Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر راه و شهرسازی از سرمایه‌گذاری 85 میلیون دلاری هند برای تأمین تجهیزات بندری به مدت 10 سال خبر داد.

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز مراسم امضای قرارداد اولین ترمینال تمام مکانیزه معدنی و امضای تفاهم‌نامه احداث و بهره‌برداری از کارخانه تصفیه شکر در بندر شهید بهشتی چابهار با حضور بهمن راستاد معاون وزیر راه و شهرسازی، سیف معاون وزیر جهاد و کشاورزی و کرباسیان معاون وزیر صنعت و معدن به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش در ادامه این مراسم محمد راستاد مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه توسعه سواحل دریایی کشور از اولویت‌های این سازمان به شمار می‌رود، گفت: توسعه سواحل مکران از سال گذشته آغاز شده به طوری که در آذرماه سال 96 شاهد بهره‌برداری از فاز اول بندر شهید بهشتی با حضور رئیس جمهور و هیئت‌های مختلف از کشورهای همسایه بودیم.

وی در ادامه افزود: در قالب بهره‌برداری از فاز اول بندر چابهار میزان ظرفیت تخلیه و بارگیری کالا از دو و نیم میلیون تن به 8 میلیون تن در سال افزایش یافت.

وی تأکید کرد: با اتمام فاز اول، بندر چابهار را به سمت تبدیل شدن به یک بندر نسل سومی سوق خواهیم داد.

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: با اجرایی شدن زمینه‌های توسعه در این بندر شاهد افزایش تولید و ارزش افزوده فعالیت‌های لجستیکی در این بندر خواهیم بود.

راستاد با اشاره به سرمایه‌گذاری مهم خارجی در بندر چابهار، گفت: شرکت APGL هندوستان با سرمایه‌گذاری 85 میلیون دلاری تأمین تجهیزات این بندر را به مدت 10 سال بر عهده گرفت و این شرکت در قالب BOT پایانه کانتینری خود را تا اواسط تیر ماه به صورت موقت به بهره‌برداری می‌رساند.

وی تأکید کرد: برای توسعه آتی بندر چابهار اراضی به میزان 400 هکتار در پس کرانه‌ها تملک کردیم و با توسعه این بندر به زودی حلقه اتصال بین کشورهای حاشیه اقیانوس هند خواهیم بود.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره تفاهم‌نامه احداث بهره‌برداری و بهره‌وری از کارخانه شکر در استان سیستان و بلوچستان گفت: میزان سرمایه‌گذاری این کارخانه هزار و 240 میلیارد ریال است و ظرفیت این طرح 150 هزار تن است

راستاد تأکید کرد: مدت زمان پیش‌بینی این قرارداد 40 سال و اراضی مورد نیاز برای احداث آن 5 هکتار است.

وی افزود: ماشین‌آلات خط تولید این طرح عبارت است از طرح اسیناسیون، بخش فیلتراسیون، بخش تغلیظ و بخش کریستالیزاسیون است.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره قرارداد ترمینال تمام مکانیزه مواد معدنی، گفت: سرمایه‌گذار این طرح، شرکت توسعه تجارت زندگی است که مقرر شده 2 هزار و 800 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری کند.

راستاد افزود: ظرفیت اشتغال ایجاد شده در این طرح 75 نفر به صورت مستقیم و 175 نفر به صورت غیر مستقیم است.

وی گفت: ظرفیت طرح این قرارداد 15 میلیون تن و زمین مورد نیاز برای آن 13 هکتار است.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مکانیزه سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۳۳۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان

ایسنا/گلستان سرپرست بنادر و دریانوردی گلستان با اشاره به استقبال گردشگران از ناودگان دریایی مسیر بندرترکمن به آشوراده گفت: این مسیر نیازمند علائم کمک ناوبری جهت ایمن‌سازی آبراه بوده که با همکاری واحد دریایی بنادر گلستان با واحد دریایی بندر امیرآباد به زودی در مسیر تردد شناورها قرار خواهد گرفت.

سیدمحسن طیرانی صبح جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در نشست مشترک مدیرکل بندر امیرآباد با مدیرکل و کارکنان بنادر استان گلستان ضمن بررسی روند همکاری بین دو بندر همجوار شمالی کشور، مشکلات و نقاط ضعف و قوت مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت و راهکارهای لازم برای ارتقای کیفیت خدمات رسانی ارائه شد.

وی با بیان اینکه افزایش ۲۰ سانتی‌متری ارتفاع سطح آب خلیج گرگان باعث کاهش شوری آب و مهاجرت پرندگان به خلیج گرگان شده است، ادامه داد: لایروبی کانال آشوراده حدود ۴۰۰ متر به پهنای سواحل اضافه کرده است.

سرپرست بنادر و دریانوردی استان گلستان ادامه داد: لایروبی کانال آشوراده و تبادل آب بین دریا و خلیج موجب شده تا شناورهای سبک به راحتی در خلیج گرگان تردد داشته باشند.

سیدمحسن طیرانی در ادامه با اشاره به اینکه در راستای اجرای طرح سفرهای نوروزی ۱۴۰۳ بیشترین جذب مسافر در سفرهای دریایی از مسیر اسکله بندرترکمن به جزیره آشوراده انجام شد، افزود: در این ایام حدود ۴۱ هزار و ۴۹۰ نفر مسافر و گردشگر تردد داشته‌اند که نیاز به علائم کمک ناوبری جهت ایمن سازی آبراه بوده  و با هماهنگی بعمل آمده واحد دریایی بنادر گلستان با واحد دریایی بندر امیرآباد فراهم شده و به زودی در مسیر تردد شناورها قرار خواهد گرفت.

به گفته سرپرست بنادر گلستان، یکی از اتفاقات مهمی که در نوروز ۱۴۰۳ محقق شد، قرار دادن شناور جستجو و نجات دریایی توسط واحد دریایی بندر امیرآباد برای اسکله‌های بندرترکمن و بندرگز بود که در تامین امنیت ترددهای دریایی بسیار مثمرثمر بود.

به گزارش ایسنا، در نشست مشترک مدیرکل بندر امیرآباد و سرپرست بنادر استان گلستان، بر افزایش همکاری‌ها بین بنادر این دو منطقه تاکید شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • امضای دو توافقنامه همکاری میان وزرای دفاع روسیه و قرقیزستان
  • پالیتیکو: آمریکا آماده امضای قرارداد ۶ میلیارد دلاری تسلیحاتی برای اوکراین است
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد