Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@03:57:05 GMT

تصميمات ترامپ در تل آويو گرفته مي شود

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۰۷۹۱۰

تصميمات ترامپ در تل آويو گرفته مي شود

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - حميد رضا جلايي پور فعال سياسي اصلاح طلب گفت: دونالد ترامپ رييس جمهوري آمريکا آدم نامتعادل و خطرناکي است تصميماتش را قبل از واشنگتن در تل آويو مي گيرد.

به گزارش خبرنگار سياسي ايرنا، حميدرضا جلايي پور فعال سياسي اصلاح طلب و استاد جامعه شناسي دانشگاه تهران روز سه شنبه در نشستي با موضوع `آينده ايران و نقش جوانان` در محل دانشگاه تهران با بيان اين که جامعه ريسکي، دولايه بودن قدرت و تهديد خارجي سه چالش آينده ايران است، افزود: همه کشورها با تهديد خارجي مواجه هستند به ويژه ايران که 15 همسايه دارد و 200 سال است با تهديدات روس، انگليس و آمريکا روبه روست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهار داشت: مهمترين چالش ما (ائتلاف سه گانه) ترامپ، نتانياهو و بن سلمان است. ترامپ آدم نامتعادل و خطرناکي است که تصميماتش را قبل از واشنگتن در تل آويو مي گيرد. آن ها با جنگ رواني و تحريم ناجوانمردانه اقتصادي مي خواهند به جامعه ايران فشار بياورند تا مردم کاري انجام دهند.
جلايي پور خاطر نشان کرد: نئوکان ها (نو محافظه کاران آمريکايي) 20 سال است در مورد فروپاشي ايران مطلب مي نويسند. آن ها ايران را سرزميني بزرگ مي دانند که بايد تکه تکه شود. آن ها با جمهوري اسلامي مشکل ندارند، بلکه در پي گسترش ناامني و فروپاشي کشور ايران هستند.
وي تاکيد کرد: بايد در مقابل اين تهديد، دولت، گروه ها و مردم با هم متحد و يکپارچه شوند و دولت نيز بايد شفاف و پاسخگو باشد.
استاد جامعه شناسي دانشگاه تهران گفت: چالش بعدي که در اصطلاح به آن پديده `جامعه ريسکي` مي گويند، چالش جامعه اي است که در معرض امواج مدرن و صنعتي قرار مي گيرد. در اين جا منظور از ريسک، خطر نيست، بلکه اين ريسک ناشي از علم و فناوري است.
وي افزود: ايران جامعه اي عقب افتاده و سنتي نيست، بخشي از مدرنيته جهاني است. ما در معرض علم، فناوري و بوروکراسي (ديوانسالاري) قرار گرفتيم و در بعضي جاها `اوردوز` ( سوء مصرف) کرديم مثلا در حالي که کل کارکنان بوروکراتيک ژاپن 300 هزار تن است ما فقط 300 هزار پست بوروکراتيک و سه ، چهار ميليون کارمند بخش عمومي داريم.
وي افزود: در چند دهه اخير، به ميزان صنعتي شدن، روند خشکسالي در ايران فزاينده شده است و آلودگي هوا و صوتي زندگي دو سوم شهرنشينان را با خطر مواجه کرده است.
اين فعال اصلاح طلب اظهار داشت: جامعه اي که به شدت ارتباطي و اطلاعاتي مي شود، فرديت در آن رشد مي کند. فرديت رشد کرده است اما اخلاق متناسب با اين فرديت نداريم که شاخص آن را در طلاق و سست شدن نهاد خانواده و شکنندگي محيط کسب و کار مي بينيم.
وي تاکيد کرد: برخي اين مشکلات را به عملکرد جمهوري اسلامي نسبت مي دهند در حالي که اين موارد به مدرن شدن جامعه ارتباط دارد. `اورلريک بک`، جامعه شناس آلماني معتقد است که بايد با مولفه هاي مدرن اين مشکلات را درمان کرد.
جلايي پور تصريح کرد: جامعه ريسکي به دولت مسوول، شفاف و کارآمد نياز دارد که اين يکي از نهادهاي مهم مهار ريسک است.
اين استاد دانشگاه، دولايه بودن قدرت را چالش سوم برشمرد و افزود که در کشور فقط لايه رسمي در مواجهه با افکار عمومي پاسخگو است.
وي در پايان بر رويکرد اصلاحات در کشور تاکيد کرد.
سيام**3202**1751**1449
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۰۷۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصراللهی با اعتقاد به «ما می‌توانیم» روحیه جهادی را معنا می‌کرد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، متن پیام دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در پی درگذشت زنده‌یاد سید اسماعیل نصراللهی دانشجوی نخبه دانشگاه تهران به این شرح است: 

بسم الله الرحمن الرحیم 
انا لله و انا الیه راجعون

با دریغ و افسوس بسیار، درگذشت دانشجوی سرشار از امید و نشاط دانشگاه تهران و مصداق توانستن جوان ایرانی، زنده‌یاد سید اسماعیل نصراللهی که به حکم تقدیر الهی جامه از این سرای فانی برگرفته و به سرای باقی شتافت، مایه تاثر بسیار شد.

شوق و تلاش علمی مرحوم نصراللهی با وجود معلولیت شدید جسمی و حرکتی، از درون او می‌جوشید. این جوان نخبه وطن که همه‌ ظرفیت وجودی و ذهنی خود را در مسیر درست بکار گرفته و به عنوان یک نخبه علمی در آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ در ردیف برترین رقبای خود در گروه علوم انسانی درخشید، مصداقی از اراده‌هایی است که با اعتقاد به «ما می‌توانیم» و با کارِ بی‌وقفه و خستگی‌ناپذیر، روحیه جهادی را معنا می‌کنند.

در پی درگذشت ناگهانی این دانشجوی وارسته در اثر حادثه مسمومیت با گاز منواکسیدکربن در منزل شخصی، نه تنها دانشجویان دانشگاه تهران بلکه جوان ایرانی مسلمان و جامعه دانشگاهی، در از دست دادن الگویی در دسترس و ممتاز در صبر و تحمل و جهد و امیدواری، به سوگ نشست.

اکنون با استعانت از درگاه حق تعالی برای اعطای درجات عالی به این دانشجوی کوشا، فقدان او را به مادر فداکارش و جامعه دانشگاهی و درگذشت پدر فرهیخته‌شان را به جامعه پزشکی کشور و وابستگان تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان برای ایشان آمرزش و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان معزز صبر جزیل و شکیبایی مسئلت دارم.

سید محمد مقیمی
۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

دیگر خبرها

  • چالش‌های معماری و شهرسازی ایران
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • نصراللهی با اعتقاد به «ما می‌توانیم» روحیه جهادی را معنا می‌کرد
  • شطرنج ماهرانه تهران در فرایند دیپلماتیک جنگ غزه
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • بررسی ابعاد سفر گروسی به ایران/ حل چالش موضوع بازرسان/ خنثی‌سازی سیاست هدفمند تبلیغاتی
  • مهار ایران توسط چین؛ چالش‌هایی برای اهرم فشار آمریکا