Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدس انلاین : کارشناس نظارت بر امور توانبخشی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی از ارائه خدمات آموزشی و توانبخشی به 268 کودک مبتلا به اوتیسم در این استان خبر داد.

سمانه طاهری‌زاده در گفت‌وگو با فارس با بیان اینکه اداره کل بهزیستی خراسان رضوی با ایجاد 8 پایگاه در این استان، کودکان مبتلا به اوتیسم را شناسایی و پس از تایید نهایی زیرپوشش خدمات آموزشی و توانبخشی قرار می‌دهد، اظهار کرد: از این تعداد، 6 پایگاه در مشهد و دو پایگاه دیگر در شهرستان‌های سبزوار و نیشابور فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به اجرای طرح غربالگری اوتیسم در خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: علاوه بر 8 پایگاهی که در قالب طرح غربالگری و شناسایی کودکان اوتیسم در این استان فعالیت می‌کنند، کارشناسان دوره دیده بهزیستی در تمامی مراکز بهزیستی در شهرستان‌های خراسان رضوی نیز طرح غربالگری کودکان اوتیسم را انجام می‌دهند.

کارشناس نظارت بر امور توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی افزود: در حال حاضر، 268 کودک مبتلا به اوتیسم از خدمات آموزشی و توانبخشی بهزیستی استفاده می‌کنند.

وی گفت: از این تعداد، 21 نفر در سال 97 وارد مرحله دریافت خدمات آموزشی و توانبخشی شده‌اند.

طاهری‌زاده ارائه خدماتی همچون خدمات آموزشی، گفتار درمانی، آموزش‌های مهارتی و روانشناسی را از جمله خدمات ارائه شده به کودکان اوتیسم برشمرد و برای اجرای این خدمات مطابق با پروتکل‌های بین‌المللی و علمی تاکید کرد.

وی به اجرای مستمر طرح غربالگری کودکان اوتیسم اشاره و اظهار کرد: این طرح برای کودکان بین دو تا پنج سال اجرا می‌شود.

کارشناس نظارت بر امور توانبخشی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی در ادامه به آموزش‌های ارائه شده به خانواده‌ها اشاره کرد و گفت: پایگاه‌های فعال در طرح غربالگری اوتیسم با اجرای برنامه‌های آموزشی در محله‌ها، مهدکودک‌ها، پایگاه‌های بهداشت و فعالیت‌های اجتماعی متعدد نسبت به حساس‌سازی و آگاهی خانواده‌ها نسبت به افزایش شناخت جامعه درباره بیماری اوتیسم فعالیت می‌کنند.

طاهری‌زاده با بیان اینکه اوتیسم درمان قطعی ندارد، گفت: با شناسایی به موقع کودکان اوتیسم در زمان طلایی آن که شامل کودکان دو تا پنج سال است، می‌توان عوارض این بیماری را به حداقل رساند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اوتیسم کودکان اوتیسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۲۶۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست مایوالکترونیک توسط مرکز توانبخشی هلال احمر به تولید انبوه می رسد

پیمان نامدار در حاشیه بازدید از خدمات دندانپزشکی گروه جهادی الکفیل و هلال احمر زنجان گفت: برای نخستین بار در کشور، ۲ شرکت دانش بنیان در حال تولید دست مایوالکترونیک به عنوان اولین دست الکترونیک مصنوعی هستند که پس از تولید انبوه، کشور در این حوزه به خودکفایی خواهد رسید.

وی اضافه کرد : یکی از اهداف جمعیت هلال احمر توسعه‌ مراکز دیالیز و کموتراپی با شیمی درمانی برای بیماران در استان ها مورد نیاز است.

نامدار افزود: در این زمینه هماهنگی با دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شده که با کمک و مدیریت جمعیت هلال احمر استان ها مکان هایی که برای ارائه خدمات مورد نیاز هستند شناسایی و مشخص و توسط جمعیت هلال‌احمر تجهیز و راه اندازی شود.

این مسوول ادامه داد: یکی از استان های پیش رو در راه اندازی تجهیزات بسیار مدرن و خوب دیالیز برای خدمت به مردم، استان زنجان است که با کمک مدیر عامل جهادی جمعیت هلال‌ احمر این استان به زودی در سال جدید شاهد افتتاح آن خواهیم بود.

نامدار گفت: خوشبختانه در ۲ سال اخیر موفق شدیم بیش از سه میلیون عضو داوطلب و جوان در سطح کشور جذب جمعیت هلال احمر کنیم که از حدود ۴۰۰ هزار نفر به این عدد رسیده است.

وی با بیان اینکه علاقمندانی که عضو هلال احمر می‌شوند از آموزش های مخصوص بهرمند می‌برند، تاکید کرد: از خدمات و تخصص اعضا در این مجموعه استفاده می شود و از طرفی با ورود به جمع خانواده بزرگ هلال احمر در مسیری فراتر از ابعاد سیاسی و اقتصادی قرار می‌گیرند و می‌توانند دنیای بهتری برای همنوعان خود بسازند.

وی ادامه داد: کمک به امر سلامت بویژه به اقشار آسیب پذیر تکلیفی است که اساس نامه وزین جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی بر دوش ما گذاشته است و این فعالیت در مواقع بحرانی و غیر بحران، در داخل و خارج از کشوری تعریف شده است.

نامدار خاطرنشان کرد: بر این اساس طی ۲ و سال نیم گذشته ۱۹۳ واحد توانبخشی به ۲۲۰ واحد در سطح کشور افزایش یافته و اولویت با مناطق کم برخوردار است تا بتوانیم هموطنان را در این مناطق پوشش دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • افزایش دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین
  • اشتغال ۱۷۱ نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • اشتغال 171 نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • دست مایوالکترونیک توسط مرکز توانبخشی هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • تسهیل واگذاری کودکان در شیرخوارگاه مشهد به خانواده‌های متقاضی
  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • توزیع 40 هزار اقلام توانبخشی بین معلولان خراسان جنوبی
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان