Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، در شصت‌وپنجمین جلسه علنی شورای شهر تهران تغییر نام ایستگاه مترو البرز واقع در محدوده گرمدره به اتمسفر در دستور کار قرار داشت. محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران در این خصوص اظهار کرد: در دهه شصت به دلیل کمبود منابع مالی شرکت مترو پیش از راه‌اندازی خط 5 اقدام به فروش اسامی ایستگاه مترو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: وجود کارخانه‌ای به نام اتمسفر در این محدوده باعث شد نام این ایستگاه را اتمسفر بگذارند. همچنین نام ایستگاه ایران خودرو نیز بر همین روال نام‌گذاری شده است.
 
حق‌شناس عضو دیگر شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه نام این ایستگاه پیش از افتتاح آن بوده است، گفت:‌ به دلیل اینکه ریل‌گذاری خط 5 از روی زمین‌های متعلق به این کارخانه عبور می‌کرد، صاحب کارخانه زمین‌هایش را به شرکت مترو بدون دریافت هیچ مبلغی واگذار کرد و تنها خواسته‌اش این بود که نام این ایستگاه اتمسفر باشد؛ باید به تعهدات خود در این زمینه پای‌بند باشیم.
 
این عضو شورای شهر خاطرنشان کرد: هزینه هر تغییر نام در ایستگاه مترو اعم از نصب تابلوهای جدید و غیره 300 میلیون تومان است، لذا باید در اینگونه تصمیم‌گیری‌ها با احتیاط عمل کنیم.
 
مسجد جامعی عضو دیگر شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه البرز نام بسیار مهمی در تاریخ ایران است، گفت: آرش کمانگیر از البرز تیرش را رها کرد و این واقعه بسیار مهم است. همچنین استفاده از نام‌های خارجی جایز نیست، اتمسفر نامی خارجی است، اما البرز نام اساطیری و ایرانی است.
 
حجت‌نظری عضو شورای شهر تهران در پاسخ به مسجد جامعی، گفت: بعضی از نام‌های خارجی برای مردم شناخته شده و جا افتاده هستند، علی‌رغم تأکیدی که ما بر استفاده از نام‌های ایرانی داریم، نباید باعث سردرگمی مردم شویم.
 
وی افزود: به عنوان مثال پلاسکو نام خارجی است، اما برای مردم جا افتاده و مأنوس است؛ تغییر نام در ایستگاه‌ها باعث می‌شود مردم در مسیریابی دچار مشکل شوند.
 
فراهانی عضو شورای شهر تهران، گفت: در حال حاضر با جستجو در اینترنت مشاهده می‌کنیم که نام البرز به جای نام اتسمفر در راهنمای خطوط مترو مشاهده می‌شود، لذا بهتر است این موضوع به کمیسیون بازگردانده شود تا بررسی‌های عمیق‌تری در این خصوص صورت گیرد.
 
زهرا صدراعظم نوری خطاب به فراهانی گفت: در حال حاضر تابلوهای ایستگاه اتمسفر بر روی دیوارهای این ایستگاه نصب است. همچنین در جاده‌های منتهی به این ایستگاه تابلوهای راهنما با عنوان ایستگاه اتمسفر وجود دارد.
 
گفتنی است؛ دستور تغییر نام ایستگاه مترو البرز به اتمسفر در جلسه پیشین شورای شهر تهران مطرح شد که به دلیل ضیق وقت به امروز (سه‌شنبه) موکول شد؛ هنگامی که دستور جلسه را قرائت می‌کردند بسیار متعجب شدم، چرا که برای رفت‌وآمد هر روز از ایستگاه کرج به صادقیه می‌روم؛ در این مسیر ایستگاهی به نام البرز وجود نداشت.
 
در این راستا با یکی از اعضای شورای شهر صحبت کردم که اظهار کرد: از وجود ایستگاهی به نام اتمسفر در این محدوده بی‌اطلاع هستم؛ با پیگیری‌های بیشتر مشخص شد شورای شهر در سال 85 مصوبه‌ای در خصوص تغییر نام اتمسفر به البرز داشت که این مصوبه اجرایی نشده بود و اعضای شورا از آن بی‌خبر بودند.
 
پس از پیگیری‌های باشگاه خبرنگاران جوان برای اثبات وجود نام ایستگاه اتمسفر در خط 5 مترو، دستور تغییر نام از دستور جلسه خارج شد و تنها مصوبه شورای شهر مبنی‌بر تغییر نام ایستگاه اتمسفر به البرز لغو شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رئیس شورای شهر ایران اکونومیست ایستگاه های مترو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۰۰۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه در فروش نفت به هند از عربستان جلو زد

هند طی ماه میلادی گذشته، نفت بیشتری از روسیه و نفت کمتری از عراق و عربستان سعودی وارد کرد.

به گزارش ایسنا، پالایشگاه‌های هندی از زمان آغاز جنگ اوکراین در فوریه سال ۲۰۲۲ که باعث شد غرب، مسکو را هدف تحریم‌های گسترده‌ای قرار دهد، مشتری نفت روسیه شده اند. آمارهای مقدماتی نشان داد روسیه در آوریل، بزرگترین صادرکننده نفت به هند ماند و پس از آن، کشورهای عراق و عربستان سعودی در رتبه دوم و سوم ایستادند.

هند که سومین واردکننده و مصرف کننده بزرگ نفت در جهان است، خرید نفت را در آوریل نسبت به ماههای قبل، ۱۳ تا ۱۷ درصد افزایش داد. واردات نفت هند از عراق، به میزان ۲۰ تا ۲۳ درصد کاهش یافت.

طبق آمار شرکت مالی LSEG، انتظار می‌رود واردات نفت از روسیه به هند در ماه مه، به ۱.۱ میلیون بشکه در روز در مقایسه با ۱.۷۵ میلیون بشکه در روز کاهش پیدا کند.

تحلیل رویترز با استفاده از آمار رصد نفتکش، نشان داد در سال مالی ۲۰۲۴-۲۰۲۳ که در ۳۱ مارس به پایان رسید، سهم نفت خاورمیانه از کل واردات نفت به هند به ۴۶ درصد رسید که پایین‌ترین رکورد از سال ۲۰۰۲-۲۰۰۱ است و در مقایسه با ۵۵ درصد سهم نفت خاورمیانه در سال مالی قبلی، کمتر است. علت اصلی این کاهش، افزایش خرید نفت از روسیه بوده است که به تنهایی، در حدود ۳۵ درصد از کل واردات نفت به هند در سال مالی ۲۰۲۴-۲۰۲۳، سهم داشت.

بر اساس گزارش رویترز، نفت روسیه به دلیل این که با تخفیف عرضه می‌شود، ارزان‌تر از گریدهای نفتی مشابه در آسیاست اما گفته می‌شود پالایشگاه‌های هندی حاضر نیستند نفت روسیه را که با نفتکش‌های شرکت سوفکامفلوت حمل شده است، دریافت کنند زیرا نگران نقض تحریم‌های آمریکا علیه روسیه هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تلاش می‌کنیم ایستگاه دارک تا قدس در خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • تلاش می‌کنیم بخشی از خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • کمبود این ویتامین سبب کاهش وزن می‌شود
  • افزایش ۲ برابری مسافران متروی اصفهان در روزهای جمعه
  • ۷۰ درصد ریل‌گذاری مترو کرج انجام شده است
  • جابجایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو
  • جابه‌‌جایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو
  • جابجایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو 
  • جابه‌ه‌جایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو
  • روسیه در فروش نفت به هند از عربستان جلو زد