Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، محمدجواد آذری جهرمی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: ممکن است برخی سلایق موجود کشور، موافق و برخی مخالف این پیامرسان ها باشند اما آنچه در کشور حاکم است و مبنای عمل دستگاههای دولتی قرار می گیرد قانون است و بر همین اساس، وزارت ارتباطات طبق ابلاغیه و تصویب شورایعالی فضای مجازی موظف به حمایت فنی از پیامرسان های بومی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: حاکمیت نیز بر اساس اصول حاکمیتی و مقررات حمایتی از حوزه های گوناگون، از فعالان این حوزه و توسعه دهندگان پیامرسان های بومی حمایت می کند و ما نیز ملزم به حمایت هستیم.
وزیر ارتباطات افزود: نباید دیدگاه سیاسی به تیم های فنی که در حال توسعه پیامرسان ها هستند وجود داشته باشد و باید ضمن نقد منصفانه به فعالیت های آنها، از پیامرسان های داخلی حمایت کنیم.
وی افزود: این تیمها نباید به مسایل سیاسی متهم شوندچرا که به اندازه کافی تحت فشار مسایل فنی و توسعه فناوری خود هستند و نباید اظهار نظر مدیر یک پیامرسان را به حساب همه پیامرسان ها و حتی کارکنان همان پیامرسان نیز گذاشت.
وی افزود: دولت اصرار دارد بحث رسانه و پیامرسان باید از هم تفکیک شود و این مضووع یکی از استدلالاتی است که در موضوع نامه چند تن از وزرا به دادستان برای رفع فیلتر توئیتر هم مطرح شده بود.
آذری جهرمی در خصوص نامه وزرا برای طرح رفع فیلتر توئیتر نیز گفت: قبلا و در سال 88 فیلترینگ توئیتر در کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه مصوب و به وزارت ارتباطات ابلاغ شد و ما همچنان معتقدیم که فیلترینگ توئیتر بر اساس دستور کارگروه و نه دستور قضایی بوده است.
وی افزود: البته دادستان کل کشور معتقد است فیلتر توئیتر دستور قضایی بوده که این نیز هست ولی درسال 96، بازپرس شهرستان مشهد گزارش و دستور قضایی را برای دادستان تهران ارسال کرده است که تاکید شده : دربرخی مواقع توئیتر در دسترس کاربران قرار دارد و چون بعضا دارای مسایل و عناوین مجرمانه است، درخواست مسدود کردن آن را داشت.
وزیر ارتباطات افزود: یکی از حوزه های صلاحیت بازپرس، صلاحیت محلی است و این اظهار نظر و حکم قضایی می تواند در حوزه شهر مشهد باشد لذا هشت عضو کارگروه که نامه بررسی رفع فیلتر توئیتر را امضا کرده اند معتقدند این موضوع همچنان باید در جلسه کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه طرح شود.
وزیر ارتباطات همچنین تصریح کرد: درخواستی برای رفع فیلتر یوتیوب نداشته ایم.  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: حمایت پیامرسان تکلیف قانونی ارتباطات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۹۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر نام استقلال و پرسپولیس ربطی به وزارت ورزش ندارد | تمام شد؛‌ شما دیگر هیچ مسئولیتی ندارید

به گزارش همشهری آنلاین پس از اینکه 85 درصد از سهام باشگاه استقلال در اختیار هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس قرار گرفت، پسوند این شرکت به نام رسمی آبی‌ها اضافه شد. بحث ‌بر سر تغییر نام‌ باشگاه استقلال داغ است و هواداران و کارشناسان در این‌خصوص اظهارنظرهای متفاوتی دارند.

در همین خصوص امیررضا واعظ‌آشتیانی، مدیرعامل اسبق استقلال به خبرنگار اعتماد گفت: تیم‌های پرسپولیس و استقلال با توجه به اینکه میلیون‌ها هوادار دارند و یک برند هستند اگر بخواهند نام‌شان را تغییر بدهند ساز و کار قانونی خودش را دارد. باید ‌دید قید کردند که خریدار حق تغییر نام را دارد یا نه؟ اگر قید نشده باشد مجمع برگزار می‌کنند و یک پسوند یا پیشوند اضافه می‌کنند یا اصلا کل نام را عوض می‌کنند. این ‌حق صاحب سهام است. اما راهش است در مجمع نام را تغییر بدهند و بعد بفرستند برای ثبت شرکت‌ها.

این مدیر ورزشی ادامه داد: حتی در ثبت شرکت‌ها آن برند ثبت شود. روال قانونی این و حق سهامداران است. قطعا سهامداران بر این واقف هستند که نام اصلی این دو باشگاه ابزاری اقتصادی برای‌شان هست و سالیان سال با این نام فعالیت کرده‌اند و اگر این نام را عوض کنند به ضررشان می‌شود و قطعا هم این‌ کار را نمی‌کنند.

وی با اشاره به صحبت‌های اسبقیان، معاون وزیر ورزش افزود: چه چیزی را می‌خواهید بررسی کنید؟ در قرارداد اگر قید شده باشد، خصوصی‌سازی می‌تواند ورود کند نه وزارت ورزش‌. شما الان هیچ مسئولیتی در قبال این دو باشگاه ندارید و حق هیچ اظهارنظری در خصوص نام‌ این دو باشگاه ‌هم ‌ندارید پس صاحب سهام چکاره است؟

واعظ آشتیانی تصریح کرد: هیچ ربطی به وزارت ورزش ندارد که صاحب سهام بخواهد پیشوند یا پسوند به نام اضافه کند. طرف فروش هم سازمان خصوصی‌سازی است نه وزارت ورزش! فکر کنم آقایان جایگاه حقوقی خودشان را نمی‌دانند و هنوز فکر می‌کنند باید دخالتی داشته باشند. دخالت‌تان تمام شد! هم دخالت و هم نظارت شما تمام شده. معاون پیشین سازمان تربیت‌بدنی با انتقاد از رویکرد وزارت ورزش گفت: شما آن زمانی که باید دخالت و نظارت می‌کردید، سکوت می‌کردید امروز ‌که ‌واگذار شده اظهارنظر می‌کنید؟ بروید شرح وظیفه‌تان را بخوانید و ببینید چه شرح وظایفی دارید!

واعظ آشتیانی در خصوص اینکه تغییر نام استقلال ممکن است این تیم را در آسیا با مشکل مواجه کند، گفت: نه؛ تغییر نام چیزی نیست که به AFC ربطی داشته باشد. اگر مراحل در مجمع طی شود و بعد به ثبت شرکت‌ها برسد طی یک فرآیند قانونی مشکلی وجود نخواهد داشت.

کد خبر 848604 برچسب‌ها ویژه ورزشی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس

دیگر خبرها

  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • اولویت مجلس آتی تعیین تکلیف لایحه عفاف و حجاب باشد
  • دیدار مردمی مدیرکل ارتباطات قوه قضائیه در بندرعباس
  • تغییر نام باشگاه استقلال از مسیر قانونی ممکن است/ تجلیل از مدال‌آوران ایرانی با حضور رئیس جمهور
  • وزیر ارتباطات: رفع فیلتر صرفا با امضای رئیس جمهور؟ توصیه می‌کنم دوباره قانون را بخوانید
  • دیدار مردمی مدیرکل ارتباطات مردمی قوه قضاییه در بندرعباس
  • آزادسازی ۳ هزار مترمربع از حریم قانونی راه در حمیدیه
  • تغییر نام استقلال در مسیر قانونی انجام شود
  • هاشمی: حق پخش حق ورزش است، باید به ورزش داده شود/ هر باشگاهی برای تغییر نام باید مسیر قانونی را طی کند
  • تغییر نام استقلال و پرسپولیس ربطی به وزارت ورزش ندارد | تمام شد؛‌ شما دیگر هیچ مسئولیتی ندارید