Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل انتقال خون خوزستان با تاکید بر لزوم اهدای خون در هفته‌های اول و آخر ماه مبارک رمضان گفت: با توجه به اینکه بسیاری از مردم مومن و روزه‌دار نذر و یا نیت می‌کنند که در شب‌های پرفیض قدر، خون اهدا کنند در هفته‌های اول و آخر ماه مبارک رمضان با کاهش اهدای خون مواجه می‌شویم بنابراین از مردم می‌خواهیم اهدای خون را منحصر به روزهای خاص نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالعزیز فقهی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: مردم کشور ما همیشه برای نجات جان  آسیب‌‌دیدگان و بیماران جهت اهدای خون جزو پیشتازترین مردم هستند. در این میان افرادی نیز رابطه تنگاتنگی با سازمان انتقال خون دارند و برای سلامتی خود و هم‌نوعانشان به صورت مستمر و هر سه ماه یکبار با مراجعه به سازمان اهدای خون انجام می‌دهند.

وی بیان کرد: کاهش مراجعه در هفته‌های اول و آخر ماه مبارک رمضان و افزایش شدید نیاز بیماران و بیمارستان‌ها به خون باعث می‌شود که با کاهش شدید ذخائر خون مواجه شویم.  

مدیرکل انتقال خون خوزستان با تاکید بر لزوم اهدای خون در هفته‌های اول و آخر ماه مبارک رمضان تصریح کرد:با توجه به اینکه بسیاری از مردم مومن و روزه‌دار نذر و یا نیت می‌کنند که در شب‌های پرفیض قدر، خون اهدا کنند در هفته‌های اول و آخر ماه مبارک رمضان با کاهش اهدای خون مواجه می‌شویم و این در حالی است که در مدت زمان نگهداری خون نیز محدودیت وجود دارد بنابراین از مردم می‌خواهیم در اهدای خون همکاری کرده و آن را منحصر به روزهای خاص نکنند زیرا ارزش نجات جان انسان نباید به روز خاصی معطوف شود.

فقهی با اشاره به بهترین زمان برای اهدای خون بیان کرد: بهترین زمان برای اهدای خون برای افراد روزه‌دار تا 6 ساعت بعد از صرف سحری و یا تا 6 ساعت پس از افطار است.

وی  با بیان اینکه اهدای خون به بیماران نیازمند از وظایف انسانی هر فرد و امری خداپسندانه و مصداق بارزی از ایثار و خدمت‌رسانی به مردم است، گفت: بیماران خاص از جمله بیماران تالاسمی، هموفیلی، دیالیزی، مجروحین تصادفات و سوانح و بیماران تحت اعمال جراحی و شیمی درمانی از جمله نیازمندان خون و فرآورده‌‌های آن هستند.

مدیرکل انتقال خون خوزستان افزود: نیاز به خون  همیشگی است و در تمامی ایام سال از جمله ایام ماه مبارک رمضان نیز این نیاز وجود دارد در حالی که در ماه مبارک رمضان معمولا استقبال از اهدای خون به دلیل روزه‌داری کم می‌شود.

فقهی با بیان اینکه هر فرد با یک مرتبه اهدای خون جان سه بیمار را نجات می‌دهد، گفت: با توجه به ارزش الهی اهدای خون جهت جان بیمار و همچنین تاثیر اهدای خون بر سلامتی فرد اهداکننده بهتر است که در این امر خیر شرکت شود و هر فرد می‌تواتند چندین نفر از دوستان و خانواده خود را نیز در این امر همراه کند. از مردم می‌خواهیم که دراین روزهای ماه مبارک رمضان ذخیره خون  کاهش می‌یابد، بیماران و آسیب دیدگان نیازمند را در یاری کرده و تنها نگذارند.

 وی در خصوص مراکز فعال اهدای خون در اهواز در ماه مبارک رمضان، خاطرنشان کرد: پایگاه مرکزی انتقال خون در بلوار پاسداران جنب شهرداری منطقه 7، پایگاه رازی در خیابان فلسطین منطقه امانیه، پایگاه ایثار و پایگاه چهارراه سلمان فارسی مراکز فعال اهدای خون در ماه مبارک رمضان در اهواز هستند و پذیرش همه روزه در ساعت‌های  7:45  تا 13:30 و  18 تا 23 انجام می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام اهداي خون ماه رمضان منطقه خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۴۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب

مدیر کل هواشناسی استان تهران با اشاره به وضعیت بارش و دمای پایتخت گفت: از ابتدای سال آبی جاری تا روز گذشته (۱۶ اردیبهشت) نسبت به میانگین بلندمدت حدود ۱۱۹ میلیمتر کاهش بارش و ۲ درجه سلسیوس افزایش دما ثبت شده است.   مازیار غلامی در گفت و گو با ایسنا افزود: از ابتدای سال زراعی جاری (اول مهرماه ۱۴۰۲) تا روز گذشته ( ۱۶ اردیبهشت) در استان تهران به‌صورت پهنه‌ای ۱۴۷ میلیمتر باران باریده است این در حالیست که میانگین بلندمدت بارش ۲۳۷ میلی‌متر است بنابراین تهران ۸۹ میلی‌متر معادل با ۳۸ درصد نسبت به شرایط نرمال بارش کمتری دریافت کرده است.    وی اضافه کرد: استان تهران نسبت به سال گذشته در همین بازه زمانی حدود ۱۰ درصد افزایش بارش داشته است البته ملاک بارش، میانگین بلندمدت است بنابراین بارندگی‌های اخیر نتوانسته کاهش بارش انباشته را جبران کند.   غلامی با اشاره به وضعیت دما در سال زراعی جاری تا روز گذشته گفت: طی این مدت همراه با کاهش بارش، افزایش دما در سطح استان داشته‌ایم، به‌گونه‌ای که دمای استان نسبت به میانگین بلندمدت ۱.۹ درجه سلسیوس و نسبت به سال قبل ۱.۳ درجه سلسیوس بیشتر شده است. این وضعیت موجب افزایش تبخیر آب سطحی می‌شود و منابع آبی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.   وی اضافه کرد: طبق جدیدترین پیش‌بینی‌های فصلی تقریباً تا اوایل خرداد ماه به‌طور متناوب در سطح استان بارندگی داریم که غالباً به‌صورت رگباری و پراکنده به‌ویژه در ساعات پایانی روز و طی شب خواهد بود. تا پایان هفته جاری نیز به تناوب رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.   غلامی تاکید کرد: بارش‌های بهاری نمی‌تواند کاهش بارندگی استان را جبران کند چراکه عمده بارش مربوط به پاییز و زمستان است از سوی دیگر متوسط دما طی دو ماه آینده ۱ تا ۱.۵ درجه سلسیوس بیش از وضعیت نرمال خواهد بود.   مدیر کل هواشناسی استان تهران درباره وضعیت بارش پایتخت در سال زراعی جاری گفت:  از ابتدای سال آبی جاری تا روز گذشته در تهران نسبت به میانگین بلندمدت حدود ۱۱۹ میلیمتر و نسبت به سال قبل ۵۰ میلیمتر کاهش بارش داشته‌ایم این در حالیست که  در سطح استان با افزایش بارش نسبت به سال گذشته روبرو بوده‌ایم.    به گفته غلامی، دمای پایتخت نسبت به بلندمدت ۲ درجه سلسیوس و نسبت به سال گذشته ۱.۵ درجه سلسیوس افزایش یافته است.   وی تاکید کرد: با توجه به کاهش بارش و افزایش دما، صرفه‌جویی در مصرف آب چه در بخش خانگی و چه در بخش تخصصی مانند صنایع و کشاورزی توصیه می‌شود علاوه بر آن لازم است مدیریت منابع و مصارف آب در دستور کار قرار گیرد.   مدیر کل هواشناسی استان تهران اضافه کرد: زمانی که بارش پیش‌بینی می‌شود لزومی ندارد شهرداری نسبت به آبیاری فضای سبز یک روز قبل از بارندگی اقدام کند علاوه بر آن بخش کشاورزی می‌تواند با توجه به بارش‌ها یک نوبت از آبیاری را به تعویق بیندازد.   غلامی در پایان اظهارکرد: توجه به پیش‌بینی و هشدارهای هواشناسی به  کشاورزان و بخش‌های اجرایی که داده‌های هواشناسی روی عملکردشان تاثیر مستقیم دارد، توصیه می‌شود و متناسب با آن برنامه‌ریزی کنند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • اقدام بشردوستانه سرمربی ملوان در انزلی
  • پارسا پیروزفر یا جواد عزتی؟ | تماشاگران مست عشق، ۵ برابر بیشتر از تمساح خونی
  • ثبت پنجمین اهدای عضو طی سالجاری درچهارمحال وبختیاری
  • اشتباه قند خونی درباره دیابت
  • دادگاه‌های صلح تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق