Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروزه توجه به محیط زیست و حفظ و نگه داری از آن یکی از مواد اصلی و مهم توسعه پایدار محسوب می شود. همچنین در این راستا نگاه ویژه به حفظ سلامتی انسان و تمام موجودات کره زمین یکی از اصول اساسی در بقای زندگی و استفاده از مواهب خدادادی است که در اختیار همه قرار دارد.
کنترل آلودگی محیط از جمله زباله بخش مهمی از وظیفه انسانی در حفظ سلامتی انسان‌ها است که با توجه به اصول موازین بهداشت جایگاه ویژه‌ای را در علوم فنون جدید به‌خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولید زباله در زندگی روزمره انسان‌ها امری اجتناب‌ناپذیر است که با افزایش جمعیت بدون شک میزان تولید زباله نیز زیاد می‌شود اما کنترل، دفع مناسب و بازیافت صحیح آن نیازمند عزم جدی مدیریتی در سطح کلان است که با همکاری و همیاری دستگاه های اجرایی ذیربط امکان پذیر می باشد.
شهر رشت با مساحت 136 کیلومترمربع و تولید روزانه حدود 700 تن زباله یکی از شهرهای مهم شمال کشور است که باید بصورت جدی نسبت به ساماندهی زباله های آن چاره اندیشی کرد. شنیده ها حاکی است با عزم و پیگیری مصمم استاندار جوان گیلان کارگروهی تخصصی متشکل از برخی مدیران کل و نهادهای مرتبط با این امر جهت مدیریت، راهبری و نظارت بر موضوع ساماندهی سایت دفن زباله سراوان در فرمانداری شهرستان رشت به ریاست فرماندار این شهرستان تشکیل گردید و همه ارگان های مسوول ملزم به شرکت در جلسات و پیگیری های مربوطه خود جهت مرتفع شدن هرچه سریعتر این معضل زیست محیطی میباشد از جمله سازمان هایی که در این کارگروه تخصصی نقش عمده و بسزایی دارد دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان است که ظاهرا وضعیت اسفناک سایت دفن زباله سراوان برای دکتر یوسف زاده رییس این دانشگاه حائز اهمیت نبوده و محلی از اعراب ندارد و علی رغم تاکید و پافشاری استاندار محترم گیلان برای ساماندهی هرچه سریعتر این موضوع تا کنون در هیچیک از جلسات مهم این کارگروه در فرمانداری شهرستان رشت شرکت ننموده است .
جالب اینجاست ایشان که یکی از متولیان امر سلامت در استان گیلان می باشند و انتظار می رود در این عرصه پیش قدم شده و گام های موثری بردارند اما بنا به دلایل نامشخص نسبت به فرامین استاندار و مهم تر از آن رسیدگی به سلامت مردم آن منطقه وقعی نمی گذارند و بیشتر گوش به فرمان برخی نمایندگان استان بوده و دست به انتصابات غیر منطقی و ناهمسو در دولت تدبیر و امید می زنند!
جناب دکتر یوسف زاده انتقاد از شما در ساماندهی بیمارستان های استان گیلان بسیار است و همگان می دانند که این بیمارستان ها از کمبود ها و سوء مدیریت های فراوان رنج می برند، انتظار می رود در امر ساماندهی سایت دفن زباله سراوان حضوری موثر داشته باشید تا با همفکری و همدلی همه مسوولان امر در کمترین فرصت چهره ناخوش این معضل زیست محیطی از رخسار شهرستان رشت رخت بربندد.
2007
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 استان گیلان توسعه پایدار دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان زباله موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۱۹۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد

 محمدکاظم مومنی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

وی افزود: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند جهت حمایت از آینده سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

 مومنی گفت: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز شود و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • درخت 500 ساله در گیلان قربانی بی‌توجهی (فیلم)
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • ترافیک سنگین در محور رشت - قزوین و ورودی رودبار
  • از سراوان تا پیچ شاه عباسی ترافیک ۱۲ کیلومتری داریم/مسدودی محور پونل - خلخال