Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها > مازندران - با حضور پرویز نجفیان مدیر امور منابع انسانی و ابوالفضل صدری رییس اداره کل تجهیزوپشتیبانی از چهار بازاریاب و چهار شعبه برتر(جزو یکصد شعبه برتر)هشتمین دوره مجمع ارزیابی عملکرد در مجتمع آموزشی رفاهی دریا کنار تجلیل بعمل آمد.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین از بابلسر،مصطفي تقوي مدير شعب استان ضمن خیر مقدم و ارائه گزارش اجمالی از عملكرد مديريت و شعب تحت پوشش ،در بخشی از سخنان خود خاطر نشان کرد: مدیریت مازندران در هشت دوره مجمع ارزیابی عملکرد توانسته جایگاه سبز را کسب نماید و در دوره هشتم به افتخاراتی چون رتبه اول کشور در معدل امتیاز ارزیابی عملکرد هشت دوره گذشته،دارای چهار شعبه از یکصد شعبه برتر کشور،حضور سی و دو شعبه استان در جایگاه سبز و ارتقاء درجه هشت شعبه استان نائل آید که تمامی این افتخارات و عملكرد مطلوب مديريت مازندران مرهون همت و جدیت یکایک کارکنان و تدبیر و راهبری مسؤلین ستاد و شعب و حمایتها و همراهی مدیران ارشد بانک بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تقوی در ادامه افزود: مدیریت مازندران با 53شعبه از1255شعبه بانک در کشور سهم 2/4درصدی و در افزایش درجه شعب با ارتقاء هشت شعبه از 142 شعبه کشور سهم 6/5 درصدی را داراست که همه اینها لطف و عنایت خداوند و تدبیر و درایت و برنامه محوری تمامی کارکنان در سطح استان بوده و ان شا ءالله بتوانیم با رهنمودهاي مديران ارشد بانك و تلاش فراگیر کارکنان كوشاتر از گذشته در جهت تحقق اهداف بانك، عمل نماییم .

نجفیان مدیر امور منابع انسانی در بخشی از سخنان خود ضمن ابراز خرسندی از حضور درجمع رؤسای شعب مازندران خاطر نشان کرد:عملکرد مطلوب مدیریت مازندران در هشتمین دوره ارزیابی عملکرد و دوره های قبل نشان از برنامه ریزی و تلاش فراگیر کارکنان بوده که از نظر دانش و مهارت در جایگاه والایی قرار دارند.
نجفیان ادامه داد:با بررسی بعمل آمده از وضعیت پرسنل بانک در استان ،85درصد از پرسنل دارای تحصیلات عالی،71درصد پرسنل از نظر سابقه خدمت کمتر از20سال سابقه داشته و 62درصد پرسنل کمتر از40سال سن دارند که اینها حاکی از ظرفیت و وجود نیروی جوان در استان بوده و قطعاً در آینده افتخارات خوبی نصیب استان خواهد شد.
مدیر امور منابع انسانی ادامه داد:آنچه که می تواندبه عنوان موفقیت مدیریت باشد و شاخصهایی که باید به آن توجه نموده قطعاً مشارکت ،همت و تلاش جمعی کارکنان بوده که این نیروهای متعهد و متخصص ، اصلی ترین سرمایه بانک و به عنوان مزیت رقابتی در بین سایر سازمانها محسوب می شود و خداراشاکریم در مدیریت مازندران 85درصد کارکنان دارای تحصیلات عالی بوده که این شاخص نسبت به سایر استانها خیلی بالاتر هست.
نجفیان افزود:با عنایت به عملکرد و تلاش تمامی کارکنان در سطح بانک در سال 96 و علی رغم محدودیتهای موجودو مشکلاتی که بانک با آن مواجه بوده ودر شرایطی که رقابت خاصی بین بانکها حاکم بوده ،بانک مسکن توانست با موفقیت سال 96 را سپری نماید و درمقایسه با سایر بانکها،بانک مسکن به عنوان بانک مردمی و بهترین بانک دولتی که در حال حاضر مطرح است کارنامه خوبی را در ارتباط با شاخصهای عملکردی ارائه نماید.
مدیر منابع انسانی ادامه داد:یکی از دستاوردهای سال گذشته بانک تهیه سند راهبردی1400بوده که این سند بیانیه ماموریت،چشم انداز،استراتژی و اهداف بانک را تا سال 1400تعین کرده است و جهت گیری و مسیر حرکت بانک را در جهت ارائه خدمات مطلوب به جامعه و مشتریان مشخص نموده است.
نجفیان افزود:شاخصهایی که مربوط به حوزه منابع انسانی درارزیابی عملکردبوده یکی اجرای دوره های آموزشی طبق برنامه تقویمی می باشد که باید به درستی اجرا گرددو در این زمینه مدیریت مازندران از عملکرد خوبی برخوردار است.
مدیر منابع انسانی با اشاره به اینکه مدیریت مازندران از لحاظ آموزشی در شش ماهه دوم سال 96 نسبت به شش ماهه اول سال 96 عملکرد مناسبی داشته خاطر نشان کرد:در بحث آمون سنجش شغلی که بصورت LMSبرگزار می شود حتما همکاران مشمول منابع مورد نظر را مطالعه نموده و درجلسات بخشنامه خوانی شرکت نمایندتا بانک نتیجه اثر بخشی دوره های آموزشی را مشاهده نماید.
نجفیان با اشاره به برنامه های بانک در سال 97 علاوه بر تحقق برنامه های کمی (جذب منابع،وصول مطالبات و...)بحث صرفه جویی در هزینه ها و کاهش بهای تمام شده پول،به مواردی از قبیل برنامه های منظم و طراحی راهکارهای مختلف به منظور رسیدن به اهداف،تقویت دانش و مهارت کارکنان،آگاهی از دستورالعمل ها و بخشنامه ها،توجه به مشتریان،مسؤلیت پذیری،ایجاد حس همدلی،سرعت بخشیدن به به ارائه خدمات مشتریان،پیگیری مستمر امور و معرفی محصولات بانک به مشتریان اشاره نموده که همکاران باید به این امور توجه نموده و با رعایت آنها عملکرد خوبی ارائه نمایند.
شایان ذکر است در این سفراستانی با تشکیل پنل مدیر منابع انسانی و رییس اداره کل تجهیز و پشتیبانی به سوالات و ابهامات رؤسای شعب در حوزه پرسنلی و تجهیزات اداری پاسخ لازم را ارائه نمودند.

46

کلید واژه‌ها : تسهیلات بانکی - مسکن - وام و تسهیلات مسکن - استان مازندران - پول -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: تسهیلات بانکی مسکن وام و تسهیلات مسکن استان مازندران پول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۴۲۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، به منظور تعیین چارچوب‌های لازم برای ارائه خدمات به جامعه معزز ایثارگری کشور، قوانین و مقررات متنوعی وضع شده که یکی از مهم‌ترین آنها، قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران است. به رغم گذشت بیش از ۱۰ سال از تصویب این قانون، تاکنون ارزیابی دقیقی از عملکرد آن از سوی دستگاه‌های متولی، به ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت نپذیرفته و همین مسئله سبب ایجاد تفاسیر مختلف از میزان و دلایل اجرایی نشدن آن شده است.

دفتر مطالعات اجتماعی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی،  در گزارشی با عنوان «ارزیابی عملکرد قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران (۳)؛ بررسی فصل معیشت و رفاه» در این باره آورده است که نظام اسلامی به‌منظور پاسداشت و تکریم از جامعه ایثارگران کشور، به‌عنوان پرچم‌داران فرهنگ ایثار و جهاد، قوانین و الزامات سیاستی متعددی را طی سالیان گذشته مصوب و اجرا کرده است. یکی از مهم‌ترین قوانین این حوزه «قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران» است که پس از سیاست‌های کلی ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و جهاد و ساماندهی امور ایثارگران ( ۱۳۸۵.۰۲.۱۶) مهم‌ترین سند کشور در این عرصه به‌شمار می‌رود و تکالیف دولت و تمامی دستگاه‌های اجرایی را در قبال حقوق ایثارگران معزز و خانواده محترم آنان تعیین کرده است. 

* عملکرد مالی و عملیاتی قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران 

این گزارش مطرح می‌کند که باوجود گذشت بیش از ۱۰ سال از تصویب این قانون، تاکنون ارزیابی دقیقی از عملکرد آن از‌سوی دستگاه‌های متولی، به‌ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت نپذیرفته و همین مسئله زمینه ایجاد تفاسیر مختلف از میزان و دلایل عدم اجرای آن را فراهم کرده است. مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با توجه به مفاد ماده (۷۴) این قانون و با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران، برای نخستین‌بار در کشور، عملکرد مالی و عملیاتی قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران را به تفکیک فصول قانون جامع و به تفکیک موضوع مواد هر فصل از قانون، با تمرکز بر سال‌های اجرای قانون برنامه ششم توسعه کشور طی دوره (۱۴۰۰-۱۳۹۶) مورد ارزیابی کارشناسی قرار داده است. 

تاکنون ارزیابی دقیقی از عملکرد آن از‌سوی دستگاه‌های متولی، به‌ویژه بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت نپذیرفته و همین مسئله زمینه ایجاد تفاسیر مختلف از میزان و دلایل عدم اجرای آن را فراهم کرده است

* ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط

در این گزارش بیان می‌شود که با توجه به حجم بالای احکام مربوط به فصول هشت‌گانه قانون، ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط در قالب سلسله‌گزارش‌ها (به تفکیک و با توجه به حجم فصول) ارائه خواهد شد. این گزارش سومین گزارش از مجموعه گزارش‌های ارزیابی عملکرد قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران است که به بررسی احکام فصل ششم (حوزه معیشت و رفاه) می‌پردازد. 

* پرداخت حقوق و مزایای مشمولین

این گزارش ادامه می‌دهد که یافته‌های تحقیق حاضر نشان داد که پیرامون فصل معیشت و رفاه، به‌رغم اجرای برخی اقدامات همچون «پرداخت حقوق و مزایای مشمولین این قانون ازسوی بنیاد شهید و امور ایثارگران و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط»، «برخورداری از معافیت‌ها، خدمات و تسهیلات پیش‌بینی شده، شامل کاهش بهای بلیط، ارائه خدمات ترددی، سهمیه حج تمتع و موارد دیگر مصرح در قانون» و همین‌طور «حمایت‌های قضایی و اختصاص بخشی از سهمیه صدور پروانه سردفتری و وکالت و مجوز کارشناسان رسمی دادگستری به مشمولان»، چالش‌هایی نیز در مسیر اجرای احکام این فصل دیده ‌می‌شود که از آن جمله می‌توان به «عدم تشکیل صندوق ذخیره ایثارگران»، «عدم پیش‌بینی اعتبار برای اجرای برخی از خدمات تعیین شده در این قانون»، «عدم دسترسی به اطلاعات مربوط به بهره‌مندی ایثارگران از حمایت‌های قضایی» و «عدم پرداخت فوق‌العاده ایثارگری به ایثارگرانی که مستخدم دولت نیستند و حقوق حالت اشتغال نیز دریافت نمی‌کنند (به‌دلیل عدم تصویب آیین‌نامه اجرایی درخصوص ماده (۵۱) این قانون)» اشاره کرد. 

در این گزارش راهکارهایی اجرای بهینه دو فصل مورد اشاره کرد و پیشنهاد داد که اعتبارات مورد نیاز برای ارائه خدمات موضوع این فصل در بودجه سالیانه دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط پیش‌بینی شود، آیین‌نامه اجرایی ماده (۵۱) این قانون جهت شفاف‌سازی مشمولین و تعیین میزان و نحوه ارائه خدمات مربوط تصویب شود، ارتباط الکترونیکی بین بنیاد شهید و امور ایثارگران (درخصوص خدمات حمایت قضایی) و قوه ‌قضائیه و وزارت دادگستری ایجاد شود، با توجه به مفاد ماده (۵۷) این قانون موضوع بازخرید مرخصی ایام اسارت آزادگان غیرشاغل غیرحالت اشتغال تعیین تکلیف و درخصوص ماده (۴۱) و ابهامات آن نیز از طریق آیین‌نامه اجرایی رفع ابهام شود. 

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید. 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقدیر مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس از مدیرعامل پست بانک ایران و مدیریت شعب استان فارس
  • دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند
  • حضور ۵۰۰ نفر از کارکنان شهرداری دزفول در آب‌گرفتگی اخیر
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • نیروهای شرکتی منتظر نباشند؛ خبر نگران کننده درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت