴۰۰ شرکت دانش بنیان خلاق که در حال فعالیت هستند.

حسنلو تاکید کرد: در حوزه اثر گذاری نرم و اقتصاد اجتماعی اصولا تنها این شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق قادر به نقش آفرینی و اثرگذاری هستند. در حوزه بین الملل نیز ما مسئله‌ای که در حوزه ارائه تصویر اقتصادی و اجتماعی از کشور و دیپلماسی عمومی داریم با ابزار صنایع خلاق قابل حل است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم تصریح کرد: اگر بخواهیم تکنولوژی و صنعتی را همراه با بسط فرهنگی به خارج از کشور ارایه و توسعه دهیم، بهترین و سریع‌ترین راه حل بهره گیری از توان همین شرکت‌های خلاق و دانش بنیان است.

دانش بنیان‌ها قابلیت ارائه تکنولوژی پیچیده و نوین را دارند

از سوی دیگر و در همین رابطه، آهنگربیگ معاون ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم نیز در تشریح فعالیت‌های دانش بنیان‌ها در توسعه فناوری نرم فرهنگی به خبرنگار آنا گفت: دانش بنیان‌ها با شیوه‌های مخصوص به خود در حال فعالیت و ارزیابی هستند و بیش از ۸ هزار دانش بنیان وارد توسعه فناوری‌های نرم شده اند.

وی ادامه داد: تا اسفند ماه سال گذشته بیش از ۲ هزار شرکت خلاق نیز به این صنعت پیوسته اند. شرکت‌های خلاق واحد‌هایی هستند که فناور و نوآور و فرهنگی هستند، اما شرکت‌های دانش بنیان با ایجاد فناوری‌های پیچیده و تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته در حال کار هستند و از بسط فرهنگی کمتری برخوردارند.

آهنگر بیگ تصریح کرد: سطح فناوری و پیچیدگی محصولات دانش بنیان‌ها به شدت بالا بوده و از این حیث دارای برتری خاصی برای فعالیت در صنعت فناوری نرم فرهنگی هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان