Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-05@21:50:11 GMT

برنامه افطاری ساده، سالم و مقوی

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۱۵۱۳۱

در این مقاله قصد داریم ترفندهایی را برای داشتن یک افطار سالم و متعادل بیان کنیم.

غذاهای سالم انتخاب کنید:

از میان گروه‌های غذایی مختلف ، هوشمندانه انتخاب کنید. شما می‌توانید از غلات، میوه‌ها و سبزیجات، گوشت و عدس، محصولات لبنی و سایر موارد استفاده کنید. شما همچنین می‌توانید با انتخاب گروه‌های غذایی مختلف، تنوع را نیز رعایت کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعی کنید مصرف سبزیجات و میوه‌ها را به حداکثر برسانید. از گوشت قرمز بدون چربی، ماهی و مرغ بدون استخوان استفاده کنید. به جای مصرف شیر پر چرب از محصولات لبنی کم چرب استفاده کنید که می‌تواند کلسیم مورد نیاز بدن را بدون وارد کردن کالری اضافی، تامین نماید. مصرف روغن را کمتر کنید. از شیرینی‌های سبک استفاده کنید.

از روش‌های پخت سالم استفاده کنید:

سعی کنید غذاهای خود را به جای سرخ کردن بپزید یا گریل کنید. سبزیجات را آب پز کنید تا تردی آن از بین نرود. اینکار باعث می‌شود ویتامین‌های سبزیجات در آن باقی بماند و مزایای بسیاری برای سلامتی داشته باشد. وعده غذایی خود را با سبزیجات مختلف آماده کنید. مصرف چربی را کمتر کنید و نمک را تا حد امکان از سر سفره‌های خود بردارید. بر روی سوپ تمرکز کنید زیرا می‌تواند در طول روزه داری مایعات مورد نیاز بدن را فراهم کند. سوپ‌ها همچنین منبع خوبی از فیبرها، ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند.

اندازه غذای خود را کنترل کنید:

مصرف غذاهای بسیار، ممکن است باعث افزایش وزن گردد. اینکار همچنین می‌تواند باعث ایجاد شکم درد و ناراحتی شود. بنابراین به خاطر داشته باشید که با کنترل مقدار غذای مصرفی؛ می‌توانید سلامت بیشتری داشته باشید.

غذای خود را متعادل کنید:

برای اینکه یک وعده غذایی متعادل داشته باشید، سعی کنید وعده غذایی اصلی خود را به سه بخش تقسیم کنید. یک چهارم از آن را با کربوهیدرات‌ها و جایگزین‌های آن پر کنید. در بخش دیگر از گوشت و موارد جایگزین آن استفاده کنیدو در بخش سوم سالاد و سبزیجات پخته شده بخورید. اینکار به شما کمک می‌کند مواد مغذی مورد نیاز بدن را بدون افزوده شدن کالری تامین نمایید.

مواد ضروری را در وعده غذایی خود بگنجانید:

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را به سالادتان اضافه کنید تا سلامت بهتری داشته باشید. به جای خوردن نوشابه و آب میوه‌های مصنوعی و شیرین شده از آب میوه تازه استفاده کنید. مصرف میوه‌های خشک را که منبع خوبی از انرژی است فراموش نکنید.

در خوردن مواد غذایی تنوع را رعایت کنید:

پایبند بودن به یک نوع ماده غذایی در افطار ممکن است مانع از تامین مواد ضروری برای بدن شود. زمانی که مواد غذایی مصرفی شما متنوع باشد، می‌توانید تمامی مواد ضروری و مورد نیاز خود را دریافت کنید. افطار یک زمان مناسب برای جمع شدن تمامی اعضای خانواده در کنار یکدیگر و لذت بردن از مواد سالم است. به همین منظور باید بتوانید انتخاب هوشمندانه ای داشته باشید. مصرف غذاهای سالم در وعده افطار به اعضای خانواده کمک می‌کند در طول ماه مبارک رمضان انرژی کافی را داشته باشند.

برنامه غذایی برای ماه مبارک رمضان:

افطار بهترین زمان برای جمع شدن اعضای خانواده و دوستان در کنار یکدیگر است. به همین خاطر انتخاب هوشمندانه غذاها بسیار مهم است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: گوشت سبزیجات گوشت قرمز شیر سیستم ایمنی بدن وزن سلامت روغن زیتون نوشابه انرژی مواد غذایی خانواده خانواده روغن زیتون سیستم ایمنی بدن نوشابه ویتامین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۱۵۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست کارگروه تخصصی امنیت غذا و تغذیه، با موضوع اجرایی شدن رهنمودهای رئیس جمهور در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار شد.

محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیر خانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در این جلسه که با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در کارگروه امنیت غذا و تغذیه برگزار شد، گفت: به دستور رئیس جمهور در جلسه هجدهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، تمامی دستگاه‌های اجرایی موظفند برای تأمین امنیت غذایی و دسترسی مردم به غذای سالم در مدت ۲ ماه برنامه عملیاتی سال جاری ذیل سند ملی امنیت غذایی تهیه و در جلسه آتی شورای عالی ارائه کنند.

وی افزود: در سال جاری فرصت طلایی حاصل شده است که با توجه به رهنمودهای ریاست جمهوری، موضوعات مرتبط با قرار گرفتن غذای سالم در سفره مردم، اهتمام و تشریک مساعی در همه دستگاه‌های ذی نقش صورت پذیرد.

به گفته مطلق، «امنیت غذایی و غذای سالم» در اولویت برنامه‌های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در سال جاری قرار دارد.

کد خبر 6097588 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • این مواد خوراکی استخوان‌های بدن را تقویت می‌کنند
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان