Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@10:54:36 GMT

چاه های نهاوند به کنتور هوشمند مجهز می شود

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۴۶۳۴۲

چاه های نهاوند به کنتور هوشمند مجهز می شود

احمد حسین مالمیر عصر چهارشنبه در شورای حفاظت از منابع آب نهاوند افزود: از سال 1388 که نصب کنتورهای هوشمند در سطح شهرستان آغاز شد 45 دستگاه از طریق اعتبارات دولتی خریداری و روی چاههای عمیق نصب شد که با انجام این کار بیش از 13 میلیون و 200 هزار متر مکعب در منابع آب شهرستان صرفه جویی شده است.
وی گفت: پس از این تعداد، 317 کنتور دیگر با همکاری کشاورزان خریداری شده که با توجه به برنامه ریزی انجام شده در چاههای کشاورزی نصب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مالمیر با بیان اینکه بیشترین اضافه برداشت استان از چاههای کشاورزی مربوط به نهاوند است افزود: برای جلوگیری از افزایش بی رویه آب تمام چاههای مجاز باید پروانه بهینه بهره برداری دریافت کرده و علاوه بر آن نسبت به نصب کنتور حجمی نیز اقدام کنند.
وی ادامه داد: در شهرستان نهاوند یک هزار و 184 حلقه چاه آب مجاز موجود است که 152 حلقه آن مربوط به شرب، 713 حلقه مربوط به کشاورزی و 219 حلقه نیز مربوط به صنعت و خدمات است که مجموع تخلیه آنها بیش از 276 میلیون متر مکعب در سال است.
وی با بیان اینکه افت سالانه منابع آب دشت نهاوند سالانه 49 صدم متر است افزود: از سال 1375 تاکنون میزان افت آب دشت نهاوند 14 و 11 صدم متر بوده است که بر این اساس 260 میلیون متر مکعب از آبهای سطحی کاهش داشته است.
مالمیر گفت: برای جلوگیری از افت منابع آب زیر زمینی 11 راهکار از سوی وزارت نیرو اعلام شده که مهمترین آنها نصب کنتور هوشمند روی چاههای آب مجاز ، مسدود کردن چاههای غیر مجاز و تقویت گشت های بازرسی بوده است.
مدیر امور منابع آب نهاوند افزود: به منظور نظارت بر مصرف منابع آب چاههای مجاز 2 گروه بازرسی تشکیل شده و به صورت مستمر گزارش های میزان آب مصرف شده را رصد می کنند.
مالمیر با بیان اینکه در حال حاضر 573 چاه غیر مجاز در سطح شهرستان وجود داشته که با توجه به احکام قضایی 235 حلقه آن مسدود و پر شده است افزود: در صورت داشتن اعتبار لازم 11 حلقه چاه غیر مجاز دیگر که دارای حکم هستند مسدود شده است.
فرماندار نهاوند نیز گفت: بحث کمبود آب یکی از مسائل مهم در سطح کشور است که برای مقابله با آن باید راهکارهای علمی مورد توجه قرار گیرد .
مراد ناصری افزود: نهاوند به دلیل موقعیت جغرافیایی و کوهستانی بودن یکی از شهرستان های پربارش استان است که امسال در مقایسه با سال گذشته با کاهش باران روبرو بود.
وی با بیان اینکه بیشترین میزان مصرف آب در بخش کشاورزی مربوط به نهاوند است افزود: یکی از راهکارهای مهم برای بهینه سازی و کنترل مصرف آب کشاورزی اولویت دادن به نصب کنتور هوشمند روی چاههای موجود آب است.
ناصری مدیریت و نظارت را از دیگر راهکارهای صرفه جویی در مصرف آب ذکر کرد و افزود: ما در سطح شهرستان یک هزار و 184 چاه مجاز داریم که اگر مصرف آب این تعداد چاه درست مدیریت نشود به یک تهدید تبدیل شده و برای شهرستان مشکل اساسی ایجاد می کند.
وی گفت: در این شهرستان در مجموع یک هزار و 39 کیلومتر کانال های آب کشاورزی وجود دارد که پس از انقلاب تاکنون حدود 230 کیلومتر آنها بتونی شده اند و این یکی از عوامل تهدید منابع آب شهرستان به حساب می آید.
2087/7525
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 انقلاب صرفه جویی صرفه جویی در مصرف صنعت وزارت نیرو موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۴۶۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،سیدکاظم حسینی کارنامی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران، از اقدامات گسترده این شرکت در راستای مدیریت مصرف، کاهش هدررفت و ارائه خدمات نوین به مشترکان خبرداد. وی با اشاره به تست و بازرسی ۱۴۲هزار کنتور برق در سال ۱۴۰۲، گفت: در این طرح ۲۳هزار کنتور معیوب شناسایی و تعویض شد که منجر به بازگشت ۳۲ میلیون کیلووات ساعت مصرف برق و صرفه‌جویی قابل توجه در منابع ملی و هزینه‌های مشترکان شد.مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران از کشف ۳هزار انشعاب غیرمجاز در این بازدیدها خبرداد و افزود: با متخلفان مطابق قانون برخورد قانونی صورت گرفته و ۱۳ میلیون کیلووات ساعت برق به چرخه فروش بازگشت.حسینی کارنامی، هوشمندسازی ۸۰درصدی مشترکان را یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این شرکت در سال ۱۴۰۲ عنوان کرد و گفت: این اقدام با برنامه‌ریزی دقیق و تلاش شبانه‌روزی همکاران انجام شد و نقش موثری در مدیریت مصرف برق، بهینه‌سازی شبکه و ارائه خدمات نوین به مشترکین ایفا خواهد کرد.وی ادامه داد: هوشمندسازی در بخش‌های عادی و دیماندی انجام شده و شامل تعویض کنتور، تعویض تابلو سنجش، کنترل‌پذیری پست‌های اختصاصی مشترکین ولتاژ اولیه و سایر اقدامات مرتبط بوده است. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران از ثبت اطلاعات ۲۳هزار مشترک دارای کنتور هوشمند و امکان دسترسی برخط به این اطلاعات خبر داد و گفت: این اقدام به مشترکان این امکان را می‌دهد که به طور لحظه ای از میزان مصرف برق خود مطلع شده و نسبت به مدیریت آن اقدام کنند.حسینی کارنامی با تقدیر از تلاش و تعهد همکاران این شرکت، اظهار کرد: مجموعه اقدامات انجام شده در حوزه لوازم اندازه‌گیری در سال ۱۴۰۲، نشان‌دهنده تلاش و تعهد بی‌وقفه این شرکت در راستای ارائه خدمات با کیفیت به مشترکین، مدیریت مصرف برق، صرفه‌جویی در منابع ملی و حفظ حقوق بیت‌المال است.

دیگر خبرها

  • امکان ذخیره حدود ۱۲ میلیون متر مکعب آب در ابرکوه
  • دو بنای غیر مجاز در بهشهر قلع و قمع شد
  • اجرای طرح‌های ساماندهی حوزه آب و فاضلاب بصورت آزمایشی در روستاهای شهرستان ارومیه
  • یک حلقه چاه آب غیر مجاز در تنگستان پلمب شد
  • هدایت سالانه ۴ میلیون مترمکعب آب به سفره های زیرزمینی اشتهارد
  • دستگیری ۳ حفار غیر مجاز در شهرستان آمل
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی