Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرج - ایرنا- مدیرکل دفترکاردانش وزارت آموزش وپرورش گفت: 198 هنرجو به شانزدهمین دوره مسابقات علمی - کاربردی کاردانش کشور که تابستان امسال در استان البرز برگزار می شود، راه یافتند.

سید مصطفی آذز کیش روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا در کرج افزود: با توجه به اینکه استان البرز میزبانی شانزدهمین دوره مسابقات علمی کاربردی شاخه کاردانش کشوری را در سال تحصیلی 97-96 بر عهده دارد، تمهیدات لازم برای برگزاری این رقابت ها در این استان پیش بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: شانزدهمین دوره مسابقات علمی - کاربردی کاردانش با هدف ترویج فرهنگ کار و کارآفرینی، ارائه آموزش های مهارتی به جامعه، ایجاد رقابت سالم بین هنرجویان و شناسایی استعدادها
در2 مرحله استانی و کشوری برنامه ریزی و اجرایی شده است.
وی با بیان اینکه برگزاری این مسابقات نقش موثری در تشویق، ترغیب و بروز خلاقیت ها و رقابت سالم در هنرجویان دارد، اظهار کرد: این رقابت علمی - کاربردی در افزایش شناخت مردم نسبت به توانمندی های هنرجویان شاخه کاردانش و اشاعه فرهنگ مهارت آموزی نقش بسزایی دارد.
وی یاد آورشد: دراین دوره از مسابقات هنرجویان پایه یازدهم هنرستان های شاخه کاردانش دولتی و غیردولتی شرکت کرده و در مرحله کشوری در البرز به رقابت می پردازند.
وی بیان داشت: مسابقات علمی - کاربردی در 2 مرحله تئوری و عملی و 33 رشته برگزار می شود.
مدیرکل دفتر کاردانش وزارت آموزش وپرورش خاطر نشان شد: در مرحله نهایی این رقابت ها که تیرماه سال 97 در البرز برگزار می شود ، شاهد رقابت 197 هنرجو با مشارکت 100 داور با تجربه در رشته های مختلف هستیم.
آذر کیش تصریح کرد: برگزاری کیفی مسابقات شانزدهمین دوره مسابقات علمیکاربردی شاخه کاردانش کشور در استان البرز نیاز به مشارکت و همراهی دستگاه های اجرایی ذیربط از جمله اداره کل فنی حرفه ای ، میراث فرهنگی ، فرمانداری و استانداری البرز دارد.
وی اضافه کرد: مرحله استانی شانزدهمین دوره مسابقات علمی -کاربردی هنرستان های شاخه کاردانش در ششم و شانزدهم اسفند ماه 96 به صورت هماهنگ در 31 استان کشور در رشته های صنعت، هنر، کشاورزی و خدمات برگزار شد.
وی ادامه داد: پوستر شانزدهمین دوره مسابقات علمی - کاربردی شاخه کاردانش کشور نیز اسفند ماه سال گذشته دراستان البرز رونمایی شد.
این مسئول گفت: در مرحله استانی این دوره از مسابقات 13 هزار و400 هنرجو در سراسر کشور شرکت کردند.
در سال تحصیلی 97-96 در هنرستان های کاردانش کشور 199 هزار و 800 هنر جو مشغول تحصیل و مهارت آموزی در 160 رشته هستند
2819/ 6155

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي مسابقات كاردانش وزارت آموز وپرورش البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۴۲۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد

ایسنا/مرکزی رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی با اشاره به اینکه جهش تولید با دانشگاه‌های مهارت محور محقق خواهد شد، گفت: گفتمان‌سازی و جریان‌سازی جوامع دانشگاهی عامل مهمی در تحقق شعار سال است.

علیرضا نظام‌آبادی در گفت‌وگو با ایسنا به نقش جوامع دانشگاهی در تحقق جهش تولید با مشارکت مردم پرداخت و افزود: نخستین ماموریت جوامع دانشگاهی در تحقق شعار سال، گفتمان‌سازی در حوزه شعار سال و تبدیل کردن آن به گفتمان غالب کشور است.
وی با تاکید بر اینکه تعامل جوامع دانشگاهی با صنعتگران بسترساز جهش تولید است، افزود: نامگذاری سالیان متمادی با مضامین اقتصادی بیانگر آن است که اقتصاد اصلی‌ترین مسئله کشور است و دانشگاهیان می‌توانند در ارتباط موثر بین صنعت و دانشگاه بسترساز تحقق شعار سال باشند.
وی بیان کرد: برخورداری دانشگاه‌ها از نیروی متخصص و دارای بار علمی غنی در رشته‌های مرتبط با صنعت می‌تواند منجر به تبادل اطلاعات علمی و توانمند شدن نیروی کار شاغل در صنایع باشد.
نظام‌آبادی همچنین شناسایی نیروی کاری که دنبال مهارت‌افزایی است را از دیگر الزامات تحقق شعار سال دانست و گفت: جهت‌دهی افکار جوانان و آگاهی‌بخشی به آنان به همراه ارائه آموزش‌های مهارتی متناسب با شغلی که انتخاب می‌کنند و بهره‌گیری از ظرفیت اساتید مهارتی و دست به آچار می‌تواند موجب توانمند شدن نیروی کار شده و در نهایت باعث جهش در تولید شود.
وی با اشاره به اینکه تاکید رهبری بر جهش تولید با مشارکت مردم بسیار دقیق و داهیانه است، تصریح کرد: بدیهی است که مشارکت جوامع دانشگاهی، نخبگانی، کارشناسان و آحاد مختلف مردم زمینه‌ساز تحقق شعار سال خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه هیچ مانع و محدودیتی برای تحقق شعار سال وجود ندارد، گفت: تقویت زیرساخت‌های مورد نیاز برای ارتباط موثر دانشگاه و صنعت و هدفگذاری و تدوین راهبردهای تحقق شعار سال موجب تسریع در عملیاتی شدن آن خواهد شد.
نظام‌آبادی در ادامه، با اشاره به تقسیم بندی دانشگاه‌ها به نسل‌های آموزشی، پژوهشی و تلفیقی از آموزش و پژوهش گفت: فعالیت دانشگاه در نسل چهارم مبتنی بر بکارگیری این تلفیق در بحث اشتغالزایی و کارآفرینی است و دانشگاه جامع علمی کاربردی در نسل چهارم قرار دارد و از تلفیق آموزش و پژوهش در کارآفرینی و اشتغال جوانان استفاده می‌کند.
وی با اشاره به اینکه به صرف انجام آموزش محض و غیر هدفمند راهی به جایی نخواهیم برد چراکه در این صورت بدون توجه به نیاز آینده، آموزش را معطوف به موضوعات عملی در دل صنعت، کشاورزی و ... می‌کنیم، افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی، هدفمند و آینده‌نگر با بکارگیری اساتید کاملا مهارتی و آچار بدست در محیطی کاملا مهارت محور به دنبال ارائه خدمت است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی تصریح کرد: با استقرار مراکز علمی و کاربردی در مجاورت صنعت به عنوان مغز متفکر، مجموعه صنعتی از اطلاعات علمی و تخصصی دنیا آگاهی پیدا کرده و تولید هدایت می‌شود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه در کشورهای توسعه‌یافته نیروی متخصص عامل پیشرفت است، افزود: دانشگاه علمی کاربردی زمینه‌ساز پیشرفت است و در این دانشگاه بر خلاف سایر دانشگاه‌ها ۷۰ درصد سرفصل‌ها عملی و ۳۰ درصد تئوری است که بیانگر نیاز هدفمند کشور است.
وی بیان کرد: دانشگاه جامع به درستی به دنبال افزایش نرخ اشتغال و کارآفرینی است و افزون بر ۷۰ درصد فارغ‌التحصیلان این دانشگاه جذب بازار کار شده یا کارآفرین شده‌اند و بنا داریم که دانشگاه تبدیل به یک مرکز اشتغال‌زایی شود.
نظام آبادی با تاکید بر اینکه اگر دانشگاه‌ها به مقوله اشتغال نگاه جدی داشته باشند، جهش واقعی در تولید ایجاد خواهد شد، افزود: نگاه دانشگاه به تولید باید مبتنی بر افزایش اشتغال باشد و جوامع دانشگاهی نظیر مرکز علمی کاربردی باید به یک مرکز اشتغال‌زا تبدیل شود. اگر این نگاه عملیاتی شود بخش اعظمی از فارغ التحصیلان جذب بازار کار خواهند شد، علاوه بر آن نیروی انسانی شاغل در واحدهای تولیدی و صنعتی وارد دانشگاه شده و پس از کسب مهارت و توانمند شدن با انگیزه بیشتری در سنگر تولید خدمت خواهند کرد.
وی با بیان اینکه دانشگاه باید به یک هاب آموزشی تکنسین‌ها و کارشناسان کاملا مهارتی تبدیل شود، افزود: ورود تخصصی و مهارتی به موضوع کار و تولید موجب خواهد شد که به توفیقات بسیاری دست پیدا کنیم.
وی با اشاره به اینکه افزون بر دو هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی در استان مرکزی فعالیت دارند، گفت: قریب به ۴۰ درصد صنایع استان مرکزی با کمتر از ۳۰ درصد ظرفیت اسمی فعالیت می‌کنند و تقریبا ۱۰ درصد صنایع استان با ظرفیت ۷۰ درصدی فعالیت دارند که لازم است کلینیک‌های صنعتی از دل جوامع دانشگاهی نظیر مراکز علمی و کاربردی بیرون بیایند و با بررسی موانع پیش رو به صورت علمی، ظرفیت تولید را افزایش دهند تا جهش در تولید استان مرکزی به عنوان قطب صنعت کشور محقق شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • آغاز مسابقات لیگ فوتبال امید‌های مناطق کشور در محمودآباد
  • سوت آغاز لیگ فوتبال امید‌های مناطق کشور در محمودآباد به صدا در آمد
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای انتخابات مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شده بودند
  • رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده