Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد پناهی، هنرمند گل مرغ در حاشیه بیست‌و‌ششمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا با بیان این‌که نمایشگاه قرآن مأمنی برای علاقه‌مندان به هنر قرآنی است، گفت: سال‌هاست که نمایشگاه قرآن برگزار می‌شود و شاید این رویداد را بتوان یکی از قدیمی‌ترین نمایشگاه‌های کشورمان نام برد. این ماندگاری نمایشگاه قرآن نیز در شرایطی است که بخش‌های هنری این رویداد به نظرم یکی از پربازدید‌ترین بخش‌های نمایشگاه قرآن بوده است به ویژه در سال‌های پیش که نمایشگاه به لحاظ کمی رشد فراوانی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره هنر گل و مرغ گفت: انگیزه و دلیل به وجود آمدن هنر گل مرغ تزئین قرآن کریم است. در حقیقت اگر امروز این هنر در بین مردم محبوبیتی دارد، دلیلش را باید در کارکرد این هنر جستجو کرد. هم‌نشینی هنر گل مرغ با قرآن به این هنر باری معنوی داده است، برای همین فردی که می‌خواهد در این حوزه فعالیت کند باید با موضوعات قرآنی نیز بیگانه نباشد و با آن همسویی و همراهی خوبی داشته باشد.

این هنرمند در پاسخ به این سوال که بیشتر علاقه‌مندان این هنر جوانان هستند، بیان کرد: جالب است که بدانید بیشتر مخاطبان این هنر جوانان هستند. این گرایش نیز به واسطه زیبایی و ظرافتی است که این هنر در خود جای داده است. درباره درآمدزایی این هنر نیز باید بگویم اگر هنرمند بتواند کیفیت کار خود را بالا برد. این هنر قادر است برایش درآمدزایی اقتصادی نیز داشته باشد، اتفاقی که من از آن بهره‌مند هستم.

این هنرمند با تاکید بر این‌که نگاه به درآمد اقتصادی نباید بهانه‌ای برای بازاری شدن این هنر شود، گفت: وقتی از درآمدزایی این هنر حرف می‌زنم توجیهی نیست که بخواهیم به کارمان شکل بازاری دهیم. منظور از هنر بازاری این است که هنرمند برای کارش زمان و وقت کافی نگذارد و تنها کشیدن تصاویر برای رسیدن به منفعت مالی مد نظر باشد.

پناهی متذکر درباره چگونگی گرایشش به سمت هنر گل مرغ نیز چنین توضیح داد: سال‌هاست که در این حوزه کار می‌کنم، اما هیچ‌گاه از آن خسته نمی‌شوم، چون هر کاری که در این حوزه شکل می‌گیرد دریچه‌ای تازه به این هنر است. این گفته نیز به هیچ‌وجه شعار نیست، بلکه به واقع چنین است و ما ظرافت‌های این هنر بسیار متنوع است، به‌نحوی که کیفیت و زیبایی در هر اثر با کار دیگر متفاوت است.

وی در انتها از مسئولان برگزاری نمایشگاه درخواست کرد: از برگزارکنندگان این نمایشگاه درخواست دارم تا شرایطی به وجود آورند تا نمایشگاه قرآن هر ساله بر کمیتش افزوده شود نه این‌که کاهش پیدا کند، زیرا این محلی جز معدود بخش‌هایی است که در آن به کارهای قرآنی اهمیت داده می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن قرآن ایکنا هنر فرهنگی عکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۶۳۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با اشاره به ظرفیت‌های این استان،گفت: همه تلاش واحدهای دانشگاهی و استان در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است.

  سید عبدالله میرغیاثی ۱۰ اردیبهشت در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ که به میزبانی چالوس برگزار شد با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است، اظهار کرد: این سند با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده است.

وی افزود: به عنوان یک سند بالادستی همه ما مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکردهای تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را طبق این سند پیش ببریم.

وی با بیان اینکه مازندران یک استان حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالا است،تصریح کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحدهای مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: اولین گامی که در استان مازندران و در راستای سند تحول برداشتیم سعی شد در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحدهای دانشگاهی را برای یک بار به عنوان هیأت رئیسه داشته باشیم همچنین با رؤسای واحدهای دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار شد.

میرغیاثی یادآور شد: بر اساس ظرفیت هر یک از واحدهای دانشگاهی برنامه‌ریزی خواهیم کرد تا بتوان وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران به درجه مطلوب و مقبول برسد.

وی گفت: اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی برگزار شد.

این مسئول تاکید کرد: رئیس دانشگاه آزاد کشور این اجلاسیه را با مدیران گروه‌های کشوری علوم اجتماعی برگزار کرد تا در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت بگیرد تا با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه را جبران کنیم.

میرغیاثی ادامه داد: اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی جای نگرانی دارد زیرا در جامعه‌ای که علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‍‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (تصاویر) نخستین نمایشگاه قرآن کریم حکومت طالبان
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • ژن درمانی به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • جرم معلم بلاگرها چیست؟ + فیلم
  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • حسینی: ظرفیت درآمدزایی خلیج فارس بهره‌برداری می‌شود
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود