Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیض‌الله پاسره در بازدید فرماندار کهگیلویه از روند اجرایی پروژه‌های آب و فاضلاب روستایی در دهدشت، گفت: پروژه‌های جمعآوری و دفع بهداشتی فاضلاب روستا‌های پر جمعیت تنگاری و تولیان در کهگیلویه و بویراحمد با سرمایه‌گذاری بانک توسعه اسلامی وارد فاز اجرایی شد.

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: دولت در راستای حفاظت از منابع آب، حفظ محیط زیست و توجه به بهداشت همگانی پروژه‌های فاضلاب روستایی را در دستور کار دارد و ما نیز با توجه به اولویت‌هایی از جمله مراکز جمعیتی، لزوم حراست از محیط زیست و خطر آلودگی آب شرب روستا‌ها چندین پروژه فاضلاب در روستا‌های استان را تعریف کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



"rtejustify">وی با اشاره به اینکه پیمان این پروژه‌ها به صورت ملی توسط شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور منعقد شده، بیان کرد: اگر چه زمانی فقط تامین آب شرب اولویت شرکت‌های آب و فاضلاب بود، اما هم اکنون پروژه‌های جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب برای بعضی از روستا‌هایی که دارای اولویت‌های زیست محیطی باشند یک ضرورت است.

وی گفت: چرا که میتوان هم به حفظ محیط زیست و آب آشامیدنی مردم کمک کرد و هم از طرفی با فرایند‌های تصفیه پساب فاضلاب‌ها را به چرخه استفاده برای مصارف صنایع، مصارف کشاورزی و آبیاری فضای سبز بازچرخانی کرد.

پاسره گفت: پروژه تصفیه فاضلاب شوتاور می‌تواند مدل خوبی برای ادامه فعالیت در زمینه جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب‌ها باشد، چرا که این پروژه در روستای پر جمعیت شوتاور که فاضلاب روستا عاملی برای آلوده شدن آب روستا شده بود اجرا شد.

وی گفت: هم اکنون با اینکه فرایند‌های تصفیه به مرحله ۱۰۰ درصد نرسیده، اما پساب خروجی از تصفیه خانه با راندمان قابل قبولی در مقایسه با استاندارد‌های تخلیه پساب روانه محیط پذیرنده می‌شود.



وی گفت: این یعنی زنگ خطر در منابع آب، علاوه بر لزوم بازسازی خطوط آب، صرفه جویی در آب شرب، استفاده از منابع جدید آبی و بازچرخانی فاضلاب برای استفاده‌های کشاورزی و صنعت یک ضرورت جدی است که باید با صرف منابع لازم دنبال شود.

فرماندار کهگیلویه در این بازدید ضمن تقدیر از تلاش‌های آب و فاضلاب روستایی گفت: باید به دنبال مطالعه پروژه‌های جمع‌آوری و دفع فاضلاب بهداشتی در روستا‌های دیگر بود و با توجه به بودجه سعی می‌کنیم در این خصوص منابعی را اختصاص دهیم.

پوزش بیان کرد: پیمانکار پروژه جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب تولیان تجهیز کارگاه کرده است و بزودی عملیات فیزیکی این پروژه را آغاز می‌کند.

فرماندار کهگیلویه گفت: مردم باید بدانند اجرای این پروژه یک فرصت است، هم سلامت و بهداشت آن‌ها و هم محیط زیست و آب مردم حفظ می‌شود، قطعاً به فراخور بودجه هایمان به فکر مطالعه و اجرای پروژه‌های این چنینی خواهیم بود.

وی خاطر نشان کرد: آب و فاضلاب روستایی عملیات اجرایی جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب تولیان را زودتر شروع کند، اگر در میانه کار معارض اجتماعی وجود داشت با نگاه مثبت مردم عزیز مرتفع خواهیم کرد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۱۸۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب ۹۰درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از وصل‌شدن آب شرب ۹۰درصد روستاهای مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اعلام این خبر، گفت: از مجموع 300 روستای درگیر پیامدهای سیل، تنها 28 روستای منطقه بندینی باقی مانده‌اند که طی روزهای آینده مشکل آب شرب این روستاها نیز برطرف خواهد شد.

وی ادامه داد: بزرگ‌ترین مانع در ترمیم زیرساخت‌های آب‌رسانی به این روستاها، حجم بالای سیلابی است که هم‌چنان در بستر رودخانه بندینی جاری است و امکان استـفاده از تجهیزات مکانیکی و خودروها را نمی‌دهد و در نتیجه عملیات استقرار و اتصال لوله‌های انتقال آب از طریق عوامل انسانی در حال انجام است.

امینی افزود: خوش‌بختانه طی 24 ساعت پس از بارش‌ها سامانه آب‌شیرین‌کن چابهار و کنارک با حجم تولید 43هزار مترمکعب وارد مدار و از قطع آب مناطق وسیعی از شهرهای جنوب استان جلوگیری شد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ادامه داد: از ابتدای قطع آب شرب و بهداشت 28روستای باقی‌مانده، با استقرار 15 دستگاه تانکر، نیاز آبی این روستاها تامین شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • اجرای طرح هادی و پروژه‌های عمرانی در روستا‌های سروآباد
  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت
  • آب شرب ۹۰درصد روستاهای سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه‌وبویراحمد
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • رفع اتفاقات شبکه آبرسانی روستاهای شهرستان خوی
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • اجرای طرح شنا برای ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد