Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛محمودرضا نیازی مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه  با اشاره به اینکه سازمان ملی استاندارد ایران تنها مرجع انگ گذاری و تعیین عیار فلزات گرانبها در داخل کشور می باشد،  گفت: مصنوعات و زیورآلات طلا مشمول استاندارد اجباری بوده و تولید و فروش آنها بدون داشتن عیار مصنوع و کد سازنده ممنوع بوده و در این راستا بازرسان اداره کل استاندارد کرمانشاه بازار تولید و عرضه مصنوعات طلای استان را تحت نظارت و کنترل مستمر خود قرار می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه با اعلام این خبر بیان  کرد: به منظور صیانت از حقوق شهروندی و جلوگیری از عرضه مصنوعات طلا با عیار پایین تر از استاندارد ، قاچاق و تقلب در طلای مصرفی، در حال حاضر ۲۰۰ واحد صنفی مصنوعات طلا و جواهر و ۷ کارگاه تولیدی دارای مجوز این مصنوع، تحت پوشش این اداره کل قرار دارند که این واحدهای صنفی مکلفند مصنوعات طلا را با کد شناسایی به خریدار عرضه نمایند.

نیازی  با اشاره به اینکه واحدها و کارگاه هایی استان که در تولید مصنوعات طلا فعال هستند باید از این اداره کل کد شناسایی دریافت نمایند، افزود: واحدهای تولید کننده مصنوعات طلا توسط کارشناسان این اداره کل به صورت مستمر مورد بازرسی قرار می گیرند ، در این راستا در سال ۹۶ تعداد ۵۶ مورد بازرسی، نمونه برداری و آزمون از این واحدها انجام شده است که نتایج آزمون ها نشان داد که همه نمونه ها با استانداردهای ملی مربوطه انطباق داشتند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه علاوه بر کارگاه های تولید کننده مصنوعات طلا، تمامی واحدهای صنفی عرضه کننده این مصنوعات نیز تحت نظارت مستمر قرار می گیرند، افزود: در سال گذشته بیش از ۱۰۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی عرضه مصنوعات فلزات گرانبها در استان و ۳۲ مورد نمونه برداری از طلای عرضه شده در این طلافروشی انجام شد که در این بازرسی ها ۱۰ مورد عدم مطابقت شامل عدم درج عیار مصنوع و کدشناسایی سازنده مشاهده گردید که برای جمع آوری این مصنوعات از طریق مراجع قانونی اقدام گردید.

این مسئول با اعلام رضایت از وضعیت عیار طلا نسبت به سالهای گذشته تصریح نمود: اکثر مصنوعات طلایی تولید شده در کارگاه های تحت پوشش استان با عیار استاندارد (۱۸ عیار) مطابقت داشته و عمده این مصنوعات دارای خلوص ۷۵۰ می باشد.

نیازی در ادامه با اشاره به افزایش قابلیت ردیابی مصنوعات طلا افزود: اداره کل استاندارد کرمانشاه از طریق الزام تولید کنندگان و فروشندگان به عرضه مصنوعات طلای دارای کد شناسایی و جواهر و بازرسی واحدهای صنفی عرضه کننده مصنوعات طلا تلاش دارد از تقلب در خرید و فروش این کالای ارزشمند جلوگیری نماید و از حقوق مصرف کنندگان صیانت کند.

مدیر کل استاندارد در پایان با اشاره به اینکه با توجه به تصویب قانون جدید سازمان ملی استاندارد و ابلاغ آن از سوی ریاست محترم جمهوری، نقش این سازمان در نظارت بر عرضه مصنوعات طلا پر رنگ‌تر از گذشته شده است، بیان نمود: شهروندان هنگام خرید مصنوعات طلا به سه مشخصه داشتن عیار، علامت استاندارد و درج کدشناسایی سازنده بر روی مصنوع توجه داشته باشند و در صورت مشاهده طلایی فاقد کد شناسایی در مراکز صنفی و یا مشاهده فاکتور فروش بدون درج کد شناسایی مصنوع اداره کل استاندارد کرمانشاه را از طریق تلفن گویای ۲۴ ساعته ۱۵۱۷ در جریان قرار دهند تا با متخلفان و عرضه کنندگان مصنوعات غیر استاندارد برابر قانون برخورد شود.

 

انتهای  پیام/ز

 

افزایش قابلیت ردیابی مصنوعات طلا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی مشکلات اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۱۷۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکه‌های حراج مرکز مبادله کاملا استاندارد بانک مرکزی است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مدیریت ارتباطات مرکز مبادله ایران، «اصغر بالسینی، سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران، با بیان اینکه سکه‌های ضرب‌شده و تحویل‌داده‌شده بانک مرکزی در حراج سکه مرکز مبادله ارز و طلای ایران، شامل تمام سکه، نیم‌سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب بانک مرکزی هستند، گفت: همگی این سکه‌ها از استانداردهای بانک مرکزی برخوردارند و ایجاد شائبه در خصوص مشخصات آنها از سوی کسانی صورت می‌گیرد که از این حواشی سود می‌برند.

او ادامه داد: سکه تمام بهار آزادی عرضه‌شده در مرکز مبادله ایران، ۸.۱۳۶ گرم است. دارندگان توجه داشته باشند که عیار آن ۹۰۰ در هزار بوده و طرح روی سکه تمام بهار آزادی ضرب بانک مرکزی نیز تصویر امام خمینی (ره) و بارگاه امام رضا (ع) است.

این مقام مسؤول مرکز مبادله ارز و طلای ایران با اشاره به اینکه طرح دو طرف سکه ربع و نیم بهار آزادی نام مبارک امام علی (ع) و بارگاه امام رضا (ع) است، گفت: عیار هر دو سکه ۹۰۰ در هزار است. وزن نیم‌سکه ۴.۰۶۸ گرم است و این عدد برای ربع سکه ۲.۰۳۴ گرم است.

بالسینی در پایان با تاکید بر اینکه عیار هر سه نوع سکه تحویل‌داده‌شده در مرکز مبادله ایران، ۹۰۰ در هزار و معادل ۲۱.۶ است، افزود: دارندگان این سکه‌ها مراقب افرادی باشند که با طرح مسائل واهی درباره عیار و کیفیت سکه تحویلی مرکز مبادله به دنبال سوءاستفاده هستند.

کد خبر 6090978 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • کشف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد
  • تولید یک میلیون تن چغندرقند در مزارع استان کرمانشاه
  • سکه‌های مرکز مبادله کاملا استاندارد است
  • سکه‌های حراج شده از استاندارد‌های بانک مرکزی برخوردارند
  • سکه‌های حراج مرکز مبادله کاملا استاندارد بانک مرکزی است
  • سکه‌های حراجی مرکز مبادله استاندارد است؟
  • هشدار به خریداران طلا؛ مراقب طلای تقلبی باشید
  • هشدار یه خریداران طلا؛ مراقب طلای تقلبی باشید
  • توقیف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته بندی غیر استاندارد در استان کرمانشاه