Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست از پایگاه خبری ساینس دیلی، این راهکار جدید که با استفاده از کاتالیزورها عمل می کند، قادر است دو برابر سایر روش ها دی اکسید کربن را به اتیلن تبدیل کند. این ماده یکی از مولفه های اصلی ساخت پرکاربردترین پلاستیک جهان یعنی پلی اتیلن است. تبدیل دی اکسید کربن به ترکیبات دیگر تاثیر بسیار مهمی بر کنترل گرمایش زمین دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با وجود این که مس به عنوان کاتالیزور مناسبی برای تبدیل دی اکسید کربن به اتیلن شناخته شده است، این ماده در بسیاری از روش های موجود تا 15 درصد از دی اکسید کربن اتمسفر را تبدیل می کند که برای مصارف صنعتی کافی نیست.
به همین علت محققان در جستجوی روش های جدید برای بهبود کارآیی این کاتالیزور، مس را با یک لایه از نوعی پلیمر موسوم به پلی اکریل آمید پوشاندند و توانستند ظرفیت تبدیل دی اکسید کربن را تا 26 درصد افزایش دهند. این پلیمر قادر است مولکول دی اکسید کربن را به یک جفت پیوند کربن و اکسیژن تبدیل کرده و این مولکول جدید را تثبیت کند و در عین حال فرآیندهای شیمیایی دیگر را که منجر به تولید اتیلن می شوند، تسریع کند.
اکنون محققان در تلاشند تا بازهم کارآیی این کاتالیزور را افزایش دهند و امیدوارند روزی بتوانند دی اکسید کربن را مستقیما به پلی اتیلن تبدیل کنند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پلی اتیلن دی اکسید کربن ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۹۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهادکشاورزی در حاشیه بازدید از شرکت دامداران شهرستان نیشابور  گفت:پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا وبازماند‌های این بخش دارد.

سید احمد رضا سید علیان افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

 معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور  هم دراین بازدید با بیان اینکه شهرستان نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام در خراسان رضوی است گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

علی مبارکی افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده ویا به دور ریخته می‌شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور صدور مجوز‌ها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماند‌ها به چرخه خوراک دامضروری است.

وی گفت: شرکت تعاونی دامداران با داشتن زنجیره‌ای کامل از شیر خام، کارخانه تولید خوراک دام و تاسیس کارخانه تولید خوراک دام از بقایا و پسماند‌های بخش کشاورزی و ارائه مشاوره‌های آموزشی به دامداران، از شرکت‌های نمونه کشوری و استانی در شهرستان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • تولید الماس فقط در ۲ ساعت و نیم!
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • پسکوف: پارلمان اروپا «ماشین روس هراسی» است
  • ایمن سازی و تاب آوری خط تغذیه گاز ۱۱۰ میلیمتر پلی اتیلن در چگنی