Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - شهرري ـ ايرنا ـ مسئول امور عشاير شهرستان ري گفت: امسال 20 طرح عشايري با اعتبار 20 ميليارد ريال از محل ماليات بر ارزش افزوده در اين شهرستان به بهره برداري مي رسد.

سعيد نادري روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با بيان اينکه امسال سهم عشاير شهرستان ري از محل درآمدهاي ارزش افزوده مشخص شده است، افزود: عمده طرح هاي عشايري در حوزه تامين آب، خريد تانکر آبرسان، مرمت و تعمير ايل راه ها، مرمت قنات هاي مخصوص عشاير و ايجاد سدهاي زيرزميني خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي تصريح کرد: اين طرح ها با همکاري سازمان امور عشايري و فرمانداري ري اجرا مي شود.
وي از اجراي طرح پشتيباني کوچندگان نيز در اين شهرستان خبر داد و گفت: بر اساس اين طرح خدماتي از جمله تامين آب آشاميدني بهداشتي، تامين آب شرب و واکسيناسيون دام، بازگشايي ايل راه ها و ايجاد شوراي عشايري ارائه مي شود.
وي گفت که خدمات دهي در زمان کوچ عشاير، معرفي به ادارات مختلف براي تسريع امور عشاير و معرفي به بيمه صندوق اجتماعي روستاييان از ديگر خدمات اين طرح است.
نادري با بيان اينکه چهار ايل هداوند، کلهر، طايفه عرب صحنـايي و کلکوهي زمان قشلاق را در شهرستان ري سپري مي کنند، عنوان کرد: اين شهرستان 200 خانوار عشاير با جمعيت يک هزار نفر دارد که اين عشاير در بخش هاي خاوران، چرمشهر و حسن آباد پراکنده هستند.
**20 درصد گوشت قرمز ري توسط عشاير توليد مي شود
مسئول امور عشاير شهرستان ري با اشاره به اينکه عشاير شهرستان ري 35 هزار راس دام سبک و يک هزار نفر شتر دارند، اظهار کرد: عشاير اين شهرستان با توليد سالانه يک هزار و 400 تن گوشت قرمز 20 درصد از نياز بازار مصرف مردم ري تامين مي کنند.
نادري ادامه داد: هر يک از سياه چادرهاي عشاير نماد يک کارگاه توليدي است که با کمترين نياز به بخش دولتي بهترين محصول را با بالاترين کيفيت توليد مي کنند.
وي عشاير را بهترين حافظان محيط زيست دانست و گفت: بر اساس تجربه عشاير هر جا که حضور داشته اند کمترين تخريب در منابع طبيعي صورت گرفته است.
3218/6003
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۰۰۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش توان ارایه خدمات فنی و مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، مجید کیان‌پور، مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک طی سفر به خراسان رضوی ضمن حضور در آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک و دریافت گزارشی از اقدامات و برنامه‌های آزمایشگاه استان و بازدید از بخش‌های فنی و ستادی اداره کل، برنامه شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک را در سال جهش تولید، تشریح کردند.

کیان‌پور افزود: هم اکنون در سطح استان‌ها با ۳۷ سازمان و دستگاه اجرایی همکاری نزدیکی داریم و در راستای برنامه ورود به بازار‌های جدید و ارایه خدمات فنی و مهندسی به دیگر سازمان‌ها، ارائه خدمات به دیگر سازمان‌ها در کنار شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه وزارت راه و شهرسازی امسال افزایش خوبی خواهد یافت.

وی با بیان اینکه امسال بودجه مناسبی برای توسعه و بهسازی آزمایشگاه‌های فنی و مکانیک خاک در استان‌ها در نظر گرفته شده است، افزود: باتوجه به اینکه شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک یک شرکت دانش‌بنیان، فناورانه و مردم پایه است توسعه شرکت به تجهیزات نوین و آخرین فناوری‌ها به طور مستمر پیگیری می‌شود که امسال ضمن تجهیز آزمایشگاه‌ها به دستگاه‌های جدید، تعدادی ساختمان بهسازی و خودرو‌های خدمت خریداری می‌شود.

مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با اشاره به اینکه تنوع آزمایش‌های قابل‌ارایه در این شرکت بیش از نیاز کشور است، افزود: باتوجه‌به اینکه محصولات و آزمایش‌های جدیدی در دنیا تولید و بهره‌برداری می‌شود، شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک نیز امسال تنوع سبد ارایه خدمات آزمایشگاهی خود را به ۷۵۰ نوع آزمایش افزایش خواهد داد تا نیاز صنعت و پروژه‌های عمرانی را پاسخگو باشد.

بر اساس این گزارش مجید کیان‌پور مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، خدایار روان‌بد، معاون توسعه مدیریت و منابع، شهرام جمعه خالدی، ذیحساب، حمیدرضا شیخ انصاری، مدیرکل حوزه ریاست، روابط‌عمومی و ارزیابی عملکرد از بخش‌های مختلف آزمایشگاه استان خراسان رضوی بازدید و ضمن استماع گزارش مدیرکل آزمایشگاه استان خراسان رضوی، بررسی عملکرد سال گذشته و برنامه‌های امسال استان در دیدار صمیمی برای رفع مشکلات همکاران شرکت کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش توان ارایه خدمات فنی و مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • رعد و برق بلای جان دام‌های عشایر در فارس شد
  • وارد آمدن خسارت به ۱۰۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایری استان ایلام
  • رعدوبرق، جان دام‌های عشایری را در فارس گرفت
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد ریالی بارش‌های سیلابی به حوزه عشایری ایلام