Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛   پیام معتمد  با اشاره به ویژگی‌های فاز 13 پارس جنوبی اظهار داشت: فاز 13 پارس جنوبی برای تولید روزانه 56.6  میلیون متر مکعب گاز غنی،  75 هزار بشکه میعانات گازی،سالانه 1.05 میلیون تن گاز مایع پروپان و بوتان، یک‌میلیون تن اتان به منظور تامین خوراک واحدهای پتروشیمی و تولید روزانه 400تن گوگرد طراحی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تاسیسات دریایی فاز 13 پارس جنوبی بیان کرد: چهار سکوی دریایی جمعا شامل 38 حلقه چاه در فاصله 90 کیلومتری ساحل کنگان دو رشته خط لوله 32 اینچ دریایی انتقال گاز به طول تقریبی هر خط  90کیلومتر و دو خط لوله 4 اینچ دریایی برای انتقال محلول گلایکول طراحی و اجرایی شده است.

مجری طرح توسعه فاز 13 پارس جنوبی با بیان اینکه ردیف نخست شیرین سازی پالایشگاه فاز 13 پارس جنوبی 29 اسفند سال قبل راه‌اندازی شد افزود: اکنون دومین ردیف شیرین سازی گاز پالایشگاه فاز 13 پارس جنوبی، پس از انجام آزمون‌های پیش راه اندازی و راه اندازی، به بهره برداری رسید.

معتمد از تولید روزانه 7 میلیون متر مکعب از ردیف دوم شیرین سازی گاز در پالایشگاه فاز 13 خبرداد و بیان کرد: این ردیف شیرین سازی با تولید روزانه 7 میلیون متر مکعب گاز در مدار بهره برداری قرار دارد که با رسیدن به ظرفیت کامل، تولید آن روزانه به  14.2 میلیون متر مکعب افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه پالایشگاه فاز 13 پارس جنوبی برای رسیدن به نیمی از ظرفیت نهایی خود در دریافت گاز ترش آماده می‌شود تصریح کرد: با تکمیل چهار ردیف فرآورش گاز شیرین این طرح تا پایان شهریور ماه امسال، ظرفیت نهایی تولید گاز در فاز 13 پارس جنوبی به بیش از 50 میلیون متر مکعب در روز می‌رسد.

مجری طرح توسعه فاز 13 پارس جنوبی از  نصب و راه‌اندازی سکوهای این فاز گازی خبرداد و بیان کرد: با نصب و راه اندازی سکوهای فاز 13 پارس جنوبی در نیمه دوم امسال، تولید گاز از بخش فراساحل فاز 13 آغاز و جایگزین گاز ترش فازهای 6 تا 8 می‌شود.

معتمد طرح توسعه فاز 13 میدان گازی پارس جنوبی را ایرانی‌ترین فاز پارس جنوبی دانست و افزود: تولیدات  فاز 13 پارس جنوبی به خط ششم سراسری گاز کشور منتقل می‌شود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/س

فرآوری گاز در پارس جنوبی افزایش می یابد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۵۶۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش پایداری آب شرب در شهرستان عسلویه

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از افزایش پایداری آب شرب در شهرستان عسلویه خبر داد و گفت: با تمهیدات اندیشیده شده آب تولیدی آب‌شیرین‌کن منطقه ویژه پارس جنوبی به شهرهای عسلویه و نخل تقی انتقال می‌یابد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، ابوالحسن عالی صبح امروز در بررسی وضعیت آبرسانی شهرستان عسلویه با بیان اینکه برای جبران کمبود آب شیرین‌سازی آب دریا در دستور کار قرار گرفته است، اظهار داشت: اکنون طرح‌های آب‌شیرین‌کن در روستاها و شهرهای مختلف استان بوشهر با ظرفیت در مجموع 140 هزار مترمکعب در شبانه‌روز در حال اجراست که بخشی از آن امسال بر اساس برنامه زمان‌بندی وارد مدار بهره‌برداری می‌شود.

وی با اشاره به توسعه زیرساخت‌های آبرسانی در شهرستان عسلویه از افزوده شدن یک رشته چشمه به منبع تأمین آب شهر بیدخون شهرستان عسلویه خبر داد و بیان کرد: اکنون وضعیت تأمین آب آشامیدنی این شهر بهبود قابل توجهی یافته است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکه تا پیش از این بخشی از آب شهر بیدخون عسلویه از خط کوثر و بخشی از طریق آب‌شیرین‌کن منطقه ویژه تأمین می‌شد، خاطرنشان کرد: اکنون با اضافه شدن حدود 15 لیتر در ثانیه آب دریافتی از چشمه، وضعیت آب شرب این شهر بهبود یافته است‌.

عالی، خط انتقال چشمه بیدخون را به طول 13 کیلومتر برای اتصال به مخزن 10 هزار مترمکعبی این شهر دانست و تصریح کرد: شهر بیدخون با بیش از 10 هزار نفر جمعیت، مشکل کمبود آب شرب مشترکان این شهر را در شرایط دشواری قرار داده بود که با دستور ویژه استاندار و مساعدت معاون عمرانی، فرماندار شهرستان، دادستان، فرماندهی انتظامی عسلویه و شورای شهر بیدخون و با تدابیر پیش‌بینی شده اکنون این مشکل بسیار کاهش یافته است.

وی از افزایش تأمین آب عسلویه و نخل تقی خبر داد و افزود: با مساعدت و اقدام ارزشمند مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس مقرر شد از محل آب تولیدی آب‌شیرین‌کن منطقه ویژه پارس جنوبی پس از تمهیداتی تخصیص آب دریافتی شهرهای عسلویه و نخل تقی افزایش یابد که این موضوع وضعیت توزیع آب در این دو شهر را به‌صورت مناسبی بهبود خواهد داد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر تقویت پایداری آب شرب در بیدخون  و شهرستان عسلویه را منوط به مصرف بهینه و صرفه‌جویی مشترکین دانست و اظهار کرد: با هدف عبور موفق از پیک بار مصرف آب در ماه‌های پیش رو پروژه‌های متنوعی در سطح استان در دست احداث است که براساس برنامه زمانبندی به‌زودی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند. شمار قابل توجهی پروژه در مناطق روستایی نیز در قالب طرح جهاد آبرسانی در دست احداث است که اتمام آنها نویدبخش پایداری آب شرب مشترکان روستایی است.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • افزایش پایداری آب شرب در شهرستان عسلویه
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • افزایش تولیدات آبزیان فرآوری چهارمحال وبختیاری به ۳۶ هزار تن
  • راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی آبزیان در شهرکرد
  • مهار ۷۰ میلیون متر مکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • اهدا بیش از پنج هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • ۷۰ میلیون مترمکعب رواناب در خراسان جنوبی ذخیره شد
  • ۶۳۰ هزار مترمکعب رواناب در نهرین کنترل شد
  • شیرین مثل «شکرستان»/ پویانمایی که ۱۸ ساله شد
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی