Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم اسدیان ظهر پنج شنبه در نشست مدیریت بحران آب در بخش کشاورزی بابیان اینکه حفظ و بهره‌وری مناسب از منابع آبی به برنامه‌ریزی نیاز دارد، گفت: استفاده بی‌رویه از منابع آبی تالاب‌های شهرستان‌های مختلف و چاه‌های حفر شده با عمق کم را خشک کرده است.

‌رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان با بیان اینکه بحران منابع آبی قابل مشاهده و لمس است، بر کشت محصولات کم آب بر تاکید کرد و گفت: هر محصول با هر کیفیت و نیاز آبی در هر منطقه قابل کشت نیست و باید نیاز آبی محصول برای کشت در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی باتاکید بر مدیریت منابع آبی برای مصارف کشاورزی، اظهارداشت: نظام بهره‌وری باید در بخش کشاورزی اجرا شود تا از بحران منابع آبی کمترین آسیب را ببینیم.

اسدیان به برنامه های مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان اشاره کرد و افزود: این مرکز در ۵ بخش شامل ۱۱ ایستگاه و مزرعه تحقیقاتی با ۶۵۰ هکتار و ۴۰ گرایش پژوهشی کشاورزی فعال است.

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان ادامه داد: محققان این مرکز ۵۷ نفر هستند و ۴۰ عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها نیز در دو بعد به‌زراعی و به‌نژادی پژوهش و تحقیق انجام می دهند.

وی با بیان اینکه از ابتدای تشکیل بخش‌های تحقیقاتی در بخش‌به‌زراعی، پروژه‌های آبیاری ۶۰ طرح تحقیقاتی اجرا شده است، اظهار داشت: در متوسط آب مصرفی بهره‌وری استان همدان نسبت به میانگین کشوری بالاست اما با میانگین جهانی فاصله داریم.

اسدیان اضافه کرد: سال گذشته ۳۹۸ دوره آموزشی شامل ۳۲ هزار نفرساعت برای کشاورزان برگزار شده است.

کد خبر 4305359

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۴۷۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح سرشاخه کاری در باغ‌های گردوی نهاوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند با اشاره به وجود بیش از ۱۴ هزار هکتار انواع باغ در این شهرستان که بیشترین سطح باغ در استان همدان است، گفت: نهاوند امسال در اجرای طرح سرشاخه کاری رتبه برتر کشور را دارد.

توکل آبشناس افزود: بیش از ۴ هزار هکتار باغ گردو در شهرستان نهاوند وجود دارد که پس از باغ سیب، بیشترین سطح باغ‌های این شهرستان را به خود اختصاص داده است. 

او همچنین گفت: امسال بیش از ۱۸ هزار و ۵۰۰ پیوندک رایگان گردو در اختیار باغداران قرار می‌گیرد و استقبال خوبی از این طرح شده است. 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند افزود: سالانه ۷ هزار تن گردو در این شهرستان برداشت می‌شود که با اجرای این طرح پیش بینی می‌شود ۱۰ درصد افزایش تولید داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست
  • اصلاح الگوی کشت بهترین راه برای مدیریت مصرف آب
  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • مشارکت منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مرکز آموزش قدس سپاه همدان برای تولید و کاشت نهال
  • برگزاری دوره‌های آموزشی کشاورزی تخصصی در استان مرکزی
  • اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در همدان
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • اجرای طرح سرشاخه کاری در باغ‌های گردوی نهاوند
  • ۳۱ پروژه تحقیقاتی در مرکز پردیس آموزش و تحقیقات کشاورزی بروجرد در حال اجرا است