Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات رییسه کمیسیون فرهنگی مجلس از گزارش معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سی و یکمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد.

سیده فاطمه ذوالقدر در گفت‌وگو با ایسنا در این باره گفت: معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص اقدامات و عملکرد این نمایشگاه گزارش داد.

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: میهمان ویژه این دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران وزیر فرهنگ صربستان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنوع در برنامه‌های استانی و بازدید ائمه جماعات، روحانیون، اساتید و دانشجویان و دانش‌آموزان از نمایشگاه بخشی از گزارش معاون وزیر بود.

وی با تشریح اقدامات انجام شده توسط وزارت فرهنگ در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران گفت: کارهای انجام شده شامل حمایت از گروه‌های دانشجویی و طلاب حوزه از طریق بن، فرآیند تولید محتوا در بخش کتب خارجی از دو ماه قبل از شروع نمایشگاه آغاز شد. تاکید شد از قبل از ورود کتب به گمرک نظارت شدیدی روی این مسئله داشتند که در نهایت توانستند از ورود ۷۶۰ نسخه انواع کتاب خارجی که با فرهنگ ایران سنخیتی نداشت جلوگیری کنند. همچنین جلوی فروش کتب بدون شناسنامه را هم گرفتند.

عضو هیات رییسه کمیسیون فرهنگی مجلس هدف اصلی نمایشگاه جذب مردم به کتاب و کتاب‌خوانی دانست و به تشریح آثار نوسانات نرخ ارز بر قیمت کتابه‌ای خارجی پرداخت و افزود: به دلیل بی‌ثباتی در بازار ارز کشور قیمت کتاب‌های خارجی نامشخص بود. برخی غرفه‌ها نسبت به نامناسبت بودن مکان غرفه‌ها از جمله غرفه کودک و نوجوان انتقاد کردند. همچنین نسبت به عرضه کتب کودک با محتوای خارجی به جای عرضه کتب با محتوای ایرانی – اسلامی انتقاداتی مطرح شد همچنین  نسبت به محل غرفه کتاب‌های خارجی، گرانی کتاب‌ها و کیفیت پایین کتاب کودکان و نوجوانان انتقاداتی توسط اعضا مطرح شد.

ذوالقدر ادامه داد: معاون وزیر پاسخ داد محل برپا شدن غرفه کودک و نوجوان توسط خود صنف کتاب انتخاب شد و وزارت فرهنگ اعمال سلیقه‌ای نداشته است.

وی اظهار کرد: درخواست اختصاص محل مناسب برای برگزاری نمایشگاه کتاب سال آینده را داشتند.

نماینده مردم تهران در مجلس در بخش دیگری از این گفت‌وگو اظهار کرد: همچنین رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران نیز از وضعیت فرهنگسرا، محله‌سراها، کتابخانه‌ها و باغ‌موزه‌ها طی شش هفت ماه گذشته گزارش داد. براساس این گزارش ۵۰۰ مرکز فرهنگی در تهران وجود دارد که ۳۸ عدد آن فرهنگسراست. فرهنگسرای خاوران و خانه‌موزه مطهری و شهید بهشتی و نظارت دائمی بر این مراکز را مورد تاکید قرار دادند.

ذوالقدر تصریح کرد: اعضای کمیسیون  از شهرداری تهران درخواست کردند که در مبارزه با آسیب‌های اجتماعی، تبلیغات، فعالیت‌های فرهنگی، استفاده از بیلبردها برای فرهنگ‌سازی و کتابخوانی حضور موثرتری داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام كميسيون فرهنگي نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۰۴۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«یمن» به جای «هند» مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، علی رمضانی قائم مقام و سخنگوی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در توییتی «یمن» را به عنوان مهمان ویژه این رویداد معرفی کرد.

رمضانی در صفحه توییتر خود چنین نوشت:

«علی رغم تلاش جامعه فرهنگی هند، نظر به ادامه محدودیت اتباع این کشور در ایران پس از عملیات وعده صادق و اتمام فرصت رفع محدودیت بعد از دیدار اخیر سفیر هند، حضور این کشور منتفی و یمن مهمان ویژه سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران خواهد بود»

صبح امروز در برخی رسانه‌ها خبر لغو حضور کشور هند در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در شرایطی که تنها ۱۰ روز به برگزاری این رویداد باقیمانده است منتشر شد. تقریباً چند ماه پیش خانه کتاب و ادبیات ایران به نمایندگی از صنعت نشر جمهوری اسلامی ایران حضور فعالانه را در نمایشگاه بین المللی کتاب هند داشت و در این نمایشگاه تفاهمنامه هایی برای حضور هند به عنوان مهمان ویژه و همچنین ایران به عنوان مهمان ویژه دور بعدی این نمایشگاه امضا شد.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1228627 برچسب‌ها کتابخوانی یمن

دیگر خبرها

  • بازدید وزیر کشور از غرفه استان تهران در نمایشگاه «اکسپو۲۰۲۴»
  • بازدید وزیر کشور از غرفه استان تهران در نمایشگاه«ایران اکسپو۲۰۲۴»
  • بازدید و رایزنی تجاری ۱۲ هیات خارجی از غرفه گلستان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب
  • نشر آموت با ۱۸۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • یمن جایگزین مهمان ویژه نمایشگاه کتاب شد
  • «یمن» به جای «هند» مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • تغییر در مهمان ویژه نمایشگاه کتاب / یمن جایگزین هند شد
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • برگزاری جشن تولد برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم در نمایشگاه کتاب