Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمشید شیران روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: بعد از اختلافات حاد خانوادگی، بیشترین تماس ها با اورژانس اجتماعی همدان در حوزه طلاق و پس از آن در موضوع همسر آزاری ثبت شده است.
وی ادامه داد: همه شهرستان های استان همدان به جز شهرستان فامنین مجهز به ناوگان اورژانس اجتماعی است و در این مراکز فعالیت های مختلف شامل خط تلفن 123، خدمات اجتماعی سیار، مراکز مداخله در بحران های فردی، خانوادگی و اجتماعی و پایگاه های خدمات اجتماعی ارائه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه تخصصی بودن، به موقع بودن و در دسترس بودن از ویژگی های مهم برنامه های خدمات اجتماعی استان است گفت: سعی می شود برنامه های مداخلات روانی و اجتماعی قبل از مداخلات انتظامی اعمال شود و این مساله در پیشگیری از وقوع جرائم نقش اساسی دارد.
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی همدان اظهار داشت: 108 نیروی متخصص شامل مددکاران اجتماعی، روانشناسان، کارشناسان حقوقی، کارشناسان علوم اجتماعی و کارشناسان علوم تربیتی در استان همدان فعالیت می کنند که از این تعداد 39 نفر در اورژانس اجتماعی شهرستان همدان مشغول به کار هستند.
شیران ادامه داد: در سال 96 در سطح استان همدان 32 هزار و 270 نفر در اورژانس اجتماعی، خودروهای خدمات اجتماعی سیار و مراکز مداخله در بحران استان پذیرش شدند که 13 هزار و 950 نفر آن ها در شهرستان همدان پذیرش شده اند.
وی ادامه داد: تعداد خدمات تخصصی ارائه شده در حوزه امور آسیب های اجتماعی در استان سال گذشته 87 هزارو 963 مورد بوده که 43 هزارو 446 مورد آن سهم شهرستان همدان است.
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی همدان اظهار داشت: سال گذشته پنج هزار و 274 نفر در مراکز امور آسیب دیده های اجتماعی شامل خانه های سلامت، خانه بازپروری، خانه امن و مرکز آموزشی و حمایتی کودک و خانواده و طلاق استان همدان پذیرش شدند و 41 هزار و 262 مورد خدمات تخصصی به افراد ارائه شده است.
شیران اضافه کرد: همچنین در سال 96 در مراکز اورژانس اجتماعی سراسر استان ، 129 هزار و 225 مورد خدمت ارائه شد که سهم شهرستان همدان 57 هزارو 901 مورد است.
وی بیان کرد: گروه های هدف اورژانس اجتماعی شامل زوجین متقاضی طلاق و افراد دارای اختلافات حاد خانوادگی، زنان و دختران در معرض آسیب های اجتماعی، افرادی که قصد خودکشی دارند یا اقدام به خودکشی کرده اند ، کودکان خیابانی و کار، همسران آزار دیده ، کودکان آزار دیده ، مبتلایان به اختلال هویت جنسی، دختران و پسران فراری از منزل هستند.
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی همدان در مورد ساماندهی کودکان کار نیز گفت: در 2 ماهه سال جاری 21 مورد کودک کار در سطح استان شناسایی شدند که 18 مورد آنها پسر و سه مورد دختر بودند.
شیران با بیان اینکه 135 مورد کودک کار در سال 96 در استان شناسایی شد اظهار داشت: 98 درصد کودکان کار شناسایی شده در استان دارای خانواده هستند و 2 درصدی که بدون سرپرست بوده اند در مراکز شبانه روزی نگهداری می شوند.
1181/2087
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 آسیب های اجتماعی استان همدان خودکشی شبانه روزی طلاق موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۴۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز

مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: ۶ مرکز در البرز خدمات رایگان تخصصی سلامت روان به شهروندان ارایه می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ار کرج، ‌مجید نیک‌نژاد صبح امروز در حاشیه بازدید از  مراکز ارائه دهنده تخصصی سلامت روان یا همان مراکز " سراج " در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در استان البرز 6 مرکز تخصصی سلامت روان به اختصار "سراج " وجود دارد که به بیمارانی که از سطوح پایین تر برای درمان های تخصصی سلامت روان و پیگیری های مداوم بعد از ترخیص ارجاع شده اند ، به صورت رایگان خدمات تخصصی ارائه می کند. وی افزود: درمان های تخصصی سلامت روان گاها طولانی مدت و با هزینه های بالا انجام می شود اما مراکز سراج که دو مرکز در کرج و چهار مرکز دیگر در شهرستان های ساوجبلاغ ، نظرآباد، فردیس و اشتهارد  راه‌اندازی شده‌اند  که با حضور روانپزشک ، روانشناس و یک مددکار اجتماعی این خدمات را ارائه می دهند و برای بیمارانی که امکان مراجعه حضوری ندارند درمان در منزل و پیگیری تلفنی انجام می‌شود.

وی افزود: بیمارانی که از مراکز بهداشتی، بهزیستی، مدارس و دیگر سازمان‌ها ... به این مراکز ارجاع داده می‌شوند بیمارانی هستند که از اختلالات شدید روان یا افکار پرخطری مانند خودکشی و ... رنج می برند و علاوه بر درمان و پیشگیری از عود مجدد بیماری، ، خانواده های این بیماران نیز آموزش های لازم را دریافت می‌کنند.

وی یکی از نقاط قوت مراکز سراج را حضور مددکار اجتماعی دانست و تصریح کرد: مددکار فعال در این مراکز با ارتباطی که با دستگاه های مربوطه ایجاد می کند آسیب های اجتماعی مراجعین مثل فقر، بیکاری ، بی سوادی و ...بررسی و  پیگیری می‌کند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • استعفای برخی اعضای حزب «نسل نو»
  • افزایش حقوق و متناسب سازی آن، بیشترین سوال بازنشستگان در تماس با سامانه ۲۵۰۰
  • تهران بیشترین زندانی غیرعمد را دارد
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی در شهرستان اردل + فیلم
  • آتش نشانان ناجی جوان٣٣ساله کوهنورد
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی