Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین افشار تهیه کننده مستند فرمانده درباره مقدمات ساخت این مجموعه گفت: جرقه ساخت چنین مستندی در سال ۸۷ به ذهن ما زد و حدود ۳ سال به طراحی آن پرداختیم و در نهایت در سال ۹۰ ساخت آن را شروع کردیم. ۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۶ فرهنگی تلویزیون ، سینما و تئاتر نظرات

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، نشست خبری فصل چهارم فرمانده امروز (سه‌شنبه 1 خرداد)  با حضور تهیه‌کننده، سه کارگردان مجموعه، یوسف کرمی، ارشا اقدسی و شرکت کنندگان این مسابقه در محل نخلستان موسسه اوج برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نشست،  حسین افشار تهیه کننده این مستند مسابقه ضمن خیرمقدم به خبرنگاران پیرامون مستند فرمانده، اولین تجربه موفق سازمان اوج دانست و در خصوص نحوه ساخت این مستند گفت: جرقه ساخت چنین مستندی در سال 87 به ذهن ما زد و حدود 3 سال به طراحی آن پرداختیم و در نهایت در سال 90 ساخت آن را شروع کردیم.

وی افزود: در ابتدا هر جا طرح را می‌بردیم، به دلیل غریبگی با ایده مستند واقع‌نگرانه، از طرح ما استقبال نمی‌کردند تا اینکه موسسه اوج، ما و طرح ما را پذیرفت.

وی در ادامه یادی از مرحوم محمد ناظری کرد و در تمجید از ایشان گفت: محمد ناظری هم در مستند و هم در واقعیت یک قهرمان بود. در جذب جوانان فوق‌العاده بود.

افشار شهادت محمد ناظری را شوک بزرگی به مجموعه فرمانده دانست و گفت: علیرغم فیدبک‌هایی که از مردم نسبت به استقبالشان به مستند فرمانده می‌گرفتیم اما با شهادت محمد ناظری تصمیم‌ ما بر این شد که دیگر کار را ادامه ندهیم. چرا که مستند بدون حضور فرمانده برایمان امکانپذیر نبود.

وی در خصوص چگونگی ادامه دادن ساخت این مستند افزود: با آمدن سردار پاکپور مستند فرمانده دوباره متولد شد ایشان با قوت قلبی که به ما دادند ما را برای ادامه این مسیر مصمم کردند.

وی در ادامه در خصو ص لوکیشن فصل چهارم مستند مسابقه فرمانده و انتخاب سیستان و بلوچستان صحبت کرد و گفت: یکی از دلایل ساخت فرمانده چهار در سیستان و بلوچستان معرفی این استان خوب و پرافتخار به مردم بود. این استان برخلاف تصور ما استانی امن با مردمی خونگرم وآرام است و ما به ر احتی توانستیم در کنار آنها به تولید بی‌دغدغه بپردازیم.

تهیه کننده مستند فرمانده در خصوص اقبال جوانان برای شرکت در این مسابقه گفت: برای این فصل چیزی حدود 80 هزار متقاضی برای شرکت در مسابقه داشتیم.

وی افزود: فرمانده بزرگترین کار گروهی تلویزیون است که چیزی حدود 400 نفر در آن فعالیت می‌کردند.

افشار در پایان در خصوص کارگردانی همزمان این مستند توسط سه کارگردان گفت: هیچ کاری با سه کارگردان پیش نمی‌رود اما پروژه ما طوری بود که بدون این روند نمی‌توانستیم آن را جلو ببریم. تصویربرداری‌های همزمان در چند نقطه و ابعاد بزرگ این پروژه این حالت را برای ما پیش آورد که با 3 کارگردان منتها با یک نگاه و سلیقه کار را پیش ببریم.

پس ازتهیه کننده مستند امین کفاش‌زاده یکی از 3 کارگردان فیلم به توضیحاتی پیرامون این پروسه پرداخت و این مجموعه را مثلثی تعبیر کرد که یک ضلع آن دست اندرکاران هنری، ضلع دیگرش مشاوران و فرماندهان نظامی و ضلع سوم آن شرکت کنندگان این مستند هستند.

وی در ادامه افزود: این 3 ضلع مجموعه به گونه‌ای بود که نمی‌توانستیم از شدت قسمتی کم کنیم و به جای دیگر اضافه کنیم. مثلا از عوامل هنری بخواهیم که کمی خاکی باشند و یا از فرماندهان نظامی بخواهیم که خشک نباشند.

کفاش‌زاده مستند فرمانده را برای خود یک دانشگاه دانست که چیزهای فراوانی را از آن آموخته‌اند.

وی رفاقت و صمیمیت را عامل اصلی پیش رفتن این پروژه سخت و دشوار دانست و گفت: در این کار ما چالشها ومشکلات فراوانی مثل آب و هوا و مسمومیت داشتیم که جز به وسیله رفاقت و صمیمت دوستان در کنار هم نمی‌توانستیم کار را پیش ببریم.

مهدی ماهان کارگردان دوم این مستند در یک سخنرانی کوتاه از حس شخصی خودبه این مستند گفت و بزرگترین دستاورد این مستند را بیرون کشیدن جوانان از کلیشه روزمرگی و بروز دادن استعدادهای نهفته آنها دانست و گفت: ما بارها و بارها از تک تک بچه‌ها این جمله را شنیدیم «فکرش را هم نمی‌کردم که بتوانم انجامش دهم».

حسین افشار تهیه کننده این مستند صحبت‌های مهدی ماهان را اینگونه تکمیل کرد: بارها به من فشار آوردند که چرا برای جذاب شدن برنامه از افراد مشهور و سلب‌ریتی‌ها استفاده نمی‌کنید که من در پاسخ به آنها می‌گویم، استفاده از سلب‌ریتی‌ها برای جذاب شدن یک میانبر نچسب است و اصل جذابیت فرمانده به همین نقش‌آفرینی افراد عادی است.

ارشا عقدسی بدلکار معروف این برنامه نیز در ادامه این بخش از صحبت‌های تهیه کننده صحبت خود را با این جمله آغاز کرد.

دنیا را آدم‌های معمولی نجات می‌دهند

وی در ادامه با تمجید از ساخت چنین محصول باکیفیت و رده‌بالایی این پروژه را در سطح جهانی کم‌نظیر خطاب کرد و گفت: این واقعا قابل تقدیر است که چنین امکانات ویژه نظامی به این سهولت برای این مستند مهیا بود و نتیجه چنین محصول باکیفیتی بود.

وی در پایان صحبت‌هایش نیز به تمجید سیستان و بلوچستان و مردم خوب آن پرداخت.

یوسف کرمی دیگر میهمان این نشست در آغاز صحبت‌های کوتاه خود از ارتباط این مستند با ورزش ابراز خرسندی کرد و از آمادگی و توانمندی شرکت کنندگان تمجید کرد و افزود: یکی از چیزهایی که مرا به شدت مجذوب این مستند کرد اثبات جمله خواستن توانستن بود.

این قهرمان عنوان‌دار جهان همچنین به تمجید از مردم سیستان و بلوچستان پرداخت و گفت: بودن این تیم در این نقطه از کشور نشان داد که مردم منطقه چقدر سخت زندگی می‌کنند و با چه دشواریهایی این قطعه از خاک این سرزمین را حفظ می‌کنند و لذا باید صمیمانه از آنها تشکر کنیم.

سخنران آخر این نشست مهدی جبین‌شناس یکی دیگر از کارگردانان این مجموعه بود.

وی جنگنده بودن همه عوامل و سازندگان این مجموعه را معیار اصلی ارزشمندی این مستند دانست و گفت: در طول این تولید هیچ کس چه شرکت کننده‌ها، چه تصویربرداران و چه سایر عوامل هرگز نه نمی‌گفتند و همه در حال جنگیدن و تلاش کردن بودند.

در پایان نیز حسین افشار خبر از تولید و رونمایی از دو محصول پروژه فرمانده داد که شامل دو بازی اندرویدی و استراتژیک فرمانده است که تا تابستان امسال به بازار خواهد آمد.

انتهای پیام/

R1356/P1356/S4,34/CT11 واژه های کاربردی مرتبط مستند

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مستند مستند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۰۲۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی فرنگی جام تختی| نفرات و تیم‌های برتر مشخص شدند/ ایران قهرمان شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اسامی نفرات برتر این مسابقات به شرح زیر است:

۵۵ کیلوگرم: ۱- محمد حسینوند پناهی ۲- حسین بیژنی ۳- رامین احمدی و کیانوش شمشیری ۵- مهدی احدی زناب و پیام احمدی ۷- سعید اسماعیلی ۸- نورایر هاخویان (ارمنستان) ۹- محمدپویا اسدی (کرمان) ۱۰- مهدی کمالی

۶۰ کیلوگرم: ۱- پویا ناصرپور ۲- سجاد عباس پور ۳- علی احمدی وفا و علی نوربخش ۵- محمد اسدین (سوریه) و کامران عبدولی ۷- محمدجواد ابوطالبی ۸- حسین جاویدی ۹- سورن آقاجانیان (ارمنستان) ۱۰- رابرت کاراپتیان (ارمنستان)

۶۳ کیلوگرم: ۱- محمدمهدی کشتکار ۲- کاران اصلانیان (ارمنستان) ۳- داویت جوتیان (ارمنستان) و عارف محمدی ۵- رضا بهمنی و علیرضا اسفندیاری ۷- علیرضا اسدی ۸- محمد کمالی ۹- احمدرضا ناصرپور ۱۰- علی حاجیوند

۶۷ کیلوگرم: ۱- حجت رضایی ۲- امیرمحمد یارمحمدزئی ۳- هایک ملیکیان (ارمنستان) و امید حامدی ۵- آرمین محب ثابت و غلامرضا عبدولی ۷- علی شیرزاد ۸- محمد اسکندری ۹- حسین اسفندیاری ۱۰- روبن میرانیان (ارمنستان)

۷۲ کیلوگرم: ۱- دانیال سهرابی ۲- علی دارابی ۳- شانت خاچاطریان (ارمنستان) و رضا ساکی ۵- علی اصغر سام دلیری و امیررضا عیسوند ۷- محمدامیر شوکتی ۸- مرتضی پورعیسی ۹- سعید ارجمند ۱۰- محمدرضا رضاپور

۷۷ کیلوگرم: ۱- غلامرضا فرخی ۲- علیرضا عبدولی ۳- سید محمد عربی و عارف حبیب الهی ۵- محمدرضا حجامی و احمد نجفی ۷- امیرمحمد صمدی ۸- محمدحسن حسینی ۹- حیدر یوسف جبار ۱۰- مسعود کاووسی

۸۲ کیلوگرم: ۱- اشکان سعادتی فر ۲- شاهین بداغی ۳- ساموئل گریگوریان (ارمنستان) و عباس مهدی زاده ۵- جمال اسماعیلی و علی محمودآبادی ۷- محمدحسین آزرم دخت ۸- احمد صلح دوست ۹- شکور فاتحی ۱۰- محمدامین حسینی

۸۷ کیلوگرم: ۱- محمدحسین محمودی ۲- بهروز هدایت ۳- ابوالفضل پایدار و آرشام بهرام زاده ۵- علی کبیری و محمدهادی صیدی ۷- نریمان مهمدی ۸- ابوالفضل سپهوند ۹- اشکان عبدولی ۱۰- حسین کلیوند

۹۷ کیلوگرم: ۱- شایان حبیب زارع ۲- هایک خلویان (ارمنستان) ۳- حسین بالی و امیررضا اکبری ۵- علی عابدی درزی و محمدصادق عبدالهی ۷- محمد نصرتی ۸- ابوالفضل حاجی وندی ۹- امیرمحمد نجفی ۱۰- حمیدرضا کشتکار

۱۳۰ کیلوگرم: ۱- محمدسروش رنجبر ۲- رازمیک کوردیان (ارمنستان) ۳- آلبرت واردانیان (ارمنستان) و مهرداد کلیوند ۵- امیرحسین کریمی و سید ابوالفضل میرزاده ۷- ابوافضل فتحی تزنگی ۸- امید محمودی ۹- مهدی حسین پور ۱۰- علیرضا حسنوند

رده بندی تیمی: ۱- ایران ۲۵۰ امتیاز ۲- ارمنستان ۱۱۵ امتیاز ۳- سوریه ۱۰ امتیاز ۴- عراق ۴ امتیاز

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویکرد دولت سیزدهم خدمت شبانه‌روزی و جهادی به مردم است
  • ایران قهرمان کشتی فرنگی جام تختی شد
  • ایران قهرمان رقابت‌های کشتی فرنگی جام تختی شد
  • کشتی فرنگی جام تختی| نفرات و تیم‌های برتر مشخص شدند/ ایران قهرمان شد
  • ساخت مستند تصویری شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در شیراز
  • تصاویر جدید از سردار قاآنی با پوشش غیرنظامی /فرمانده، میزبان شد
  • سومین سالگرد سردار شهید سید محمد حجازی
  • مرحله نخست مسابقات آزاد تفنگ| فتحی قهرمان بزرگسالان شد
  • مستند می‌تواند در گسترش فرزندآوری تاثیرگذار باشد/کنجکاوی اهالی روستا برای ساخت یک فیلم
  • فرار «فیلم‌جُستار» از هر تعریف و قاعده