Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با اشاره به اینکه کمبود آب شرب شهرستان ایجرود با حفر هفتمین چاه تامین شد گفت: با حفر این چاه مشکل کمبود آب شرب این شهرستان برطرف شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا جزء قاسمی در گفت‌وگو با موج رسا; با اشاره به  چاه شماره 4 شهر زرین آباد مرکز شهرستان ایجرود به بهره برداری رسید اظهار کرد: با افتتاح این چاه تعداد چاه های تامین آب شرب در شهرستان ایجرود به 7 حلقه رسیده و برای تامین آب شرب در این شهرستان هیچ دغدغه ای وجود نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با بهره برداری از این چاه در صورت بروز هرگونه مشکلی از چاه‌های جایگزین در این شهر استفاده خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: چاه شماره 4 شهر زرین آباد به عمق 80 متر و با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و پانصد میلیون ریال به بهره برداری رسیده است.

وی هدف دیگر اجرای این طرح را تامین کسری آب شرب شهر زرین آباد اعلام کرده و افزود: عملیات اجرایی این طرح شامل حفر و تجهیز،احداث اتاقک،فنس کشی و محوطه سازی و اجرای خط انتقال به طول 200 متر است.

جزء قاسمی در ادامه با اشاره به اینکه برای تکمیل شبکه جمع آوری بهداشتی فاضلاب شهر زنجان 322 کیلومتر شبکه نیاز است افزود: اجرای طرح فاضلاب در شهر زنجان از سال 1371 آغاز شده و این شهر با در نظر گرفتن مناطق توسعه یافته جدید به 322 کیلومتر دیگر‌، شبکه فاضلاب نیاز دارد.

وی خاطر نشان کرد: تاکنون 310 کیلومتر شبکه جمع آوری بهداشتی فاضلاب در شهر زنجان اجرا شده که این میزان تنها در سال گذشته 12 کیلومتر بوده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با تاکید بر این موضوع که با تکیه بر اعتبارات دولتی نمی توان تعهدات اجرای شبکه فاضلاب در زنجان را محقق ساخت گفت: برای عبور از این مشکل شرکت آب و فاضلاب به عنوان نخستین شرکت در استان زنجان توانسته با استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی در تامین منابع مالی پروژه های بخش فاضلاب اقدام کند.

وی افزود: شرکت آب و فاضلاب تا کنون دو قرارداد در زمینه های اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب به روش فاینانس داخلی و احداث تصفیه خانه فاضلاب به روش BOT منعقد کند.

جزء قاسمی گفت: امسال 30 کیلومتر شبکه جمع آوری بهداشتی فاضلاب در شهر زنجان اجرایی می شود که 20 کیلومتر آن به صورت فاینانس و 10 کیلومتر نیز با استفاده از منابع عمرانی شرکت اجرایی می‌شود.

وی ابراز کرد: اجرای طرح های حوزه فاضلاب با روش BOT (ساخت ، بهره برداری و انتقال) و یا فاینانس(تامین منابع) داخلی باعث عبور این شرکت از موانع مالی در اجرای پروژه ها بوده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با اشاره به اینکه اجرای شبکه فاضلاب به طول 9.3 کیلومتر در شهرک زیبا شهر با اعتبار 28 میلیارد ریال از جمله طرح های اجرای شبکه جمع آوری بهداشتی فاضلاب در شهر زنجان است گفت: با اتمام این طرح نزدیک به دو درصد به شبکه فاضلاب شهر زنجان افزوده خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۸۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه با در مدار قرار گرفتن این مخزن، آب شرب بیش از ۲ هزار نفر از روستاییان منطقه کلهرود به صورت پایدار تأمین می‌شود، اظهار داشت: با اجرای این پروژه آب شرب ساکنان روستاهای کلهرود محله قلعه، سر بیشه و تکلر از توابع شاهین‌شهر و میمه با فشار یکسان تأمین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تا پیش از اجرای این پروژه مردم منطقه گاهی با افت فشار آب مواجه می‌شدند، افزود: هدف از اجرای این پروژه افزایش حجم ذخیره این مخزن است.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، حجم محدود مخزن قبلی ۱۵۰ متر مکعبی روستای کلهرود که به دلیل گذر زمان فرسوده شده بود، در برخی از فصول سال باعث سرریز شدن آن و هدر رفت آب می‌شد.

اکبریان افزود: عملیات احداث مخزن بتنی زمینی ۲۵۰ متر مکعبی کلهرود هزینه‌ای بالغ بر سه میلیارد تومان به همراه داشت که از محل اعتبارات عمرانی تأمین شد.

وی به نوسازی شبکه آب روستای کلهرود در سال‌های اخیر پرداخت و تصریح کرد: در سه سال گذشته بیش از هشت کیلومتر از شبکه روستایی کلهرود اصلاح و بازسازی شد چرا که قطر شبکه توزیع آب روستای کلهرود ۵۰ میلیمتر بود که موجب رسوب گیری جدار شبکه و به دنبال آن افت فشار آب می‌شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان خاطر نشان کرد: با اصلاح شبکه توزیع آب شرب روستای کلهرود قطر لوله‌ها به ۹۰، ۱۱۰ و ۱۶۰ میلیمتر افزایش یافت که به صورت ثقلی آب از شبکه به مخزن منتقل می‌شود و آب شرب روستای کلهرود از یک رشته قنات با دبی سه لیتر در ثانیه تأمین می‌شود.

کد خبر 6097898

دیگر خبرها

  • آب شرب پایدار ۲ هزار ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • اجرای بیش از ۱۱۵۸ کیلومتر شبکه گاز در فارس
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • نشستی برای بررسی مسائل تامین آب شرب پایدار در شهر خضرآباد
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان