Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پس از اینکه پرونده تروریست‌ها در منطقه غوطه شرقی دمشق و قلمون شرقی بسته شد، ارتش سوریه منطقه غوطه غربی (جنوب دمشق) را نشانه گرفت؛ منطقه ای که آخرین مقر تروریستها در جنوب پایتخت این کشور بود.

سرانجام ارتش سوریه در جریان یک عملیات یک ماهه دوشنبه 31 اردیبهشت ماه سال 1397 موفق شد با به دست گیری کنترل اردوگاه مهم «یرموک» و منطقه راهبردی «الحجر الاسود» به حضور تروریستها در جنوب دمشق پایان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیر عملیات ارتش سوریه

ارتش سوریه پس از اینکه نیروهای خود را در جنوب دمشق حاضر کرد، دیگر گروههای تروریستی چاره ای جز تسلیم یا پذیرش شروط دولت سوریه یا تداوم جنگ نداشتند که در صورت حصول چنین امری، سرنوشتشان مشخص بود.

بیشتر بخوانید: خداحافظی تروریست ها با پایتخت سوریه/ آرامش پس از ۷ سال به استان دمشق بازگشت + تصاویر و نقشه میدانی

22 اسفند ماه 1396 بود که در راستای اجرای توافق قبلی بین دمشق و عناصر مسلح حاضر در محله «القدم»، چندین اتوبوس از این محله خارج شد و عناصر تروریستی «اجناد الشام» و خانواده هایشان را به سمت شمال سوریه انتقال داد.

پس از خروج عناصر این گروه و در جریان ورود ارتش سوریه به این محله که در مجاورت مناطق الحجر الاسود و «العسالی» قرار داشت، شماری از عناصر داعش از مواضع تحت اشغال خود در الحجر الاسود به سمت این مناطق نفوذ کردند و درتلاش بودند که با ایجاد هرج و مرج مانع از ورود ارتش سوریه شوند.

در 9 اردیبهشت ماه سال جاری، ارتش سوریه پس از پاکسازی محله های العسالی، «الجوره» و القدم و برگزاری چند نشست با کمیته نظامی گروههای مسلح حاضر در جنوب دمشق (به جز داعش) به توافق جدیدی دست یافت.

گروه اطلاع رسانی الاعلام الحربی گزارش داد که بر اساس این توافق ارتش سوریه وارد همه مناطق حد فاصل بین شهرک «یلدا» و مناطق حضور داعش در الحجر الاسود و اردوگاه یرموک شد و تروریستهایی که تمایل به خروج از این مناطق داشتند از جنوب دمشق به شمال سوریه و استان «درعا» در جنوب سوریه منتقل شدند و در مقابل شماری از افراد محاصره شده در شهرکهای «فوعه و کفریا» در استان ادلب آزاد شدند.

در 13 اردیبهشت ماه ارتش سوریه پس از پیشروی از دو محور در جریان یک عملیات گسترده توانست منطقه الحجر الاسود را از اردوگاه یرموک جدا کند.

ارتش سوریه در بیستم اردیبهشت ماه نیز اعلام کرد که شهرکهای یلدا،«ببیلا و بیت سحم» خالی از وجود تروریستها شده است و این مسئله عامل روانی مهمی برای عناصر داعش بود که به تدریج کنترل مناطق تحت اشغال خود در اردوگاه یرموک و الحجر الاسود را از دست دادند و در برابر حملات ارتش سوریه شکست خوردند.

اما گروههای تروریستی که در جنوب دمشق حضور داشتند، عبارتند از: «ألویة شام الرسول، جیش أبابیل حوران، جیش الإسلام، أجناد الشام، جبهة النصرة و داعش».

ارتش سوریه با این پیروزی دستاوردی را کسب کرد که کشورهای منطقه ای و غربی حامیان تروریسم در سوریه، پیام آن را دریافت کردند.

لذا آنچه طرح «سرنگونی دمشق» نامیده میشود، از بین رفت و به همراه آرزوی بسیاری از کشورها که بر روی نفوذ به دمشق حساب باز کرده بودند، نقش بر آب شد.

بالاخره با آزادسازی الحجر الاسود و اردوگاه یرموک، استانهای دمشق و ریف دمشق پس از گذشت 6 سال از حضور تروریستها خالی شد.

امروز نیز خبرگزاری رسمی سوریه اعلام کرد که یگانهای امنیتی سوریه وارد منطقه الحجر الاسود شده و پرچم سوریه را در آن به اهتزاز درآوردند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

روند آزادسازی جنوب دمشق چگونه بود؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ارتش سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۰۰۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیو‌ها عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 

 

گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید

دولت تروریست پرور آمریکا با ایجاد و حمایت از گروه های تروریستی، باعث و بانی بحران‌های چند ده اخیر در خاورمیانه بوده است؛ بحران هایی که دامن مردم بیگناه کشورهای غربی را نیز گرفته است. در این ویدیو به گروگان‌های ناشناخته ای که توسط طالبان به گروگان گرفته شده اند، پرداخته می‌شود که می‌توانند هدف مبادله قرار گیرند. درباره سابقه گروه های تروریستی، تفاوت در عملکردشان و گروگان های آنها را با زیرنویس فارسی در تابناک ویدیو ببینید.

 

 

چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟

آمریکا با ۸۰۰ پایگاه نظامی، بیشترین پایگاه نظامی را در سرتاسر جهان دارد. با توجه به هزینه های سرسام آور این پایگاه ها و ناموفق بودن سلطه استکباری آمریکا در هفتاد سال گذشته، داشتن این پایگاه ها با چه هدف و چه هزینه کردی صورت می‌گیرد؟ باز نگه داشتن این تعداد پایگاه نظامی در جهان چه هزینه ای برای مالیات دهندگان آمریکایی دارد؟

 

 

چرا کشورها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟

چه چیزی باعث جنگ می‌شود و چرا دو کشور فکر می‌کنند راه رسیدن به خواسته‌شان می‌تواند جنگ باشد. جنگ یک اتفاق کاملا سیاسی است، ولی می‌توان با استراتژی‌هایی از آن جلوگیری کرد.

 

 

چگونه داعش به وجود آمد؟

دولت اسلامی عراق و شام، گروه تروریستی که در دنیا وحشت ایجاد کرد، شروعی رمزآلود داشت. در این ویدیو تاریخچه‌ای از به وجود آمدن داعش با زیرنویس فارسی شرح داده می‌شود که نقش بسزای محور مقاومت نادیده انگاشته می‌شود و از تامین مالی آن توسط کشورهای حوزه خلیج فارس و طرح کلینتون برای سرنگونی دولت اسد توسط آن حرفی به میان نمی‌آید. با این حال، این روایت غربی از این ماجر می‌تواند مورد توجه واقع شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری یادواره شهدای لشگر فاطمیون در قم
  • طالبان: داعش از خاک پاکستان وارد افغانستان می‌شود
  • گرامیداشت اربعین شهادت شهدای کنسولگری ایران در دمشق برگزار شد
  • منطقه امن کجاست؟+ فیلم
  • روند اجرای عملیات پروژه تأمین آب آشامیدنی منطقه جنوب استان بررسی شد
  • هشدار رییس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ تن/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام دو پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده‌های روسیه
  • آنروا: رفح را ترک نخواهیم کرد
  • هشدار رئیس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ نفر/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده های روسیه
  • آمدوشدهای غیرمنتظره دیپلماتیک/ نگاهی به سفر ناگهانی نچیروان بارزانی و هیئت بلندمرتبه همراهش به ایران
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟