Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس اتحادیه نان سنگک درباره اضافه کردن سبوس به آرد توسط نانوایی‌ها گفت: آرد‌هایی که در تهیه نان‌های سنگک استفاده می‌شود توسط کارخانه‌های تولید آرد به آن سبوس اضافه می‌شود و نانوایی‌های به آن سبوس اضافه نمی‌کنند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، یزدان سیف معاون وزیر جهادکشاورزی با بیان اینکه مردم نان سبوس دار نخرند گفته بود؛ رواج پیدا کردن مصرف سبوس در کشور حاصل تبلیغات نادرست و زیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین گفته بود متاسفانه در برخی از موارد مشاهده شده که از سبوس دامی در نانوایی‌ها استفاده می‌شود.

این صحبت معاون وزیر جهادکشاورزی موجب تردید مردم در خرید نان‌های سبوس دار شده و از طرفی نانوایی‌ها نیز متهم به اضافه کردن سبوس به آرد برای تهیه نان شدند که واکنش رئیس اتحادیه نان سنگک را در پی داشت.

اصغر پابرجا رئیس اتحادیه نان سنگک در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان در واکنش به صحبت‌های معاون وزیر جهادکشاورزی مبنی بر اینکه مصرف سبوس در نان غیرقانونی و غیر بهداشتی است، اظهار کرد: آرد‌هایی که در تهیه نان‌های سنگک استفاده می‌شود توسط کارخانه‌های تولید آرد به آن سبوس اضافه می‌شود و نانوایی‌های به آن سبوس اضافه نمی‌کنند که غیرقانونی و غیربهداشتی باشد.

وی درباره اینکه آیا سبوس دامی در نانوایی‌ها استفاده می‌شود یا خیر گفت: اطلاعی از این موضوع ندارم و از خود معاون وزیر جهاد در این باره بپرسید.

همچنین محمدجواد کرمی رئیس اتحادیه نان‌های حجیم در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان در این باره اظهار کرد: در نان‌های سنتی که تخمیر صورت نمی‌گیرد اضافه کردن سبوس به آرد توسط نانوایی‌ها کاملا غیرکارشناسی است.

وی افزود: زمانی که سبوس را به آرد در نان سنتی اضافه می‌کنید به دلیل اینکه تخمیر وجود ندارد تولید اسیدفیتیک می‌کند و این اسید، آهن موجود در بدن را از بین می‌برد و افراد دچار کمبود آهن می‌شوند.

رئیس اتحادیه نان‌های حجیم ادامه داد: در نان‌های حجیم و صنعتی به دلیل اینکه تخمیر اولیه و ثانویه وجود دارد این مشکل برطرف شده و به هر میزان که نیاز است می‌توان سبوس به آرد اضافه کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نان سبوس سنگک جهاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۱۹۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود کارخانه نوین باعث بی کیفیتی‌ آسفالت بجنورد می‌شود

نائب رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: نبود کارخانه نوین و پیشرفته آسفالت از مهم‌ترین موانع بر سر راه توسعه ‌جاده‌های شهری در بجنورد است که باعث پایین آمدن کیفیت آسفالت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌شمالی، علی اربابی امروز _دوشنبه‌دهم‌اردیبهشت_ در نشست خبری اظهار کرد: در ابتدای شروع به کار دوره فعلی شورا، ۷۰ هزار متر مربع از فضای بجنورد آسفالت بود که این آمار پس از یکسال و در ۱۴۰۱ به ۱۸۰ هزار مترمربع رسید.

وی افزود: سال ۱۴۰۲ میزان آسفالت بجنورد به ۲۳۱ هزار متر مربع رسید که برآورد می‌شود این مقدار در سال جدید به ۳۵۰ هزار تا ۴۰۰ هزار مترمربع برسد.

نایب رئیس شورای اسلامی بجنورد خاطرنشان کرد: نبود کارخانه نوین و پیشرفته آسفالت از مهم‌ترین موانع بر سر توسعه جاده‌های شهری در بجنورد است که باعث پایین آمدن کیفیت آسفالت می‌شود.

اربابی تصریح کرد: نبود تقاطع همسطح در میدان‌خرمشهر بجنورد بعنوان یکی از مهم‌ترین چالش‌های شهر است که در گام اول نصب چراغ قرمز انجام شد، اما پاسخگوی نیازهای میدان نیست و برای سال جاری به منظور ایجاد تقاطع هم‌سطح در آن بودجه در نظر گرفته شده‌است.

وی اضافه کرد: ایجاد پارکینگ طبقاتی در بجنورد نیز بعنوان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه مدیریت شهری در نظر گرفته‌می‌شود.

یوسف مغروری، رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر بجنورد تاکید کرد: در سال ۱۴۰۲ بودجه شورای شهر ۸۹۴ میلیارد تومان بود که در سال جاری به هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان رسید.

وی گفت: بر اساس احصای شرایط بجنورد به منظور به حد نرمال رساندن حوزه‌های مختلف شهری، سه هزار میلیارد تومان اعتبار برای شورای شهر نیاز بود که به نتیجه نرسید.

رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر بجنورد افزود: شورای شهر بجنورد پنج کارگروه درآمدی را در راستای تحقق و تخصیص بودجه سال ۱۴۰۳ تشکیل داده است.

کد خبر 749121

دیگر خبرها

  • «نان کامل» چه نانی است؟
  • بازدید  رئیس جمهور از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل بازدید کرد
  • چه زمانی از تیرآهن هاش استفاده کنیم؟
  • فرآیند تولید آدامس در یک کارخانه مشهور (فیلم)
  • کارنامه دولت در مازندران/ بازگشت کارخانه های ورشکسته به تولید
  • نبود کارخانه نوین باعث بی کیفیتی‌ آسفالت بجنورد می‌شود
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • تولید نان کامل در ۱۵ واحد نانوایی در استان زنجان