Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

 به نقل از سایکولوژی تودی، ممکن است در حین مکالمه با دوستان و یا با اعضای صمیمی خانواده به صورت ناخودآگاه یک نظر و یا عقیده از شما اظهار شود که به صورت کاملا غیر عمدی برای طرف مقابل ناخوشایند باشد و او نیز برای جبران نظر منفی شما به سرعت از ادامه مکالمه صرف نظر می‌کند.

روانشناسان معتقدند اگرچه روحیه شاد و طنزگونه ممکن است برای پیدا کردن دوستان جدید و یا سرگرم کردن اعضای خانواده بسیار مناسب باشد، اما همیشه باید سعی کرد تا با رعایت مجموعه‌ای از نکات از نظر دادن اضافی و یا شوخی‌های منجر به ناراحتی جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدم توجه به یک سری از نکات کوچک اما کاربردی در زندگی شخصی و حتی خانوادگی باعث می‌شود که ما به سرعت پا را از خط قرمز فراتر بگذاریم و آغازگر شروع بحث و جدل اضافی با همسر و یا با خانواده خود شویم.

روانشناسان بر این باورند که وقوع رفتارهایی از این دست نتیجه انعکاس مستقیم هوش هیجانی در ذهن انسان است.

هوش هیجانی یک موهبت الهی است که به ما کمک می‌کند تا رابطه‌های اجتماعی بهتری را برقرار سازیم و در طیف وسیعی از موقعیت‌های شغلی موفق شویم.

هوش هیجانی مهمترین فاکتور برای برقراری و حفظ رابطه‌های اجتماعی است، اما معمولا بیشتر افراد نمی‌دانند که چگونه در حین ارتباط، پا را از مرز معینی فراتر نزارند و به حریم شخصی فرد مقابل وارد نشوند.

روانشناسان دانشگاه پکن پس از مطالعات گسترده به نتایج قابل توجهی دست یافتند. آنها معتقدند که بهترین روش برای جلوگیری از آسیب‌های زننده در حین شوخی‌کردن، شناخت نوع شوخی و ظرفیت طرف مقابل است.

روانشناسان چینی برای اولین‌بار رفتارهای طنزگونه را به چهار دسته 1. وابسته(تمرکز بر دیگران) 2.تعریف از خود(سازگار، خودگردان) 3. تهاجمی(تخریبی، تمرکز بر دیگران) 4. تخریب خود( تخریبی، خود محور) تقسیم کردند.

از نظر روانشناسان تمرکز بر دو دسته اول باعث افزایش اعتماد به نفس و بهبود روابط شخصی و خانوادگی می‌شود، اما پیروی از دو روش دوم جایگاه شما را به عنوان یک شخصیت طنز محور تخریب کرده و نه تنها زمینه را برای عبور از خطوط قرمز فراهم می‌کند، بلکه باعث می‌شود دیگران نیز در برابر شما حالت دفاعی پیدا کرده و از رابطه بیشتر با شما صرف نظر کنند.

بهترین روش برای مجذوب نگه داشتن جمع بدون عبور از خطوط قرمز یافتن بهترین روش برای شوخی بدون آسیب رساندن به احساسات دیگران است. یعنی با استفاده از هوش هیجانی نخست، احساسات دیگران را دریابیم و از شوخی‌هایی بهره ببریم که شخصیت یا احساسات دیگران را هدف نگیرد.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: ارتباط با دیگران هوش هیجانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۴۵۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های مهارتی مهمترین نیاز توانمندسازی نیروی کار است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،تهمینه دانیالی روز سه‌شنبه در آیین سی و پنجمین جشنواره امتنان و تجلیل از کارگران گروه کار و واحد های نمونه آذربایجان غربی افزود: کار و تولید دارای ۲ بازوی کارگر و کارفرماست و ثروت و مالکیت نیز جایگاه خود را دارد که برای ارتقای بهره وری کارگران، اجرای برنامه های آموزش مهارتی بسیار موثر به نظر می رسد.

وی در زمینه توسعه مشارکت مردم در این بخش اظهار کرد: این موضوع با تعاونی‌ها محقق می‌شود ولی نه با تعاونی‌ هایی که دچار برخی مشکلات و آفت ها هستند.

وی با اشاره به حفظ حرمت‌ها در بخش کار و کارگری بیان کرد: پایه و بستر این موضوع خوب بودن حال اجتماعی و فرهنگی و پاسداشت خود کار است.

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر دایر کردن میزخدمت در استان و مجموعه های کارگری اظهار کرد: می شود با کار و تلاش تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد.

دیگر خبرها

  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • معلمی که برای نسل جوان جاذبه داشت
  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • آموزش‌های مهارتی مهمترین نیاز توانمندسازی نیروی کار است
  • سازش ۶۷ درصد پرونده‌های ارجاعی به مشاوران کلانتری‎های سیستان و بلوچستان
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی
  • روانشناسان نقش بسیار کلیدی در سلامت فردی و اجتماعی دارند
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی 
  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند