Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@08:59:16 GMT

نوعی بیماری که درد ندارد

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۸۳۸۹۵

یک مشاور تغذیه گفت: معتقدیم با غذای سالم می‌توان از تمام بیماریها پیشگیری و به درمان اکثر بیماری‌ها کمک کرد. ناطقان: دکتر حمیدرضا ضیایی با اشاره به اینکه در طب نوین خیلی از بیماری‌ها مانند کبد چرب، دیابت، فشار خون و... درمان قطعی ندارد، اظهار داشت: به عنوان مثال در مورد بیماری دیابت که دو نوع دارد، در هر نوع داروهای مختلفی برای بیمار تجویز می‌شود اما با خوردن این داروها بیمار هرگز درمان نمی‌شود و باید تا آخر عمر از آن داروها استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در پزشکی نوین به این روش "کانزرواتیو" یا نگاهدارنده می‌گوییم اما در طب سنتی - ایرانی؛ ما می‌گوییم با خوردن غذاهای سالم و انسولین ساز مانند سیب ارگانیک با پوست، می‌توان انسولین را در بدن ایجاد کنیم یا با خوردن نان گندم سبوس دار ارگانیک که ماده فیتوکمیکال دارد و باعث انسولین سازی می‌شود، می‌توان دیابت را تحت کنترل قرار داد.

این مشاور تغذیه تاکید کرد: غذاهای ارگانیک می‌توانند جانشین داروهای شیمیایی باشند. ما در طب نوین فقط درمان نگاهدارنده می‌کنیم اما اگر مردم بدانند و آگاهی پیدا کنند که می‌توان با تغذیه سالم و ارگانیک بیماری را زیر ساختی و زیربنایی درمان کرد هرگز از مواد غذایی غیر ارگانیک و غیرطبیعی استفاده نمی‌کنند.

ضیایی توضیح داد: یک آگاهی پایه و عمومی داریم و یک آگاهی تخصصی. به عنوان مثال مردم می‌دانند که اکثر خوراکی‌های رایج در جامعه ارگانیک نیست زیرا با کودهای شیمیایی تولید می‌شوند. خداوند در قرآن فرموده است: ظهر الفساد فی البر و البحر بما کسبت ایدی الناس...، یعنی فساد در خشکی و دریا به دست شما مردم ظاهر می‌شود. یعنی خودمان خودمان را مریض می‌کنیم.

وی توضیح داد: 30 سال پیش من به عنوان دانشجوی پزشکی به دنبال کسی می‌گشتم که بیماری کبد چرب داشته باشد، اما امروز تعداد زیادی از مردم ما دچار بیماری کبد چرب هستند؛ این بیماری از طریق واکسن به مردم منتقل نشده بلکه در اثر استفاده از مواد غذایی غیرسالم و تولید شده با کودهای شیمیایی ایجاد شده است. بیماری کبد چرب درد ندارد و پنهان است و حتی ممکن است شخص متوجه بیماری خود نباشد.

ضیایی عنوان کرد: با این وضعیت متاسفانه تا 10 سال آینده 5 تا 10 درصد این بیماران به سرطان کبد مبتلا می‌شوند. به همین دلیل ما بر اصلاح سبک تغذیه مردم اصرار داریم.

وی گفت: متاسفانه مردم برای سلامت تغذیه خود اهمیت قائل نیستند و این مسئله در اولویت آنها قرار ندارد. توصیه من به مردم این است که اگر سن آنها زیر 45 سال است و دچار بیماری‌های چربی، کلسترول و... نیستند از روغن‌های زیتون، کنجد و کره گاوی و اگر بالای 45 سال سن دارند فقط از روغن‌های کنجد و زیتون استفاده کنند.

گفتنی است، دومین جشنواره طعم سلامت به همت مرکز فرهنگی تحقیقاتی غذای سالم با همکاری برج میلاد و اداره کل طب ایرانی وزارت بهداشت با شعار "پس انداز سلامتی با غذای سالم" در راستای تحقق طرح تحول سلامت در بُعد اصلاح سبک تغذیه و حمایت از کالای ایرانی همزمان با ماه مبارک رمضان آغاز شد و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت. ارائه مشاوره طب سنتی - ایرانی، مشاوره تغذیه، مزاج شناسی و عنبیه شناسی از دیگر امکاناتی است که بازدیدکنندگان می‌توانند به صورت رایگان از آن بهره مند شوند.

منبع: تسنیم برچسب ها: بیماری ، انسولین ، درد

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بیماری انسولین درد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۸۳۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟

 به گزارش تابناک به نقل از وری‌ول هلت،‌ اگر مدت‌زمان آلرژی از موعد انتظارتان بیشتر شد یا اینکه داروهای بدون نسخه ضدآلرژی کارساز نبود، احتمالا پای بیماری زمینه‌ای در میان است.
هرچند دوره بیماری‌های زمستان و آلرژی فصل بهار روبه پایان است، احتمال دارد آبریزش بینی به قوت خودش باقی باشد. اگر داروهای آلرژی هم علاج این آبریزش مدوام نبودند، وقتش رسیده که بدانید احتمالا به عارضه‌ای متفاوت دچارید.

دلیل آبریزش بینی ممکن است «التهاب سینوسی مزمن» (رینوسینوزیت، rhinosinusitis) باشد؛ بیماری التهابی مزمنی اگر بیش از سه ماه طول بکشد تورم سینوس‌ها را به‌دنبال خواهد داشت.

البته ممکن است همزمان دچار آلرژی و التهاب سینوسی مزمن باشید. از آنجایی که آبریزش بینی هم جزو علائم التهاب سینوسی مزمن و هم جزو علائم آلرژی‌های فصلی است، افراد معمولا فکر می‌کنند که دلیل اصلی آبریزش بینی آلرژی فصلی باشد. با وجود آنکه داروهای بدون نسخه ضدآلرژی در درمان آن موثر است، اما به افرادی که التهاب سینوسی مزمن دارند کمک چندانی نمی‌کنند.

علائمی که نشان می‌دهند دلیل آبریزش بینی آلرژی نیست
نشانه‌هایی وجود دارد که آلرژی‌زاهای (آلرژن‌ها) بهاری، که در محیط شناورند، شاید دلیل آبریزش بینی نباشند. برای مثال، اگر وضعیت آلرژی بیش از حد طول کشید یا اینکه داروهای بدون نسخه کارساز نبود، احتمالا پای بیماری زمینه‌ای در میان است.

جایانت پینتو، مدیر بخش راینولوژی (جراحی و درمان بیماری‌ها بینی) و آلرژی دانشگاه پزشکی شیکاگو، می‌گوید، وقتی با فردی مواجه می‌شویم که مدت‌زمان طولانی آبریزش بینی دارد به بیماری التهاب سینوسی مزمن مشکوک می‌شویم. افرادی که آنتی‌هیستامین، استروئیدهای داخل بینی یا اسپری بینی استفاده می‌کنند و همچنان آبریزش‌ بینی دارند، ممکن است به التهاب مزمن سینوس‌ مبتلا باشند که روش درمانی دیگری می‌طلبد.

بنابراین متخصصان توصیه می‌کنند که در چنین مواردی به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.

درمان التهاب سینوسی مزمن
داروهای بدون نسخه برای تسکین علائم آلرژی کافی و مناسب‌اند اما معمولا به التهاب سینوسی مزمن کمکی نمی‌کنند. اما خبر خوب این است که اگر متخصص همه دلایل احتمالی را بررسی و موثرترین درمان را انتخاب کرده‌ باشد،‌ بیماری التهاب سینوسی مزمن درمان‌پذیر است.

روش‌های درمانی برای افراد مختلف متفاوت است، اما آنتی بیوتیک‌ها یا استروئیدها به‌همراه اسپری بینی و سینوس، از درمان‌های رایج التهاب سینوسی مزمن به‌شمار می‌روند. اگر این روش‌های درمانی کارساز نبود، جراحی سینوس راه دیگری است که متخصصان توصیه می‌کنند.

دیگر خبرها

  • زالو درمان می‌کند؟
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟