Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار خوی گفت: متاسفانه برخی از واحدهای تولیدی که وام‌هایی از بانک گرفته بودند و نتوانستند بدهی خود را تسویه کنند کمتر توانسته‌اند از کمک‌های مالی دولت برخوردار شوند و اغلب واحدهای تولیدی و صنعتی خوی در دریافت تسهیلات بانکی مشکل دارند. ۰۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۲:۳۵ استانها آذربایجان غربی نظرات

محمد عابدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، اظهار داشت: در طول سه سال گذشته در شهرستان خوی برای تزریق اعتبارات کم بهره و سرمایه در گردش به شرکت‌ها و کارخانه‌های تولیدی مختلف اقداماتی صورت گرفته که سبب شده  مشکلات کارخانه‌ها و شرکت‌های تولیدی و صنعتی برطرف شود و در حال جذب اعتبارات طرح‌های تولیدی در شهرستان خوی تا اواخر تیر ماه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار شهرستان خوی افزود: برنامه ریزی‌های کثیری در واحدهای تولیدی و صنعتی ایجابی و ایجادی صورت گرفته که سبب ایجاد اشتغال بیشتر شده که در این صورت نرخ بیکاری در شهرستان خوی کم خواهد شد.

وی گفت: در طول سه سال اخیر واحدهای تولیدی که مشکل مالی داشتند بدهی‌های خود را پرداخت کرده‌اند و برخی از واحدهای تولیدی که وام‌هایی از بانک گرفته بودند و نتوانستند بدهی خود را تسویه کنند کمتر توانسته‌اند از کمک‌های مالی دولت برخوردار شوند.

وی خاطر نشان کرد: عمده‌ترین مشکل واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان خوی مشکل فقدان خرید و بازاریابی محصولات است که نمی‌توانند در جامعه عرضه کنند لذا سبب انباشت محصولات در انبارهایشان می‌شود که به فروش رساندن آن‌ها بسیار سخت می‌شود.

عابدی افزود: انواع تولیداتی که در شهرستان خوی وجود دارد به کشورهای همسایه نیز صادر می‌شود.

وی افزود: مهم‌ترین مشکل اقتصاد در شهرستان خوی فقدان بازاریابی مناسب است که سعی بر این داریم این مشکل را نیز از بین ببریم.

عابدی تاکید کرد: یکی از محصولات مهم خوی در حیطه کشاورزی آفتابگردان است که با ورود محصولات مشابه از کشورهای دیگر خساراتی برای کشاورزان به وجود آورده است و در اقتصاد جامعه تأثیر گذاشته است و برخی اوقات سرمازدگی و بلایای طبیعی که رخ می‌دهد و محصولات کشاورزی از بین می‌روند مشکات را چندین برابر می‌کند.

انتهای پیام/ش

R41361/P1014142/S6,48/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۵۰۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال

به گزارش جام جم و به نقل از روابط عمومی اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دشتستان ؛ علی کشتکار با اشاره به اینکه حداقل حمایت مورد انتظار سرمایه‌گذاران صنعتی تأمین امکانات زیربنایی  سرمایه‌گذاری از قبیل آب، برق و گاز است اظهار داشت: برای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) بایستی دستگاههای اجرایی مرتبط تعامل و همکاری بیشتری نظیر تکمیل ملزومات و بسترهای لازم در سطح شهرستان را مدنظر قرار دهند  . وی اضافه کرد: در راستای کمک به افزایش واحدهای صنعتی دشتستان اقدامات مهم و مؤثری نظیر اولویت قرار دادن پیگیری روند اجرایی طرح‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و غیره در حال پیگیری و اقدام  است. کشتکار با اشاره به تکمیل و راه‌اندازی واحد‌های صنعتی عنوان کرد: حمایت ویژه از واحد‌های تولیدی، توجه به فعال‌سازی بنگاه‌های صنعتی راکد در شهرک‌‏ها و نواحی صنعتی شهرستان از دیگراولویت‌های مهم اداره صمت دشتستان است. وی با بیان اینکه شهرستان دشتستان دارای یک شهرک صنعتی در برازجان و دو ناحیه صنعتی در گزبلند و خوشاب است، ابراز داشت: در دولت سیزدهم شاهد افزایش بیش از ۲ برابری اراضی صنعتی در شهرستان بودیم و مجموعاً ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی این شهرستان طی این مدت اضافه ‌شده است که توانسته زمینه سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش‌های مختلف این شهرستان را فراهم نماید . رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دشتستان با اشاره به اهمیت الحاق ۷۵ هکتار زمین به شهرک صنعتی برازجان گفت: ایجاد ناحیه‌های صنعتی تخصصی سیلیکا، وحدتیه و شبانکاره در این شهرستان نقش بسزایی در اشتغال و افزایش تولید خواهد داشت. وی با اشاره به احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان تشریح کرد: پروانه بهره‌برداری این واحد تولیدی شن و ماسه در سال ۱۳۹۰ با سرمایه گذاری ۷۳۰۰ میلیون ریال و اشتغال ۱۲ نفر بدلیل عوامل مختلف راکد شده بود، که با پیگیری و اقدامات متعدد مجددا فعال سازی شد. کشتکار در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم با توجه به حمایت‌های مسئولان به‌صورت ویژه در بخش تولید و اشتغال، شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی در استان باشیم.

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت سیب ذخیره شده در سرد خانه های آذربایجان غربی
  • تسهیلات بانکی به سمت رونق تولید هدایت شود
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان غربی
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی