Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@22:46:14 GMT

توسعه لزوما با پول و منابع حاصل نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۱۶۹۷۴

توسعه لزوما با پول و منابع حاصل نمی‌شود

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان گفت: تغییر در دیدگاه‌ها و باورها لازمه توسعه است.

به گزارش ایسنا، شهرام طهماسبی در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان خرم‌دره با تاکید بر اینکه وظیفه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی صرفا تخصیص بودجه نیست، تصریح کرد: از وظایف متعدد سازمان می‌توان به توسعه مدیریت و سرمایه‌های انسانی، سازماندهی نظام فنی و اجرایی، نظارت بر پروژه‌های عمرانی، برنامه‌ریزی برای نظام مدیریت استان، نیازسنجی برای برنامه‌های توسعه، رصد و ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها و نیز تدوین برنامه آمایش استان و نظارت بر اجرای آن اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این مطلب که بیشتر مدیران و کارشناسان، تلقی درستی از توسعه ندارند، اظهار کرد: از منظر برخی از مدیران تکنولوژی به معنی توسعه است، در حالی که می‌توان بدون تغییر و پیشرفتی در فرهنگ، در نگرش فردی و اجتماعی و تفکر علمی و راهبردی، از جدیدترین تکنولوژی‌های روز استفاده کرد، بنابراین توسعه تغییری است که بایستی در باورها و نگاه ما به اقتصاد، مسائل و مشکلات جامعه و نیازهای انسان که متناسب با تکنولوژی تغییر می‌کند، حاصل شود.

این مسئول با تاکید بر اینکه این انسان و تفکر آن است که باید توسعه یابد، تصریح کرد: در صورتی که دیدگاه‌های افراد جامعه در این راستا تغییر کند می‌توانیم شاهد حرکت آن جامعه در مسیر توسعه و پیشرفت باشیم.

وی با اشاره به اینکه توسعه لزوما با پول و منابع حاصل نمی‌شود و بایستی به دنبال آموزش و ارتقای مهارت‌های خود باشیم، یادآور شد: در صورتی که دانش و باور ما در مسیر توسعه قرار گیرد می‌آموزیم که از ظرفیت خود در مسیر توسعه و پیشرفت شهر، استان و کشور خود استفاده کنیم.

طهماسبی با تأکید بر اینکه حرکت‌های جمعی بسیار مؤثرتر از حرکت‌های فردی است، خاطرنشان کرد: توسعه به صورت فردی حاصل نمی‌شود، بلکه یک حرکت جمعی است، لذا باید تلاش کنیم به یکدیگر احترام گذاشته، تقسیم وظایف کرده و کار خود را درست انجام دهیم تا بتوانیم با کار جمعی و تفکر سیستمی، موجبات توسعه و پیشرفت سیستمی را که جزئی از آن هستیم فراهم کنیم.

وی با اشاره به جایگاه بخش گردشگری در اقتصاد کشورها، تاکید کرد: باید ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های گردشگری هر منطقه شناسایی شده و برنامه‌ریزی‌ها بر پایه آن صورت گیرد و در این حوزه از طرح‌ها و ایده‌های در زمینه گردشگری حمایت می‌شود.

طهماسبی با اشاره به اینکه نیروی انسانی یکی از شاخص‌های توسعه‌یافتگی است، عنوان کرد: در بسیاری از کشورهای توسعه یافته ارزش فراوانی به نیروی انسانی قائل هستند، زیرا بر این باورند نیروی انسانی کارآمد ارزش‌آفرینی می‌کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان با اشاره به اینکه یک جامعه اگر بخواهد سر پای خود بایستد باید به حوزه اقتصادی توجه ویژه داشته باشد، یادآور شد: این مسئله بارها در سخنان مقام معظم رهبری که فرمودند مسئله اقتصاد یکی از مسائل اصلی جامعه است نیز بارها مورد تاکید قرار گرفته است.

در ادامه‌ این جلسه نیز فرماندار خرم‌دره با اشاره به انجام عملیات دو بانده کردن جاده ترانزیت که می‌تواند مکمل خوبی برای آزاد راه قزوین - زنجان باشد، تصریح کرد: عملیات دوبانده کردن جاده ترانزیت در شهرستان خرم‌دره در سه نقطه در دست اقدام است.

حجت محمدی با اشاره به اینکه عملیات دوبانده کردن راه‌آهن زنجان تهران نیز یکی از پروژه‌های بزرگ کشور است که در شهرستان خرم‌دره نیز در دست اقدام است، اظهار کرد: امسال بیش از یک میلیارد تومان در ایستگاه راه‌آهن خرم‌دره هزینه شده است.

وی با اشاره به اینکه وضعیت ساختمان بیش از ۶۰ درصد ادارات شهرستان مطلوب نیست، بیان کرد: در حال حاضر ۱۲ اداره شهرستان در مجتمع ادارات فعال هستند که ساختمان آن‌ها پاسخ‌گوی فعالیت‌های اداری نیست و ۴ اداره نیز به صورت استیجاری فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۱۶۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور

دیوان محاسبات کشور اعلام کرد:  لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف، قابلیت نظارت و منطقی کردن هزینه‌های دولت، اجرای حسابداری بهای تمام شده و اجرای نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، پوشش کامل احکام پیشنهادی در قوانین بودجه سنواتی، ساماندهی طرح‌های تملک دارایی سرمایه‌ای نیمه تمام ملی، کاهش ناترازی بودجه با استفاده از ابزار‌های اجرای بودجه نظیر استقرار کامل حساب واحد خزانه، استفاده کامل از ساز و کار پرداخت مستقیم به ذینفع نهایی (اجرای ماده ۶۵ قانون محاسبات عمومی) در خصوص کلیه مصارف دولت، فراهم شدن امکان استفاده از سیستم فاکتورینگ در تامین منابع پروژه‌های عمرانی برای استقراض مسئولانه با نظارت عملیاتی، عدم انتقال کامل وجوه مصرف نشده عمرانی به سال‌های آتی، تفکیک بودجه جاری و ارزی، ارایه گزارش عملکرد بودجه تعهدی در مقایسه با بودجه نقدی از موارد پیشنهادی دیوان محاسبات کشور برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • نشست فصلی سران حزب اعتدال و توسعه با هدف برنامه ریزی کلان در سال ۱۴۰۳
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین