Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - معاونت نظارت مالي و خزانه داري کل کشور با صدور دو بخشنامه، ضمن تعيين ساز و کار حسابرسي بدهي ها و مطالبات دولت و تغيير زمان بندي ارسال گزارشات سامانه سماد از ماهانه به فصلي، تاييد گزارش هاي ارسالي دستگاههاي اجرايي استاني به ادارات کل امور اقتصادي و دارايي استان ها را به اين ادارات کل تفويض کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاري آريا، معاونت نظارت مالي و خزانه داري کل کشور اين اقدام را در راستاي تحقق دستور مسعود کرباسيان، وزير امور اقتصادي و دارايي مبني بر تفويض بخشي از تکاليف و مسئوليت هاي ستاد وزارت امور اقتصادي و دارايي به واحدهاي متناظر استاني صادر و ابلاغ کرده است.
اين گزارش حاکي است، در بخشنامه شماره 57.28253 مورخ 22 ارديبهشت 1397 معاونت نظارت مالي و خزانه داري کل کشور مي خوانيم: در خصوص تغيير زمان بندي ارسال گزارشات الکترونيکي بدهي ها و مطالبات واحدهاي گزارشگر (از طريق سامانه سماد) از ماهانه به مقاطع فصلي (سه ماهه) و همچنين تفويض مسوليت تاييد گزارشات دستگاه هاي اجرايي استاني به اداره کل امور اقتصادي و دارايي استان ذيربط؛ با تاييد گزارشات استاني توسط مدير سامانه در استان، امکان چاپ گواهي اعلام وصول ثبت اطلاعات در سامانه مربوط به منظور ارايه به مراجع مربوط فراهم مي شود.
اين گزارش در ادامه، بخشنامه مشترک شماره 57.31685 مورخ 25 ارديبهشت ماه سالجاري معاونت نظارت مالي و خزانه داري کل کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور را مورد اشاره قرار مي دهد که بر مبناي آن، به منظور تسهيل و تسريع در انجام فرآيند حسابرسي گزارش بدهي ها و مطالبات سال 1396 دستگاه هاي اجرايي دولتي (اخذ تاييديه سازمان حسابرسي)، در اجراي حکم بند (پ) ماده (1) قانون رفع موانع توليد رقابت پذير و ارتقاي نظام مالي کشور، زمان بندي ارايه گزارشات سالانه توسط دستگاه هايي اجرايي و ساز و کار اخذ تاييديه حسابرسي مربوط، تعيين شده است.
به گزارش شادا، به منظور اطلاع رساني بيشتر، علاوه بر ابلاغ رسمي و مکتوب بخشنامه هاي صادره، متن مربوط در پورتال مرکز مديريت بدهي ها و دارايي هاي مالي عمومي به نشاني www.iridmo.mefa.ir (در بخش مربوط به گزارشگري بدهي ها و مطالبات) نيز درج شده است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۷۷۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در استان به صورت استانی انجام می‌شود و نیاز به سیر مراحل صدور مجوز از مرکز نیست، گفت: این مجوز را می‌توان در استان سریع، شفاف و روشن صادر کرد به این دلیل که با بروکراسی اداری کارها پیچیده و با حذف آن، زمان گرفتن مجوز کمتر می‌شود.

محمد کرمی روز پنجشنبه در جریان دومین روز از سفر خود به منطقه سیستان در جلسه با جمعی از مدیران استانی و شهرستانی اظهار کرد: در سیستان و بلوچستان همه شرایط فراهم است و تمامی دستگاه‌ها پای کار آمده‌اند تا از ذخایر بی‌نظیر استان استفاده شود.

وی بیان کرد: مجموعه صنعت و معدن باید پای کار باشد تا کارخانه‌های فرآوری به سرعت شکل گیرد همچنین در مورد کارخانه سیمان اکنون نیاز داخلی نداریم بلکه باید تلاش خود را برای صادرات سیمان به کشورهای آفریقایی و پاکستان که مواد اولیه برای سیمان ندارند و از ایران درخواست داشته‌اند، انجام دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه باید تعامل با کشورها انجام شود ،تصریح کرد: می‌توان در مقابل از این کشورها آلومینیوم گرفت و در استان فرآوری کرد، با توجه به اینکه مردم استان سرمایه زیادی دارند می‌توان از ظرفیت خود مردم برای کمک به اقتصاد منطقه استفاده کرد.

وی گفت: همکاری ایران با کشورهای همسایه و برعکس باید در یک چرخه مثبت باشد تا موفقیت متقابل را ممکن سازد چون همه این کشورها مکمل یکدیگر هستند و باید از ظرفیت‌های یکدیگر استفاده کنند.

کرمی به ارتباط ایران با افغانستان اشاره کرد و افزود: افغانستان درخواست کرده با کارخانه‌های فرآوری ایران به صورت مشترک سرمایه گذاری کند و از آن طرف بخشی از استخراج معادنشان را به این طرف بیاورند و از این طریق می‌توانند از معادنشان استفاده کنند.

وی بیان کرد: اگر اقتصاد افغانستان را درست کنیم قطعا اقتصاد ایران نیز بهره می‌برد از آن طرف نیاز نیست افغانستانی ها را از ایران خارج کنیم.

رییس شورای برنامه ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان اقتصاد دریا را مهم دانست و گفت: با استفاده از ظرفیت دریا می‌توان تولید ثروت کرد چرا که اکنون در سواحل انواع و اقسام موجوداتی وجود دارد که در صنعت، داروسازی و خوراک می‌توان از آن‌ها بهره برد.

وی خاطرنشان کرد: چند هزار نفر در باغ‌های موزی که در سیستان و بلوچستان شروع بکار کرده مشغول شدند چرا که اکنون حدود ۶۰۰ میلیون دلار موز وارد می‌کنیم که با توجه به ظرفیت استان می‌توانیم صادر کننده باشیم، در گذشته ۲۰ تا ۳۰ تن موز برداشت می‌کردیم که اکنون این رقم به ۷۰ تن رسیده است.

کرمی ادامه داد: نخلستان‌هایی که در حال حاضر در سیستان و بلوچستان ساخته شده باید توسعه یابد همچنین در حوزه ساخت طلا نیز می‌توان اقداماتی انجام داد تا این استان مرکز بین المللی آب طلای منطقه شرق شود.

وی با اشاره به اینکه در گذشته کارگاه‌های ساخت طلا در سیستان و بلوچستان داشته‌ایم، عنوان کرد: با توجه به اینکه مردم افغانستان و پاکستان به طلا علاقه دارند، می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اگر اقتصاد منطقه ای درست شود قطعا در آنجا شهر شکل خواهد گرفت بنابراین نباید به دنبال ساخت شهر باشیم چرا که پس از آبادانی یک منطقه و شکل گرفتن اقتصاد در آنجا مردم به این مناطق خواهند رفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • اشتغال، وام و کمک مالی بیشترین مطالبه ثبت شده مردم کهگیلویه و بویراحمد در سامانه سامد
  • اندونزی و عربستان سعودی با مصادره دارایی‌های روسیه مخالفت کردند
  • بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • اولویت مجلس خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد