Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@00:18:54 GMT

گیلان ۳۵ شهید زن دارد

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۴۷۶۶۵

گیلان ۳۵ شهید زن دارد

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان گفت: خانواده های شهدا چه در تربیت و ترغیب رزمندگان برای اعزام به صحنه های جهاد و مقاومت و چه در صبر و شکیبایی بعد از شهادت فرزندان و همسرانشان خوش درخشیدند.

به گزارش ایسنا، عبدالله پاکاری - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان - در آیین نکوداشت و تجلیل از خانواده های گرانقدر ۵۳ شهید عملیات الی بیت المقدس شهرستان رشت یادا آور شد: حماسه فتح خرمشهر آنقدر در تاریخ دفاع مقدس و ملت ایران بزرگ است که حضرت امام به آن لقب مافوق طبیعی دادند و فرمودند «خرمشهر را خدا آزاد کرد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توان نظامی و دانش فنی و دلاوری ها و رشادت های رزمندگان ما در دوران دفاع مقدس و به ویژه در آن مقطع باعث شد همه معادلات سیاسی و غیر سیاسی دنیا در قبال جمهوری اسلامی ایران بر هم بخورد.

وی گفت: در تقویم رسمی کشور سوم خرداد روز «ایثار، مقاومت و پیروزی» نام گرفته  و لذا بر عهده ما است که همواره قدرشناس فداکاری ها، مجاهدت ها و جانفشانی های کسانی باشیم که در خلق چنین روزهایی نقش داشتند و باید این سنت را در راستای نهادینه سازی فرهنگ ایثار و شهادت به نسل های بعدی منتقل کنیم.

پاکاری با بیان اینکه همه آحاد ملت در قبال ترویج فرهنگ غنی و ارزشی ایثار و شهادت مسئول هستند، خاطرنشان کرد: شهدای عزیز در همه صحنه های دفاع مقدس با روحیه ایمان و رشادت خاص خودشان توانستند با حداقل امکانات و تجهیزات در مقابل دشمنی ایستادگی کنند که استکبار جهانی و ابرقدرت ها حامی آن بودند و سرانجام به پیروزی برسند.

وی قدرت ایمان، توکل به خدا و رهبری داهیانه حضرت امام به تاسی از مکتب عاشورا را یکی از عوامل پیروزی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس دانست و عنوان کرد: یکی دیگر از عوامل عمده و موثر این پیروزی، خانواده های معظم و معزز شهدا و ایثارگران بودند که در ابعاد مختلف نقش آفرینی کردند. خانواده های شهدا چه در تربیت و ترغیب رزمندگان برای اعزام به صحنه های جهاد و مقاومت و چه در صبر و شکیبایی بعد از شهادت فرزندان و همسرانشان خوش درخشیدند و با پذیرفتن مسئولیت خانواده کار بزرگی انجام دادند.

مدیرکل بنیاد شهید گیلان ادامه داد: امروز فرزندان شهدا که در دامان مادران نمونه پرورش یافته و نمایندگان شایسته پدرانشان هستند، در عرصه های مختلف منشا اثر بوده و به نظام اسلامی خدمت می کنند لذا باید قدر این سرمایه های ارزشمند را بدانیم.

پاکاری با اشاره به حضور بانوان در عرصه های دفاع از ارزش ها و آرمان های انقلاب علاوه بر نقش های حمایتی، کمک رسانی و پشتیبانی از جبهه ها، اظهار کرد: گیلان ۳۵ شهیده و چندین جانباز زن دارد که نشان دهنده نقش آفرینی بانوان در مسیر تکوین، حفظ و شکوفایی انقلاب است.

وی با بیان اینکه جایگاه خانواده های شهدا در حفظ ارزش ها و آرمان های انقلاب و نظام بسیار والاست، گفت:همه می دانیم که تکریم و قدردانی از خانواده های شهدا و ایثارگران در واقع تکریم و قدردانی از پشتوانه های عزت، اقتدار و سربلندی این کشور است و باید همواره مدیون شهدا و خانواده های آنان باشیم.

مدیرکل بنیاد شهید گیلان، شهدای مدافع حرم را ادامه دهنده راه شهدای دفاع مقدس دانست که همان سیره امام حسین(ع) و مکتب عاشوراست و یادآور شد: شهدای مدافع حرم توانستند در عرصه های جهانی پدیده های خطرناکی مانند داعش که دشمنان اسلام در مسیر رشد و تعالی مسلمانان قرار داده اند را نابود کنند و حماسه های جاویدان در دفاع از حریم اهل بیت(ع) از خودشان بر جای بگذارند.

پاکاری با بیان اینکه امروز درمان و معیشت از عمده ترین نیازهای والدین و همسران شهداست، خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش میانگین سنی خانواده های شهدا توجه به سلامت و درمان آنان جزو اولویت های بنیاد شهید است که خوشبختانه با ظرفیت های قانونی ایجاد شده، تا حدی این نیازها را پوشش دادیم.

وی از افزایش ۲۵ درصدی مستمری والدین شهدا در قانون بودجه سال ۹۷ خبر داد و یادآور شد: سال گذشته بیش از ۲ هزار نفر از والدین شهدا تحت پوشش طرح «پایش سلامت» و حق پرستاری قرار گرفتند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۴۷۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان با بیان اینکه گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگهداشت یاد شهداست، گفت: تاکنون ۴۰ اثر دفاع مقدس در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و ۱۰ پرونده دیگر از دوران دفاع مقدس نیز در حال آماده سازی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، محمدحسین ارسطوزاده، امروز  در نشست خبری «ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت با محوریت استان خوزستان» ضمن ادای احترام به یاد و خاطره شهدای گلگون کفن دفاع مقدس مقاومت، شهدای امنیت و مدافع حرم اظهار داشت: امروز آسایش و امنیت کشور، حاصل جان‌فشانی این شهیدان عزیز است. 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان با بیان اینکه گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگهداشت یاد و خاطره شهدا است، گفت: یاد و خاطره عزیزانی که در راه مقاومت جان سپرده‌اند، راهبردی برای ادامه مسیر این شهدا را در حوزه گردشگری مقاومت است.

وی اظهار داشت: قریب به 200 هزار شهید در جنگ تحمیلی در دفاع از کشور جان خود را از دست دادند و حدود 127 شهر در معرض حملات هوایی و موشکی قرار گرفته‌اند و 42 درصد از این حملات به شهرهای خوزستان بود و 40 درصد از شهدا و مجروحان جنگ خوزستانی بودند.

ارسطوزاده در ادامه افزود: خوزستان نقش مهمی در جنگ دفاع مقدس داشته است به صورتی که کوچکترین شهید، با 12 روز سن و مسن‌ترین شهید آن صد سال سن است. در حال حاضر، در این استان 22 یادمان برای گرامیداشت شهدا وجود دارد.

وی در خصوص توسعه یادمان‌ها و آثار دفاع مقدس در استان خوزستان، تأکید کرد: در حال حاضر 22 یادمان مرتبط با دوران دفاع مقدس در استان خوزستان وجود دارد. هر یک از این یادمان‌ها به مناطق مشخصی از استان مرتبط و برای ماندگاری و یادآوری این رویدادها برای عموم مردم است.

ارسطوزاده تصریح کرد: نقطه به نقطه شهر آبادان و خرمشهر همچنین مناطق اطراف آن روایتگر رویدادها و عملیات دوران دفاع مقدس است و پتانسیل این را دارد که در هر کدام از این نقاط یادمان‌های متعددی ساخته شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان افزود: برنامه‌‌ دقیقی برای ثبت و نگاشت یادمان‌ها در دست تهیه است، این اقدامات بعد از تکمیل پرونده‌های مربوطه رونمایی و معرفی می‌شود.

 ارسطو زاده در ادامه گفت: تاکنون 40 اثر دفاع مقدس در فهرست آثار ملی استان خوزستان به ثبت رسیده است و 10 پرونده دیگر از دوران دفاع مقدس نیز در حال آماده‌سازی است.

وی همچنین اشاره کرد: در کنار برنامه‌های وسیع فرهنگی کاروان‌های راهیان نور و ستاد اربعین، یکی از محورهای اصلی این رویدادهای فرهنگی نقش و اهمیت استان خوزستان در گردشگری مقاومت است.

دیگر خبرها

  • پیگیری حل مشکلات جامعه ایثارگران استان در سطح ملی
  • پیکر جانباز شهید پاسبان در تربت جام آرام گرفت
  • تفحص پیکر پاک هفت شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی فکه دهلران
  • غفلت از سرکشی به خانواده‌های شهدا پذیرفتنی نیست
  • پیدا شدن پیکر مطهر ۷ شهید دوران هشت سال دفاع مقدس در فکه دهلران
  • کنگره‌های شهدا باید جریان‌ساز و هنرمندانه برگزار شود
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست
  • نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران