Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-04@03:08:51 GMT

نوبخت: سال ۹۶ فقط ۷ هزار بیکار جدید داشتیم

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۱۲۴۷۹

نوبخت: سال ۹۶ فقط ۷ هزار بیکار جدید داشتیم

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان این که از 7 حوزه‌ای که برای اشتغال در سال 97 در برنامه جامع اشتغال طراحی شده نباید فقط به برنامه اشتغال روستایی تمرکز کرد، گفت: طرح اشتغال روستایی تنها یکی از برنامه‌های 7گانه اشتغال برای ایجاد بیش از یک میلیون شغل در سال 97 می‌باشد. در طرح اشتغال‌زایی در سال 97 منابع تخصیص داده شده از صندوق توسعه ملی با سود صفر درصد و منابع بانک‌ها با سود 18 درصد لحاظ شده که معدل این تسهیلات نرخ سود 9 درصد می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این در حالی است که قانونگذار نرخ سود 6 درصد را برای تسهیلات اشتغال‌زایی در نظر گرفته است به همین منظور 25 درصد از منابع در نظر گرفته شده از صندوق توسعه ملی قبل از انجام کار برداشت شده است.

نوبخت ادامه داد: این مبلغ به عنوان خواب سرمایه در اختیار بانک‌ها قرار گرفته تا تقلیل 3 درصدی هزینه تسهیلات برای تامین نظر قانون‌گذار ایجاد شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: یکی از برنامه‌های اشتغال‌زایی دولت رونق ساخت مسکن در سال 97 می‌باشد که بر این اساس باید 50 هزار مسکن روستایی، 50 هزار مسکن حمایتی شهری و 100 هزار مسکن در بافت فرسوده ساخته شود.

به گفته نوبخت: در سال 97 با ساخت 200 هزار مسکن در سراسر کشور 240 هزار فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.

وی با اشاره به طرح نوسازی ناوگان حمل و نقل درون و برون شهری خاطر نشان کرد: با اجرای این طرح 25 هزار فرصت شغلی ایجاد خواهد شد. همچنین با استفاده از تزریق منابع برای 3 برنامه در بخش کشاورزی 23 هزار فرصت شغلی جدید شکل خواهد گرفت.

معاون رئیس جمهور با بیان این که در حوزه اشتغال‌زایی در سال 97 صنایع وابسته به کشاورزی و گردشگری دارای اهمیت جدی است، گفت: در حوزه سیاست‌های بازار کار نیز قرار است حق بیمه کارجویان تحصیل‌ کرده از طرف دولت پرداخت شود.

نوبخت با بیان این که در سال گذشته 797 هزار نفر وارد بازار کار شده‌اند، گفت: از این تعداد 790 هزار نفر مشغول به کار شده، اما 7 هزار نفر باقی‌مانده به جمعیت 3 میلیون نفری بیکاران کشور اضافه شده‌اند. 

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۱۲۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن

امتداد - آمار بانک مرکزی نشان می‌دهد که تا کنون، ۹۱ درصد از متقاضیان نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کرده‌اند که نشان از انعقاد ۴۶/۲۳ درصد از کل قراردادها فقط در بانک مسکن و بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در این بانک است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، بررسی آمار‌های جدید از وضعیت مشارکت بانک‌ها در طرح نهضت ملی مسکن، حاکی از آن است که از بین ۲۶ بانک، عملکرد ۱۸ بانک در این بخش، کماکان صفر است و از تعداد ۸۶۹ هزار و ۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن، ۷۹۳ هزار و ۷۳۲ نفر موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‌‌‌‌‌‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند.

 

 

دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲، قرارداد ۳۴۱ هزار و ۸۳۷ واحد مسکونی به مبلغ بیش از ۱۵۳ هزار میلیارد تومان در بانک مسکن به امضا رسیده که بر این اساس بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن به عهده این بانک است.

وی ادامه داد: بنا بر آمار، بانک مسکن تاکنون بیشترین میزان مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن را در کل نظام بانکی کشور داشته است؛ چنانکه این بانک از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال ۱۴۰۲ و به تنهایی بیش از ۸۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات نهضت ملی مسکن به ۳۲۱ هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی پرداخت کرده که در تاریخ نظام بانکی بی نظیر است.

دکتر حسینی با بیان این که بانک مسکن با وجود کمبود منابع مالی، همواره تمامی تلاش خود را برای تحقق تعهدات دولت مردمی و خانه‌دار کردن مردم انجام داده و در این مسیر از منابع داخلی خود نیز بیشترین پرداخت ها را انجام داده است؛ افزود: این بانک به رغم دارا بودن تعهدات خود از جمله: تکمیل پروژه‌های متعدد برنامه‌ریزی شده، احداث پروژه‌های ساختمانی شامل یکصد هزار واحد مسکونی در سراسر کشور و اجرای شهر خلیج فارس در سواحل هرمزگان ، تمام توان و تلاش خود را برای اعطای تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن و نیز تسهیلات متعدد تکلیفی و حمایتی به کار بسته است.

مدیرعامل بانک مسکن افزود: بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز نسبت به پرداخت ۴۴ هزار و ۸۸۵ فقره تسهیلات شامل انواع تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه، خرید، تعمیر و ساخت مسکن معادل ۹۹ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال به خانواده‌ها اقدام کرده است.

دکتر حسینی افزود: همچنین بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ ، ۳۴ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۱۶هزار و ۹۵۸ جوان پرداخته است.

وی گفت: پرداخت تعداد ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه بالغ بر ۸ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در بخش‌های ساخت، تکمیل، معیشتی و کشاورزی در مناطق آسیب دیده در سال ۱۴۰۲ از اقدامات این بانک برای کمک به جبران خسارات و آسیب های وارده به هموطنان عزیز بوده است.

دکتر حسینی در پایان گفت: بانک مسکن به لطف خدا و تلاش و همت مجموعه مدیران و همکاران خود با تمام توان و قدرت در راه پیشبرد اهداف نهضت ملی مسکن، تحقق منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) و رئیس جمهور محترم مبنی بر کاستن از دغدغه های مردم عزیزمان در حوزه مسکن به پیش می رود تا ان‌شاءا… در سال ۱۴۰۳ بیش از گذشته شاهد جهش تولید ملی مسکن با مشارکت مردم باشیم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • ۳۱ هزار مجوز استخدام فرزندان ایثارگر کسب شده است
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • ایجاد اشتغال برای ۲۵۶۰ نفر توسط بسیج سازندگی گیلان
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • ۱۰۸ درصد تعهدات اشتغال در رودسر محقق شده است
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری