Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کارگروه برنامه توسعه زیست‌بوم شرکتهای خلاق و دبیر ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویت‌ساز معاونت علمی محور اصلی فعالیتهای این ستاد را در راستای این برنامه و حمایت از شرکتهای خلاق اعلام کرد. ۰۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۷ اجتماعی علم و تکنولوژی نظرات

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران پویا؛ محمدحسین سجادی نیری با بیان اینکه محور اصلی فعالیتهای ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویت‌ساز معاونت علمی حمایت از شرکتهای خلاق و برنامه توسعه زیست‌بوم این شرکتها است، اظهار کرد: تمام تلاش برنامه این است، زیست‌بوم شرکتهایی که در حوزه کسب‌وکارهای نوین یا صنایع فرهنگی فعالیت دارند تقویت شده و از شرکتهای خلاق در این زیست‌بوم توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویت‌ساز معاونت علمی افزود: هدف این برنامه رفع موانع پیش‌روی کسب‌وکارهای نوین و خلاق است تا بتوان در قالب ارائه خدمات در فضای کسب‌و‌کار آنها و کمک به توسعه بازار این شرکتها از آنها حمایت کرد؛ در همین راستا آئین‌نامه این برنامه با همکاری معاونت سیاستگذاری معاونت علمی و مرکز فناوریهای راهبردی و مدیریت امور شرکتهای دانش‌بنیان تدوین و در سال 96 توسط معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری ابلاغ شد.

وی گفت: برای تحقق این موضوع، دبیرخانه برنامه توسعه زیست‌بوم شرکتهای خلاق در راستای شناسایی و ارزیابی شرکتهای خلاق حائز صلاحیت تشکیل و حمایتهای اولیه نیز برای ارائه به شرکتهای خلاق در نظر گرفته شد؛ لذا پس از اجرای اولیه این برنامه در سال 96، مقرر شد تا در سال جدید اجرای این برنامه حمایتی در ذیل فعالیتهای اصلی معاونت علمی و ستاد فناوریهای نرم و هویت‌ساز قرار گیرد.

سجادی نیری گفت: از اهداف دیگر این برنامه جلب نظر سایر دستگاه‌های دولتی مرتبط است تا از برنامه خلاق حمایت کنند؛ با توجه به اینکه دستگاه‌هایی نظیر وزارت فرهنگ و ارشاد، وزارت ارتباطات و... یکسری حمایتهای جزیره‌ای را ارائه می‌دهند، به دنبال این هستیم که همه این حمایتها بصورت یکپارچه با همکاری دستگاه‌ها و سازمانهای مشابه تجمیع شوند.

وی تأکید کرد: این  حمایتها صرفاً مالی نیست؛ برخی از جنس توسعه بازار، تسهیل‌گری، کمک به بازاریابی، رفع موانع و ... است.

او درباره سایر حمایتها نیز اعلام کرد: یکسری از حمایتها به مانند حمایتهایی است که از شرکتهای دانش‌بنیان نیز صورت می‌گیرد؛ مانند کمک به توسعه بازار، شرکت در دوره‌های آموزشی، مشاوره‌های تجاری‌سازی، حضور در نمایشگاه‌های تخصصی و غیره.

وی افزود: دسته‌بندی شرکتهایی که در زیر این برنامه قرار می‌گیرند عبارتند از:
کسب‌وکارهای دیجیتال و فضای مجازی
صنایع دیداری و شنیداری
صنایع دستی، گردشگری و میراث فرهنگی
هنرهای تجسمی و هنرهای نمایشی
بازی، اسباب بازی و سرگرمی
طراحی و معماری
چاپ و نشر
گیاهان داروئی و طب سنتی
سایر صنایع خلاق و فرهنگی (به تصویب کارگروه)

انتهای پیام/

R1012190/Psaadati/S2,1313/CT12 واژه های کاربردی مرتبط شرکت های دانش بنیان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان شرکت های دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۵۱۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است

به گزارش قدس آنلاین، «محمد جلیلی» در گردهمایی اساتید و مربیان حرفه حسابرسی به مناسبت فرا رسیدن «روز معلم» با اشاره به «مکتب شهید مطهری» اظهار داشت: هر جا از معیارهای واقعی انقلاب، از جمله اندیشه ها و منطق مطهر فاصله گرفتیم ضربه خوردیم؛ برای مثال در زمینه مفهوم عدالت، شهید مطهری نگاهی عمیق، فراگیر و نو ارائه داده است که هنوز هم کاربردی است و باید قدر و قیمت آن شناسانده شود.

وی با تاکید بر اینکه آموزش‌های آینده سازمان با برنامه ها هماهنگ می‌شود، توضیح داد: از آنجایی که حسابرسی داده محور، به یک مبنای قدرتمند از جمله فناوری حقوقی نیاز دارد، برای توسعه این بُعد از دانش حسابرسی، باید قوانین را واکاوی و شناسایی کنیم.

رئیس هیات عامل سازمان حسابرسی با بیان اینکه عبور از نگاه سنتی در حسابرسی یک ضرورت است، ادامه داد: ظرفیت های سازمان در زمینه آموزش، منحصر به فرد است، اما بنا داریم از ظرفیت همه نخبگان استفاده کنیم؛ مشارکت با کسانی که در حوزه حسابرسی تجربه دارند را بالا ببریم و درهای سازمان را به روی کسانی که قصد برنامه های «تحول خواهانه» دارند، باز کنیم.

برونگرایی در سازمان حسابرسی از محوری ترین برنامه های ما است

مدیرعامل سازمان حسابرسی با تاکید بر «استراتژی برون‌گرایی» بیان‌داشت: در برنامه های تحولی به تجربه کشورهای صاحب سبک و نوآور نیز نیاز داریم و تلاش می کنیم که برای تغییر و توسعه این حرفه، از این ظرفیت بیرونی استفاده کنیم؛ بنابراین نگاه به بیرون و استفاده از ظرفیت های بی شمار و تجربه های جهانی یکی از سیاست های سازمان در برنامه های آینده است.

وی در ادامه گفت: در آموزش های تعریف شده، مهارت های درک محیطی همکاران توسعه خواهد یافت، زیرا بر این باوریم که برای تحول در این حرفه، می بایست مهارت های چند بعدی و کلان محور، برای پرورش یک مدیر توانمند، آموزش داده شود.

مدیرعامل سازمان حسابرسی همچنین به نقش تعیین کننده آموزش اشاره کرد و یادآور شد: آموزش یک سرمایه گذاری زود بازده است، بنابراین باید در گام نخست، نیازهای آموزش را به خوبی شناسایی کنیم و با تحول ابزارهای آموزشی و نگاه به آینده، به مسائل و چالش های حرفه حسابرسی پاسخ دهیم.

در پایان این برنامه، از ۵۵ نفر از اساتید سازمان حسابرسی تقدیر شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد
  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • خلاقیت؛ موتور رشد شهرها
  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تمرکز ویژه استان اصفهان بر تکمیل زنجیره ارزشی صادرات‌ محور
  • موافقت با خواهرخواندگی بندرعباس با پنج شهر آسیایی