Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل انتقال خون خوزستان با تاکید بر لزوم اهدای خون در هفته‌های اول و آخر ماه مبارک رمضان گفت: با توجه به اینکه بسیاری از مردم مومن و روزه‌دار نذر و یا نیت می‌کنند که در شب‌های پرفیض قدر، خون اهدا کنند در هفته‌های اول و آخر ماه مبارک رمضان با کاهش اهدای خون مواجه می‌شویم بنابراین از مردم می‌خواهیم اهدای خون را منحصر به روزهای خاص نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالعزیز فقهی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: مردم کشور ما همیشه برای نجات جان  آسیب‌‌دیدگان و بیماران جهت اهدای خون جزو پیشتازترین مردم هستند. در این میان افرادی نیز رابطه تنگاتنگی با سازمان انتقال خون دارند و برای سلامتی خود و هم‌نوعانشان به صورت مستمر و هر سه ماه یکبار با مراجعه به سازمان اهدای خون انجام می‌دهند.

وی بیان کرد: کاهش مراجعه در هفته‌های اول و آخر ماه مبارک رمضان و افزایش شدید نیاز بیماران و بیمارستان‌ها به خون باعث می‌شود که با کاهش شدید ذخائر خون مواجه شویم.  

مدیرکل انتقال خون خوزستان با تاکید بر لزوم اهدای خون در هفته‌های اول و آخر ماه مبارک رمضان تصریح کرد:با توجه به اینکه بسیاری از مردم مومن و روزه‌دار نذر و یا نیت می‌کنند که در شب‌های پرفیض قدر، خون اهدا کنند در هفته‌های اول و آخر ماه مبارک رمضان با کاهش اهدای خون مواجه می‌شویم و این در حالی است که در مدت زمان نگهداری خون نیز محدودیت وجود دارد بنابراین از مردم می‌خواهیم در اهدای خون همکاری کرده و آن را منحصر به روزهای خاص نکنند زیرا ارزش نجات جان انسان نباید به روز خاصی معطوف شود.

فقهی با اشاره به بهترین زمان برای اهدای خون بیان کرد: بهترین زمان برای اهدای خون برای افراد روزه‌دار تا 6 ساعت بعد از صرف سحری و یا تا 6 ساعت پس از افطار است.

وی  با بیان اینکه اهدای خون به بیماران نیازمند از وظایف انسانی هر فرد و امری خداپسندانه و مصداق بارزی از ایثار و خدمت‌رسانی به مردم است، گفت: بیماران خاص از جمله بیماران تالاسمی، هموفیلی، دیالیزی، مجروحین تصادفات و سوانح و بیماران تحت اعمال جراحی و شیمی درمانی از جمله نیازمندان خون و فرآورده‌‌های آن هستند.

مدیرکل انتقال خون خوزستان افزود: نیاز به خون  همیشگی است و در تمامی ایام سال از جمله ایام ماه مبارک رمضان نیز این نیاز وجود دارد در حالی که در ماه مبارک رمضان معمولا استقبال از اهدای خون به دلیل روزه‌داری کم می‌شود.

فقهی با بیان اینکه هر فرد با یک مرتبه اهدای خون جان سه بیمار را نجات می‌دهد، گفت: با توجه به ارزش الهی اهدای خون جهت جان بیمار و همچنین تاثیر اهدای خون بر سلامتی فرد اهداکننده بهتر است که در این امر خیر شرکت شود و هر فرد می‌تواتند چندین نفر از دوستان و خانواده خود را نیز در این امر همراه کند. از مردم می‌خواهیم که دراین روزهای ماه مبارک رمضان ذخیره خون  کاهش می‌یابد، بیماران و آسیب دیدگان نیازمند را در یاری کرده و تنها نگذارند.

 وی در خصوص مراکز فعال اهدای خون در اهواز در ماه مبارک رمضان، خاطرنشان کرد: پایگاه مرکزی انتقال خون در بلوار پاسداران جنب شهرداری منطقه 7، پایگاه رازی در خیابان فلسطین منطقه امانیه، پایگاه ایثار و پایگاه چهارراه سلمان فارسی مراکز فعال اهدای خون در ماه مبارک رمضان در اهواز هستند و پذیرش همه روزه در ساعت‌های  7:45  تا 13:30 و  18 تا 23 انجام می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام اهداي خون ماه رمضان منطقه خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۴۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت ساختمان جدید اهدای خون مشتاق کرمان+تصویر

سال‌ها از تخریب ساختمان اهدای خون مشتاق کرمان می‌گذرد و مردم در حاشیه یکی از مهمترین خیابان‌های شهر با ساختمان نیمه تمامی مواجه هستند که هیچ اقدام مثبتی برای آن انجام نمی‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، پایگاه سابق اهدای خون مشتاق در کرمان در خیابان شریعتی، بین قورخانه و بازار قدمگاه واقع شده بود و از نظر موقعیت جغرافیایی در مرکز شهر و در نزدیکی مراکز مهمی مانند مسجد جامع کرمان، صفه عزاخانه و غیره قرار گرفته است و در زلزله‌هایی که در سال 95 و 96 در کرمان به وقوع پیوست برای این ساختمان مشکلاتی ایجاد کرد و به صلاح دید مهندسان فنی، این ساختمان تخریب شد.

سال‌ها از تخریب این ساختمان می‌گذرد و مردم کرمان در حاشیه یکی از مهمترین خیابان‌های این شهر با ساختمان نیمه تمامی مواجه هستند که نه تنها از نظر بصری چهره شهر را نازیبا کرده و بخشی از پیاده‌رو خیابان اصلی شهر را اشغال کرده، هیچ اقدام مثبتی هم برای آن انجام نمی‌شود.

پروژه احداث ساختمان جدید پایگاه اهدای خون مشتاق کرمان با وجود اهمیت این پروژه و پس از گذشت چیزی در حدود 5 سال از آغاز احداث آن، پیشرفتی زیر 50 درصد دارد و البته مدیرکل انتقال خون استان کرمان امیدوار است که با توجه به اعتباراتی که به این پروژه تخصیص داده شده، به پیشرفت بالای 50 درصد برسد و در سفرهای استانی ریاست جمهوری برای تکمیل آن اقدام شود.

ایرج شکوهی، مدیرکل انتقال خون استان کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به آخرین وضعیت احداث ساختمان پایگاه انتقال خون کرمان در خیابان شریعتی و نزدیک به میدان مشتاق، اظهار داشت: عملیات ساخت و احداث این مرکز انتقال خون از سال 97 آغاز شده است.

وی با اشاره به مشکلاتی که برای ساختمان قبلی این مرکز انتقال خون کرمان ایجاد شده بود، گفت: در زلزله‌هایی که در سال 95 و 96 در کرمان به وقوع پیوست برای ساختمان قبلی این مرکز مشکلاتی ایجاد شد.

مدیرکل انتقال خون استان کرمان به بازدید مهندسان فنی از این ساختمان، بیان کرد: مهندسان فنی در این بازدید صلاح دیدند که این ساختمان تخریب شود و عملیات عمرانی و بازسازی مرکز این انتقال خون کرمان عملاً از سال 98 و 99 آغاز شد.

وی با بیان اینکه برای احداث این ساختمان مشکلاتی وجود داشت، افزود: با پیگیری‌هایی که انجام شد مشکلاتی در ارتباط با سند این ملک وجود داشت که خوشبختانه مشکلات سند آن حل شده است.

شکوهی با اشاره به اینکه سال قبل با پیگیری‌هایی که انجام شد، اعتبارات خوبی برای پایگاه انتقال خون مشتاق کرمان تخصیص داده شد، گفت: سرعت ساخت و ساز ساختمان جدید این پایگاه انتقال خون، خوب است و در حال حاضر پیشرفت 45 تا 50 درصدی دارد.

وی با بیان اینکه سال 1402 حدود 15 میلیارد تومان اعتبار برای این مرکز در نظر گرفته شد که تاکنون تخصیص 66 درصدی داشته است، ادامه داد: اگر تخصیص 100 درصدی این اعتبارات را داشته باشیم، ساختمان این مرکز پیشرفت قابل توجهی خواهد داشت.

مدیرکل انتقال خون استان کرمان با اشاره به اینکه اگر این پروژه به پیشرفت بالای 50 درصد برسد در سفرهای استانی ریاست جمهور می‌توان برای تکمیل آن اقدام کرد، گفت: تکمیل این پروژه اهمیت ویژه‌ای دارد؛ این مکان در یک نقطه پرجمعیت است و موقعیت آن به گونه‌ای است که معمولاً مراجعین زیادی دارد و با تکمیل این پایگاه روزانه اهدای 100 واحد خون افزایش خواهیم داشت.

به گزارش تسنیم، با توجه به آمار بالای بیماران تالاسمی و هموفیلی در استان و همچنین آمار بالای تصادفات و اعمال جراحی در سراسر استان کرمان، روزانه به چیزی در حدود 250 واحد خون نیازمند هستیم که با بهره‌برداری از این ساختمان با توجه به اینکه در مرکز شهر و در دسترسی ساده مردم قرار دارد قطعاً در جذب علاقمندان به اهدای خون موثر است.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • این دارو‌ها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • ۳۰۰ نفر در کرمانشاه برگزیده طرح مسطورا در ماه مبارک رمضان شدند
  • خادمان قرآنی و فعالان طرح «مسطورا» در کرمانشاه تجلیل شدند
  • افزایش ۵.۶ درصدی اهدای خون همدانی‌ها در سال گذشته
  • لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم
  • آخرین وضعیت ساختمان جدید اهدای خون مشتاق کرمان+تصویر
  • تجلیل از فعالان و عوامل برگزار کننده محفل قرآنی در ایلام
  • حقوق واقعی کارگران دیده شود
  • نیاز انتقال خون اصفهان به گروه‌های خونی O و A منفی