Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر نعمت‌اله نعمتی در پی اجرای سیاست‌های پژوهشی در توسعه مرکز رشد علوم دارویی بنا به رویکرد نوین دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، گفت: «در راستای گسترش همکاری با سازمان‌ها و مراکز آموزشی و تحقیقاتی، تفاهم‌نامه مشترک همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان و مرکزتحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران منعقد شد تا بتوانیم با تبدیل ایده‌های دانشگاهی به پدیده‌های روزآمد علوم دارویی با تکیه به مطالعات مربوط به گیاهان دارویی در تولید داروهای نوظهور غیرشیمیایی تلاش کنیم و با استفاده از توانمندی‌های این دو مرکز علمی و تحقیقاتی، شاهد دستاوردهای اجرایی، تجاری و تولیدی با بهره‌گیری از ظرفیت های علمی و پژوهشی طرفین تفاهم نامه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

نعمتی با تشریح وضعیت موجود دانشکده داروسازی واحد دامغان، خاطرنشان کرد:« این دانشکده از سال 93 فعالیت‌های خود را در ساختمان مجهز آموزشی به مساحت 6000 مترمربع در 4 طبقه و سایت آزمایشگاهی مجهز با تجهیزات مدرن و روزآمد در مساحت 2500 مترمربع شروع کرد و در حال حاضر، تعداد 110 دانشجو در 4 سال‌گروه ورودی مشغول تحصیل هستند.»

وی افزود: «مرکز رشد علوم دارویی مبتنی بر محصولات طبیعی دانشکده داروسازی دامغان در سال 95 با موافقت اولیه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی شروع به فعالیت کرد و در حال حاضر با امکانات مناسب در پی جذب هسته‌های فناور دارویی و تجاری‌سازی ایده‌های مرتبط با محصولات دارویی با توجه ویژه به گیاهان دارویی است.»

رئیس شورای تخصصی، پژوهش و فناوری استان سمنان، چشم‌انداز دانشکده داروسازی واحد دامغان را در تبدیل شدن به قطب آموزشی و پژوهشی و تولید گیاهان دارویی انسانی و دامی در کشور، بیان کرد وگفت:« عقد این تفاهم‌نامه با مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران، گام مهمی در تحقق چشم‌انداز دانشکده داروسازی واحد دامغان خواهد بود.»

دکتر عباس حاجی‌آخوندی رئیس مرکزتحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با ابراز خرسندی از فراهم شدن زمینه‌های همکاری مشترک با دانشکده داروسازی واحد دامغان، گفت: « شهرستان دامغان را به لحاظ جغرافیایی و بومی، جزو مناطق استراتژیک رویش گیاهان دارویی در کشور می‌دانم که دارای شرایط بالقوه است و می‌تواند دانشکده داروسازی واحد دامغان را به قطب مطالعات داروهای گیاهی انسانی و دامی تبدیل کند.»

حاجی‌آخوندی با معرفی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌عنوان یکی از مراکز موفق در رتبه‌بندی مراکز تحقیقاتی دانشگاهی، این مرکز را به لحاظ اعضای هیات علمی و امکانات، توانمند دانست و اظهار کرد: «امیدوارم با اجرایی شدن مفاد تفاهم‌نامه همکاری، گام‌های موثری در کشت گیاهان دارویی و تولید داروهای گیاهی انسانی و دامی در کشور برداشته شود.»

وی خاطرنشان کرد: «مرکز تحقیقات گیاهان دارویی در سه زمینه انتقال تجارب آموزشی، پژوهشی و فناوری و نیز راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان با دانشکده داروسازی واحد دامغان همکاری خواهد کرد.»

در این جلسه از زحمات دکتر سعید گودرزی عضو هیات علمی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران و استاد مدعو دانشکده داروسازی واحد دامغان بنا به تلاش و جدیت در مسیر تهیه و تدوین تفاهم‌نامه همکاری مشترک، تقدیر و تشکر شد.

202

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۴۷۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان از افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی این دانشگاه خبر داد.

سیدمحمد محمدی در آیین افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی که امروز (۸ اردیبهشت‌ماه) در دانشگاه آبادان برگزار شد، با اشاره به اهمیت تحول در شیوه‌های نوین آموزشی، اظهار کرد: در فضای علمی جدید، انتظار تحول در شیوه‌های نوین آموزشی وجود دارد که یکی از این حوزه‌ها، آموزش پزشکی است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به آغاز فعالیت مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی در این دانشگاه، ادامه داد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، یکی از واحدهایی است که در همه دانشگاه‌ها مورد توجه است. در این مرکز، راه‌حل‌های نوین توسعه آموزش پزشکی با مشارکت اساتید و دانشجویان ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان خاطرنشان کرد: این مرکز با تلاش معاونت آموزشی دانشگاه راه‌اندازی شده است و فضای خوبی برای مشارکت هر چه بیشتر اعضای هیات علمی و دانشجویان برای انجام فعالیت‌های علمی و آموزشی فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: راه‌اندازی این مرکز منجر به تربیت بیشتر دانشجویان در زمینه‌های مختلف پزشکی است. امیدواریم بتوانیم شاهد رشد و بالندگی روزافزون اعضای هیات علمی و دانشجویان علوم پزشکی آبادان در سطح کشور باشیم.

محمدی گفت: مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آبادان شامل زیرمجموعه‌هایی همچون کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی، مرکز تعالی آموزش مجازی و هوش مصنوعی، دفتر مستقل استعداد درخشان و المپیادهای دانشجویی، واحد برنامه‌ریزی درسی، واحد دانش‌پژوهی و جشنواره شهید مطهری، واحد ارزشیابی آزمون و مرکز رشد و بالندگی اساتید است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی برای امضای تفاهم نامه‌های دوجانبه و چند جانبه است
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضای ۱۸ تفاهم‌نامه بین استان فارس و هیئت‌های خارجی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس