Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@08:26:32 GMT

غذاهای محلی ظرفیت بزرگ گردشگری آذربایجان شرقی است

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۰۶۳۸۹

غذاهای محلی ظرفیت بزرگ گردشگری آذربایجان شرقی است

فرشاد رستمی روز یکشنبه در جلسه کمیته میراث فرهنگی شهرستان ملکان، لازمه توسعه گردشگری را عزم ملی دانست و افزود: با شعار دادن این امر محقق نمی شود و باید برای تحقق ان به سمت رویدادسازی و مشوق سازی برای جذب گردشگر در نقاط مختلف استان برویم.
وی از رشد چشم گیر اقامت در هتل ها و مراکز اقامتی استان در نوروز خبر داد و اظهار کرد: با اعمال تخفیف 50 درصدی در راستای برنامه های رویداد بزرگ تبریز 2018 ، اقامت در هتل های آذربایجان شرقی از 45 درصد در نوروز سال 96 به 80 درصد در نوروز 97 افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رستمی ادامه داد: در نوروز 97 میزان سفر ایرانیان به استان 40 درصد و مسافرت اتباع خارجی 17 درصد رشد داشت.
وی، از چاپ کتابچه نقشه و معرفی شهرستان های استان به طور مستقل برای اولین بار خبر داد و گفت: سامانه ویزیت ایران و تبریز 2018 نیز به منظور معرفی قابلیت های استان در راستای رویداد تبریز 2018 راه اندازی شده است.
رستمی با اشاره به ظرفیت های بسیار وسیع هر یک از شهرستان های آذربایجان شرقی برای توسعه صنعت گردشگری، ملکان را با داشتن 200 اثر تاریخی و گردشگری یکی از مناطق گردشگر پذیر استان توصیف و از آغاز کاوش های قلعه بختک شهر لیلان خبر داد و گفت: با ایجاد پایگاه ملی و موزه قلعه بختک لیلان زمینه حضور بیشتر گردشگر در این محل فراهم خواهد شد.
وی از تاخیر در احداث ساختمان موزه و اطلاع رسانی شهرستان ملکان انتقاد کرد و کمبود اعتبارات دولتی را باعث متوقف شدن عملیات این پروژه دانست.
رستمی افزود: مبلغ 5 میلیارد ریال جهت اتمام این ساختمان نیاز است که از دستگاه های دولتی و به خصوص شهرداری های این شهرستان تقاضا داریم در جهت اتمام و بهره برداری این ساختمان به کمک میراث فرهنگی ملکان بشتابند.
وی با اشاره به وجود 11 هزار هکتار باغات انگور و قلعه بختک لیلان، از نبود تابلوهای معرفی پتانسیل و آثار تاریخی و محصولات و صنایع دستی شهرستان ملکان در طول جاده ترانزیتی انتقاد کرد و گفت: با توجه به قرار گرفتن شهرستان ملکان در ورودی و خروجی استان های آذربایجان شرقی و غربی و کردستان نصب تابلوهای راهنمایی جهت جذب گردشگر ضروری است.
رستمی افزود: متاسفانه به علت ضعف استان و شهرستان ملکان، جاذبه های این منطقه تاکنون در سطح استان و کشور به خوبی معرفی نشده اند و این نشان از ضعف عملکرد استان و شهرستان دارد.
وی با اشاره به وجود مزارع گندم و تاکستان های وسیع در شهرستان ملکان، برگزاری تورهای خبری و عکاسی جهت معرفی توانمندی های منطقه را موثر خواند.
به گزارش ایرنا، فرماندار ملکان نیز در این جلسه از برگزاری پنجمین جشنواره انگور و چهارمین جشنواره دوشاب به صورت کشوری در شهرستان ملکان خبر داد و گفت: این جشنواره در ماه های شهریور و مهرماه برگزار خواهد شد.
محمدباقر خانی همچنین از برگزاری جشنواره برداشت گندم برای اولین بار در شهرستان ملکان خبر داد و افزود: پیش بینی می شود حدود 50 هزار تن گندم از مزارع شهرستان ملکان برداشت شود.
شهرستان ملکان با جمعیت 100 هزار نفر در فاصله 146 کیلومتری جنوب غربی مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3038/6183
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 آذربایجان شرقی دستگاه های دولتی عکاسی گردشگری نوروز تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۰۶۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان در این نشست که به منظور بررسی آخرین وضعیت تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا برگزار شد گفت: بیش از ۲۳ هزار پروانه کسب کاغذی در آذربجان شرقی الکترونیکی شده که رتبه دهم را بین استان‌های کشور دارد.

بهروزی افزود: بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوز‌های کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت به شناسه الکترونیکی یکتا تبدیل شوند.

وی ادامه داد: کسب و کار‌هایی که شناسه یکتا نداشته باشند بعد از تاریخ یادشده به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می‌شوند و از خدمات دولتی محروم خواهند شد.

 وی یادآور شد: فرایند تبدیل مجوز‌های کاغذی و قدیمی به شناسه یکتا از طریق مراجعه به درگاه ملی مجوز‌ها به آدرس mojavez.ir به راحتی برای صاحبان کسب و کار امکان پذیر است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی همچنین تعداد درخواست‌های صدور مجوز کسب و کار از دستگاه‌های اجرایی استان در درگاه ملی مجوز‌ها را بیش از ۱۳۸ هزار مورد اعلام کرد که از این تعداد بیش از ۸۴ هزار مجوز برای متقاضیان صادر شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • رویداد بزرگ دشت غذا در تهران برگزار شد
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه است
  • نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی برای امضای تفاهم نامه‌های دوجانبه و چند جانبه است
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی