Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@11:30:07 GMT

شمال خوزستان همچنان می لرزد

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۱۶۱۱۷

شمال خوزستان همچنان می لرزد

دزفول - ایرنا - وقوع زمین لرزه های پیاپی در شهرستانهای دزفول ، شوش ، اندیمشک و شوشتر از اردیبهشت ماه تاکنون موجب نگرانی اهالی این شهرها شده است.

به گزارش ایرنا بیشترین زمین لرزه در این مدت با شدت 4،3 ریشتر در گوریه شوشتر و با شدت 4،2 ریشتر در شهر میانرود دزفول رخ داده که این زمین لرزه ها در سایر نقاط استان خوزستان نیز احساس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آخرین زمین لرزه ثبت شده در این منطقه ساعت 06:11:49 روز دوشنبه هفتم خردادماه در شهر میانرود دزفول به بزرگی سه ریشتر در موقعیت 32.28 شمالی و 48.43 شرقی
و در عمق10 کیلومتری زمین بوده است.
شهر میانرود ساعت 2:51 دقیقه بامداد امروز نیز شاهد زلزله ای با شدت 2،8 ریشتر بوده است.
شهرستان شوش نیز برای چندمین بار در چند روز گذشته حوالی ساعت 2 بامداد امروز شاهد زمین لرزه ای با شدت 2،5 ریشتر بود.
شدیدترین زمین لرزه ای که در 24 ساعت گذشته در شمال خوزستان ثبت شده 4،2 ریشتر در ساعت 9:15 دقیقه صبح روز یکشنبه در شهر میانرود بوده که این زمین لرزه در نقاط مختلف شهرستان دزفول احساس شد.
وقوع زمین لرزه های مکرر در شهر میانرود بخش مرکزی دزفول از اردیبهشت ماه تاکنون موجب انتشار شایعاتی شده که نگرانی مردم را به دنبال داشته است.
به گزارش ایرنا سرپرست فرمانداری دزفول با رد این شایعات در نشست ستاد بحران این شهرستان گفت:زلزله یک رخداد طبیعی است که دانش بشر تاکنون قادر به پیش بینی آن نیست لذا پاسخگویی به افکار عمومی در این رابطه ضروری است.
امیر عیسی زاده ضمن اعلام آمادگی دستگاه های عضو ستاد بحران این شهرستان بیان داشت: برای مدیریت بحران احتمالی کمبودهایی در این شهرستان وجود دارد که پیگیر رفع این کمبودها هستیم .
وی شهرداری ها را مسئول آماده سازی شهرها هنگام بروز بحران هایی چون زلزله معرفی کرد و از شهرداران دزفول خواست نسبت به فعال نمودن ستاد بحران در شهرداری های مربوطه اقدام کنند.
سرپرست فرمانداری دزفول همچنین همه دستگاه های اجرایی را ملزم به تامین ژنراتور برق کرد.
در پی وقوع زمین لرزه های مکرر در میانرود دزفول با دستور مدیر کل مدیریت بحران استان خوزستان شهرستان های اندیمشک ، شوش و گتوند به عنوان معین شهرستان دزفول به حالت آماده باش کامل در آمدند و تمام دستگاه های امدادی و عملیاتی در این شهرستان ها در آماده باش بسر برده ضمن اینکه امکانات لازم برای کمک رسانی احتمالی بسیج شده است.
فرماندار شوش نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن اعلام آمادگی کامل ستاد بحران این شهرستان گفت: زمین لرزه های اخیر در شوش تاکنون خسارتی به دنبال نداشته اند.
عدنان غزی افزود: علاوه بر شهرداری های شهرهای شوش ، حر ، شاوور ، الوان و فتح المبین ، هلال احمر ، شبکه بهداشت و درمان و راه و شهرسازی در آماده باش بسر می برند.
از اردیبهشت ماه تاکنون بیش از 100 زمین لرزه در میانرود دزفول ، شوش ، حسینیه اندیمشک و گوریه شوشتر ثبت شده است.
6068

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي حوادث زلزله شمال خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۱۶۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لرزه تردد خودروهای سنگین دوباره روی تن پل تاریخی بابل نشست

تردد آسیب‌زای ماشین‌های سنگین از زیر پل تاریخی محمدحسن خان بابل که طبق مصوبه شورای ترافیک ممنوع و تخلف به شمار می‌رود، به دلیل بی‌توجهی مسئولان شهری و میراثی شهرستان بابل، دوباره از سوی رانندگان متخلف از سر گرفته شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابل، تردد خودروهای سنگین از زیر پل تاریخی 300 ساله محمد حسن خان که دوباره جریان گرفته، کار را به جایی رساند که میراث دوستان و گردشگران بومی و غیربومی علاقمند به نماد تاریخی شهر بابل می‌گویند چرا کسی به فکر این بنای تاریخی در حال تخریب نیست.

 برای چندمین بار پیاپی در یک سال اخیر رانندگان خودروهای سنگین با کنار زدن سازه‌های آهنی و بتنی (نیوجرسی) که در زیر این پل تاریخی جانمایی شده بود، تردد خودروهای سنگین از زیر این پل را از سر گرفتند.

این ترددها به حدی نگران کننده شده که صدای اعتراض دوستدران میراث فرهنگی در حال بازدید از این بنای تاریخی را هم در آورده است.

 

.

 

پیشتر و در دی ماه سال گذشته خبرگزاری تسنیم گزارشی را با عنوان "ماشین‌های سنگین بلای جان پل تاریخی بابل شده‌اند" منتشر کرد.

در آن گزارش مهران فلاح؛ رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بابل به خبرنگار تسنیم گفت: همه ما نسبت به وضعیت فعلی پل تاریخی محمدحسن خان نگران هستیم.

فلاح با تاکید بر اینکه تردد خودروهای سنگین از زیر پل ممنوع است، افزود: نیوجرسی‌هایی به عنوان مانع زیر طاق‌چشمه‌ها بر سر راه خودروها قرار داده شده، اما متاسفانه برخی افراد سودجو به این مهم توجه نمی‌کنند و با کنارزدن نیوجرسی‌ها به تردد از زیر پل اقدام می‌کنند، برای همین باید با تصویب یک قانون به طور جدی به این مسئله ورود کرد و مانع تردد آنها شد.

حمیدرضا قربانیا دلاور؛ رئیس شورای شهر بابل نیز دراین‌باره به خبرنگار تسنیم گفت: بارها گفته‌ام که تنها راه برون‌رفت از این مشکل چندین ساله و مهم و نگران‌کننده این است که از ظرفیت و فرصت خدادادیِ رودخانه بابلرود و پل تاریخی آن باید به عنوان یک فرصت گردشگری استفاده کنیم. ما با تمام توان به دنبال جذب سرمایه‌گذار داخلی هستیم تا از این فرصت برای جذب گردشگر استفاده کنیم.

با این همه به نظر می‌رسد هنوز اهتمام جدی از سوی مسئولان شهر بابل و استان مازندران برای جلوگیری از تردد خودروهای سنگین از زیر پل صورت نگرفته و قرار دادن نیوجرسی در زیر پل هم به عنوان یک اقدام موقت نتوانسته مانع تردد خودروهای متخلف شود. 

به گزارش تسنیم، شورای ترافیک شهرستان بابل در 26 دی ماه 1400 مصوب کرد که تردد خودروهای سنگین از زیر این پل تاریخی ممنوع است، اما از آن تاریخ تاکنون چندین بار این مصوبه نقض و تردد خودروهای سنگین از زیر پل تاریخی محمد حسن خان از سر گرفته شده است.

نیوجرسی‌ها یا همان سازه‌های آهنی و بتنی که به منظور جلوگیری از تردد ماشین های سنگین در زیر این پل تاریخی مستقر می‌شود، به گونه‌ای است که رانندگان می توانند آن را با ماشین جا به جا کرده و از زیر پل عبور کنند.

در روزهای اخیر نیز تردد خودروهای سنگین در زیر این پل تاریخی از سر گرفته شده و واکنش و نگرانی میراث دوستان را به دنبال داشته است.

این پُل تاریخی که از گذشته های دور شهر بابل را به جنوب این شهرستان در بخش بندپی شرقی، بندپی غربی و گتاب متصل می‌کرد و در یک مقطعی از تاریخ، عبور احشام از روی آن انجام می‌شد. چند سال پیش میراث فرهنگی با قرار دادن نمادی از تندیس کوچ دامداران روی این پُل فضایی ایجاد کرد که عملا امکان تردد وسایل نقلیه و احشام از روی آن ناممکن شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بخشش حکم قصاص پس از ۲۳ سال
  • لرزه تردد خودروهای سنگین دوباره روی تن پل تاریخی بابل نشست
  • بندرچارک لرزید
  • آسمانی شدن مادر شهید آسوده در دزفول
  • زیر آب رفتن بوستان‌های ساحلی دزفول با پر شدن سد دز (فیلم)
  • فیلم وضعیت رودخانه دز پس از طغیان روزهای اخیر
  • (ویدئو) رودخانه دز طغیان کرد
  • دز طغیان کرد + ویدئو
  • خوزستان لرزید
  • زلزله خوزستان را لرزاند