Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سالگرد انتخاب دوباره روحانی در مسند ریاست جمهوری به مروری بر سخنرانی‌هایش در سه هفته موعد تبلیغات انتخابات و بررسی وعده‌ها و شعارهای وی می پردازیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  8دی، حجت الاسلام حسن روحانی در انتخابات 29 اردیبهشت 96 توانست برای بار دوم اعتماد مردم را جلب کند، روحانی به مردم وعده داد دولتی بر سر کار آورد که هم مشکلات اقتصادی چون بیکاری و گرانی را حل کند و هم مطالبات سیاسی و اجتماعی و فرهنگی مردم را محقق سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس گزارش‌هایی که سایت روحانی در اردیبهشت سال 96 منتشر کرده، ۱۹ درصد وعده‌های انتخاباتی حسن روحانی در دولت یازدهم محقق شده، ۳۵ درصد از وعده‌های او در حال پیگیری‌اند، ۸ درصد به صورت ناقص محقق شده، پیگیری ۸ درصد از وعده‌ها متوقف و ۱۱ درصد محقق نشده و ۱۹ درصد از وعده‌های رئیس جمهور ایران از سوی خود او پیگیری نشده‌اند.

در سالگرد انتخاب روحانی به ریاست جمهوری دوره دوم  به مروری بر سخنرانی‌های روحانی در سه هفته موعد تبلیغات انتخابات و بررسی وعده‌ها و شعارهای وی می پردازیم.

 

 

وعده‌های روحانی در انتخابات 29 اردیبهشت 1396

 برنامه‌ کارورزی و اشتغال برای جوانان (کاج)،  افزایش حقوق کارگران و مستمری بگیران،  افزایش دو برابری صادرات غیرنفتی،  میدان دادن به جوانان و ایجاد کابینه‌ای جوان‌تر، مبارزه با فساد،  لغو همه تحریم‌های غیرهسته‌ای،  سهام 10 میلیون تومانی هر ایرانی از کارخانه‌ها،  ایجاد سالانه 955 هزار شغل در کشور، از بین بردن فقر مطلق در سال ۱۴۰۰

 جذب سرمایه بیشتر و ایجاد اشتغال،  ارائه وام مسکن به زوجین تا 200 میلیون،  ارائه سبد غذایی به 8 تا 10 میلیون نفر

 حذف قاچاق 12 میلیاردی،  پرداخت یک سوم حقوق بیکارانی حاضردر سامانه کارورزی، حمایت از تولید،  مشکلات کشور با حرف و شعار حل نمی‌شود. برای کاهش نرخ بیکاری در کشور باید پول‌ها از دلالی به سمت بنگا های اقتصادی سوق یابد که پیش نیاز این امر نیز احساس امنیت سرمایه و سرمایه گذار در داخل کشور است.

توجه به صنعت گردشگری، تحقق عدالت درآمدی و زدودن چهره فقر از کشور، مابه التفاوت حقوق تا میزان استاندارد پرداخت می‌شود که از این طریق نیز فقر در کشور از بین می‌رود. باید فضا کسب و کار بهبود یابد و مطالبه برای به کار گرفتن کارگر افزایش یابد. در تلاشیم حقوق کارگران و مستمری بگیران هر سال بالاتر از نرخ تورم باشد.

امنیت شغلی کارگران مهمترین مساله است؛ امنیت شغلی مهمترین و ناامنی شغلی بدترین نوع اشتغال است.

کم کردن فاصله اقشار مختلف جامعه اهمیت فراوانی دارد. باید تلاش کنیم تعادلی بین شرق و غرب کشور ایجاد شود.

برای دستیابی به عدالت اجتماعی باید رانت را از بین ببریم و با فساد اقتصادی مبارزه کنیم.

یک سال زمانی است که می توان کارنامه رئیس جمهور را آن هم در دوره دوم مورد بررسی قرار دهیم، سامانه کارورزی که ابتکار قالیباف در رقابت های انتخاباتی بود توسط رئیس جمهور کپی شد ولی بیش از دو ماه نگذشت که این سامانه به فراموشی سپرده شد، ایجاد سالانه 950 هزار شغل بلندپروازی دیگر روحانی بود که در سال 96 حتی نتوانست به نصف این میزان اشتغالزایی داشته باشد، ارائه وام مسکن به زوجین تا 200 میلیون هم نکته دیگری است که تا به امروز انجام نشده است و همین میزان وام هم بسیاری توان پرداختش را ندارند زیرا بانک ها حاضر نیستند اقساط را به دوره بیست یا بیست پنج ساله بازپرداخت برسانند و باز هم فشار اساسی به مردم می آید.

افزایش امنیت شغلی کارگران هم طنز دیگری است که همه افراد از آن خبر دارند و نیاز به توضیح نیست، امنیت شغلی در سال 96 به شدت از سال های قبل بدتر شد.

عبداله ناصری عضو شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان هم در این باره گفته است: «خیلی از شخصیت‌ها و تشکل‌های سیاسی که پشتوانه آقای روحانی بودند، در ملاقات‌ها و نامه‌نگاری‌ها به ایشان این موضوع را یادآور شدند اما آقای روحانی توجهی نکرد. آقای روحانی باید دست به عمل بزند. یک سال از عمر دولت گذشت و هیچ اتفاق خاصی نیفتاده است. آقای روحانی باید این تغییر را عملی بکند و امیدواریم که این بار این اتفاق رخ دهد.»

نکته منفی دیگر دولت روحانی افزایش بی مهابای قیمت دلار و سکه بود، امری که یکی از تبلیغات روحانی بود و او همیشه دم از ثبات و آرامش در بازار می زد ولی گرانی یک باره دلار و سکه نشان داد دولت توان با ثبات بودن را ندارد، مسکن بخش دیگری بودکه در سال 96 بسیار گران شد و دست بسیاری از جوان ها باز هم ازآن کوتاه ماند و گرانی مسکن تاثیر خود را در آینده بر نرخ ازدواج و طلاق خواهد گذاشت.

اما مهمتر از همه این وعده ها برجام بود که دولت همیشه از آن به عنوان افتخار خود یاد می کرد ولی با خروج آمریکا از برجام و نگرفتن تضمین های مناسب از دولت این رویای دولت بر باد رفت و روحانی امروز بعد از پنج سال دیگر هیچ چیزی ندارد که به آن افتخار کند.

می توان گفت روحانی هیچ طرح قابل دفاعی برای آینده خود باقی نگذاشته است، طرح سلامت که به طور کل شکست خورد و باعث افزایش حقوق نجومی پزشکان گردید، برجام از دست رفت و دلار و ارز و سکه نیز گران شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۱۲۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده صادق یک نمونه از نتایج ملموس «ما می توانیم» بود

معاون رئیس جمهور گفت: امام راحل روحیه خودباوری، اعتماد به نفس و «ما می توانیم» را در جامعه احیا کردند که یک نمونه از نتایج ملموس آن عملیات وعده صادق توسط نیروهای غیور مسلح کشور است که با موفقیت به اجرا در آمد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در مراسم اختتامیه اولین کنفرانس ملی مهارت ایران که با همت دانشگاه فنی و حرفه‌ای با حضور اساتید، پژوهشگران و فعالان صنعتی در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد، با اشاره به اینکه 1403 اولین سال اجرای برنامه هفتم است و دولت در تدوین آن به مهارت آموزی اهتمام ویژه‌ای داشت، گفت: برگزاری این کنفرانس می‌تواند اهمیت مهارت افزایی و آموزش حرفه‌های شغلی را به گفتمان غالب در جامعه و بین خانواده ها، جوانان و نوجوانان و رسانه‌ها تبدیل کند. دولت نیز آمادگی دارد لوایح لازم در این زمینه را تدوین و به مجلس تقدیم کند تا اهداف مدنظر در برنامه هفتم محقق شود.

حسینی با تأکید بر اینکه نیروی انسانی بزرگترین سرمایه هر کشوری است، اظهار داشت: هیچ کشوری بدون نیروی متبحر نمی‌تواند از منابع و ذخایر مادی خود استفاده کند همچنان که برخی کشورها به رغم برخورداری از منابع زیرزمینی غنی، بخاطر کمبود سرمایه انسانی توانمند و متعهد، تحت سلطه قدرتهای جهانی هستند، لذا غلبه بر مشکلات و تسریع در پیشرفت کشور قبل از هر چیز نیازمند نیروی ماهر و توانمند است که بایستی جوانان را به یادگیری مهارت های شغلی ترغیب کرد تا در جامعه نقش‌آفرین و مؤثر باشند و در جهت رفع نیازها و مشکلات اقتصادی گام بردارند.

معاون رئیس جمهور تاکید کرد: امام راحل روحیه خودباوری، اعتماد به نفس و «ما می توانیم» را در جامعه احیا کردند که یک نمونه از نتایج ملموس آن  عملیات وعده صادق توسط نیروهای غیور مسلح کشور است که با موفقیت به اجرا در آمد درحالیکه برخی کشورهای غربی با بسیج همه امکانات خود در دفاع از رژیم صهیونیستی، موفقیت آمیز بودن عملیات ایران را باور نداشتند و مدعی بودند که موشکهای ایران نمی‌تواند از سپر دفاعی و پدافندی چند لایه آنها عبور کند اما غلبه بر این دیواره‌ها نشان داد که جوانان و نخبگان ما از چنان استعدادی برخوردار هستند که هیچ مانعی نمیتواند برنامه آنها را متوقف کند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه بسیاری از جوانان از استعداد شگرفی برخوردار هستند و در همه حوزه‌ها می‌توانند منشأ کارهای بزرگ باشند از اقدامات انجام شده برای مهارت آموزی به سربازان وظیفه در پادگان‌ها نیز تجلیل کرد و گفت: این کار باعث می شود که دوران سربازی برای جوانان پرجاذبه و  مفید باشد.

حسینی تاکید کرد: بر اساس قاعده عقلی «حکم الامثال فیما یجوز و فیما لایجوز واحد» ملتی که بتواند در یک عرصه موفقیت و دستاورد بزرگ داشته باشد در سایر حوزه ها نیز این قابلیت و امکان را دارد بنابر این ما که در عرصه نظامی، علمی و هسته‌ای توانسته‌ایم با اتکا به توان عناصر نخبه و انقلابی به دستاوردهای بزرگی دست پیدا کنیم در عرصه‌های اقتصادی، صنعتی و کشاورزی نیز می‌توانیم پیشرفت های چشم گیری را رقم بزنیم.

معاون پارلمانی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دولت مردمی آیت الله رئیسی با احصاء نظام مسائل کشور و تدوین سند تحول و برنامه هفتم راهکارهای عملیاتی برای غلبه بر مشکلات را درنظر گرفته است و بر این مبنا گام به گام در حال رفع موانع و بهبود شرایط است.

حسینی با اشاره به نیاز کشور به مشاغل و حرفه های متنوع گفت: درگذشته غالبا در دانشگاه ها تاکید بر مباحث نظری بود و به حرفه آموزی کم توجهی وجود داشت اما در این دوره با توجه به نیاز کشور به نیروهای ماهر در حرفه ها و مشاغل گوناگون، مهارت افزایی و آموزش های فنی و حرفه ای در اولویت برنامه ها قرار گرفته است و دولت با حمایت از دانشگاه فنی و حرفه ای، افزایش اعتبارات و کمک به تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز آموزشی، مصمم است گام های بلندی در این زمینه بردارد. 

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: دانشگاه باید نیروهای متخصصی تربیت کند که در آینده نقش آفرین باشند و تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد البته دانشگاه ها باید در کنار ارائه آموزشهای فنی و تخصصی، تقویت  ایمان و پای بندی به اصول و ارزشها را نیز وظیفه خود بدانند.

حسینی افزود: از طرف دیگر فرهنگ سازی در جامعه و بین خانواده ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت آموزی در دانشگاه ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای در سال های اخیر با حمایت دولت مردمی گام های بلندی به سمت مهارت افزایی برداشته است و جوانان گرایش و اقبال بیشتری برای تحصیل در این دانشگاه پیدا کرده اند چون اشتغال به کار آنان در آینده تقریباً تضمین شده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه‌های صنعتی اظهار داشت: دانشگاه‌های فنی و هنرستانها اگر در کنار کارخانه‌ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند همچنان که دانشگاههای علوم پزشکی از دسترسی به بیمارستان ها برای آموزش دانشجویان بیشترین استفاده را بعمل می آورند.

حسینی همچنین با اشاره به مطالبه  اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای مبنی بر تغییر نام این دانشگاه به دانشگاه ملی مهارت و تاسیس شهر مشاغل و پارک های مهارت و صنایع خلاقه، این پیشنهادها را موجه و قابل پیگیری دانست.

در پایان این مراسم با حضور حسینی از برگزیدگان کنفرانس، پژوهشگران برتر، حامیان دانشگاه و کنفرانس و نیز پیشکسوتان دانشگاه از جمله پروفسور حسن کی پور تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وعده صادق اقتدار ایران را به منصه ظهور گذاشت
  • رئیسی: عملیات وعده صادق برای دوستان انقلاب اسلامی پیام همبستگی و برای دشمنان پیام مقاومت داشت
  • عملیات وعده صادق برای دوستان انقلاب اسلامی پیام همبستگی و برای دشمنان پیام مقاومت داشت
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • ضرورت تقسیم کار برای تحقق شعار سال
  • ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» نمونه توان صنعت فنی و مهندسی کشور است
  • خلجی: ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» نمونه توان صنعت فنی و مهندسی کشور است
  • سفر خارجی رئیسی بعد از «وعده صادق» نشان از اقتدار کشور است
  • وعده صادق یک نمونه از نتایج ملموس «ما می توانیم» بود
  • پیش بینی دولتمرد حسن روحانی از وضعیت اقتصادی؛ سال سختی پیش‌رو است