Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-06@14:08:56 GMT

این دو ماده خوشمزه را در ماه رمضان هرگز نخورید

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۵۳۸۲۲

این دو ماده خوشمزه را در ماه رمضان هرگز نخورید

رکنا: شکلات وقهوه دو ماده غذایی هستند که روزه داران در این ماه نباید مصرف کنند.

یک متخصص طب سنتی گفت: خوردن شکلات و قهوه در بروز سردرد و شدت یافتن آن موثر است و می‌تواند موجب بروز عصبانت در برخی از روزه‌داران شود.

دکتر علیرضا یارقلی درباره توصیه‌های طب سنتی برای روزه‌داران در ماه رمضان اظهارکرد: روزه‌داران برای اینکه مشکلاتی را از نظر تغذیه‌ای نداشته باشند باید غذایی مقوی و سبک میل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه خوردن هندوانه و چای در هنگام سحر باعث تشنگی می‌شود، افزود: علاوه بر تشدید تشنگی خوردن این خوراکی‌ها سبب پرادراری می‌شود. اما جایگزین کردن آنها با میوه‌هایی همچون آلو، به و سکنجبین با کاهو به ویژه ۲ ساعت بعد از افطار سبب رفع تشنگی در طول روزه‌داری می‌شود.

این متخصص طب سنتی خاطر نشان کرد: بیدار شدن به مدت زمان ۴۵ دقیقه قبل از سحر و خوابیدن سرشب سبب شده تا فرد کمتر خسته شود و انرژی کافی برای فعالیت در طول روز را داشته باشد و به تبع آن معده فرد دچار سنگینی نشود.

یارقلی در پاسخ به این سوال که جهت رفع بوی بد دهان چه توصیه‌ای دارید؟ عنوان کرد: خوردن رب، به و انار به اندازه یک قاشق غذاخوری و دمنوش انیسون و رازیانه به طور چشمگیری موجب کاهش بوی بد دهان در هنگام روزه‌داری می‌شود.

وی تاکید کرد: روزه‌داران بهتر است از مصرف قهوه و شکلات در زمان افطار و سحر خودداری کنند چراکه می‌تواند سبب بروز عصابنیت در برخی از افراد شود.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: استشمام بوی خیار و یا بوی سیب گلاب نیز در جهت رفع تشنگی می‌تواند موثر باشد همچنین اسپری‌های حاوی بوی خیار نیز در بازار Store موجود است که افراد می‌توانند آنها در فضا بزنند تا مقداری از تشنگی آنها کاهش یابد.

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: سلامت ماه رمضان مهم ترین های 24 ساعت طب سنتی طب چای طب سنتی بازار Store طب سنتی قهوه ماه رمضان توصیه فضا ماه شکلات عکس حوادث روزنامه دختر قتل فیلم تهران جنایت تجاوز زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۵۳۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟

ایسنا/گیلان معاون بهداشتی علوم پزشکی گیلان گفت: مصرف سبزیجات محلی خام همچون چوچاق و خالیواش و نعناع و هر نوع سبزی خودرو و معطر جمع آوری شده از طبیعت و موجود در بازارهای محلی در ابتلای مردم به فاسیولا نقش اساسی دارد.

دکتر سید محمود رضوانی در گفت وگو با ایسنا، فاسیولیازیس را عفونت یا بیماری ناشی از انگل های جنس فاسیولا دانست و اظهار کرد: انگل های فاسیولا کرم های مسطح و برگی شکلی هستند که عمدتا در مجاری صفراوی و کبد دام ها از جمله گوسفند، بز، گاو، گاومیش و برخی از علفخواران دیگر زندگی می کنند.

وی با بیان اینکه برای برقراری چرخه زندگی انگل فاسیولا وجود دام های آلوده، منابع آبی دائمی یا فصلی، بارندگی فراوان و حلزون های میزبان واسط ضروری است، افزود: حیوانات آلوده به فاسیولا تخم انگل را همراه با مدفوع خود به محیط خارج دفن می کنند، در صورتی که این تخم در آب قرار گیرد، در درجه حرارت مناسب پس از حدود سه هفته در داخل آن یک لارو مژه دار به وجود می آید. این لارو پس از تشکیل از تخم خارج شده و با نفود در بدن حلزون های آبزی شروع به رشد و تکثیر می کند و به لاروهای دم دار تبدیل می شوند که این لاروهای جدید نیز پس از کامل شدن از بدن حلزون میزبان واسط خارج شده و در آب رها می‌شوند و به برگ گیاهان آبزی می چسبند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه داد: حیوانان نشخوارکننده و انسان به دنبال خوردن گیاهان و یا سبزیجات آبزی حامل لاروهای انگل یا آب های سطحی آلوده به فاسیولا مبتلا می شوند.

رضوانی، خوردن سبزیجات محلی آلوده به فاسیولا به صورت خام، خوردن غذاهای تهیه شده با سبزیجات خام مانند دلار و زیتون پرونده، نوشیدن آب های سطحی و آب چشمه های روباز نواحی کوهستانی، خوردن جگر خام یا آبدار و شستن ظروف و سبزیجات مصرفی در آب های سطحی آلوده را از جمله راه های ابتلا به فاسیولا دانست و تاکید کرد: این بیماری دارای دو مرحله حاد و مزمن است و دوره کمون بیماری از چند روز تا چند هفته و چند ماه متغیر است، اما مهمترین نشانه های بیماری شامل تب و لرز و تعریق شبانه و دردهای شدید شکمی و اختلالات گوارش و نشانه های آلرژیک مانند کهیر و خارش و ناراحتی های تنفسی و کاهش ورزن و کم خونی و بزرگی کبد است.

وی با بیان اینکه مصرف سبزیجات محلی خام همچون چوچاق و خالیواش و نعناع و هر نوع سبزی خودرو و معطر جمع آوری شده از طبیعت و موجود در بازارهای محلی در ابتلای مردم به فاسیولا نقش اساسی دارد، گفت: این سبزیجات گاهی به صورت خام در تهیه غذاهای محلی کاربرد دارد که در صورت آلودگی به انگل می تواند در انتقال بیماری نقش ایفا کند؛ از آنجایی که ضد عفونی کردن این سبزیجات مشکل است باید از خوردن آنها به صورت خام پرهیز کنیم.

معاون علوم پزشکی گیلان بر لزوم پرهیز از مصرف توت فرنگی و سبزیجات خام محلی به صورت غیر بهداشتی تاکید کرد و گفت: شست و شوی سبزیجات با آب سالم و همراه با ضد عفونی کردن با محلول سرکه سفید(ترکیب یک به چهار سرکه و آب) به مدت ۱۵ دقیقه باشد. توت فرنگی نیز پس از شست و شو با آب سالم، حتما به مدت سه تا پنج ثانیه در آب جوش وارد شده و سریعا در آب سرد قرار گیرد.

رضوانی با بیان اینکه سبزیجات خام محلی خرد شده، پخته شده و یا خشک شده پس از فریز کردن به مدت پنج روز مصرف شود، عنوان کرد: پاک کردن سبزیجات با دستکش و خودداری از دست زدن به دهان موقع تمیز کردن سبزیجات نیز مورد تاکید است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اکثر محورهای اصفهان بارانی است
  • هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید
  • آب چاه بخورید ولی آب معدنی نخورید |‌حرف های جنجالی مدیر آزمایشگاه در تلویزیون | ویدئو
  • فیلم| خاک خوردن ۱۱ ساله قطعه نایاب ناوبری هواپیما!
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • آب چاه بخورید ولی آب معدنی نخورید! (فیلم)
  • (ویدئو) آب چاه بخورید، ولی آب معدنی نخورید!
  • ماموریت بیمار با بالگرد هوایی اورژانس از داران به اصفهان
  • (ویدئو) صحنه عجیب خوردن خرچنگ با چنگال خود خرچنگ توسط دختر چینی!
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه