Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان؛ آذردخت مرشدی شهردار شهربابک گفت: طراحی فضای سبز و کاشت درخت و درختچه با توجه به مدیریت مصرف آب در حال اجرا و این نوع کاشت وسیع با حداقل آب همراه است که در نتیجه هم تنوع گونه‌های گیاهی و هم زیبایی و هم سالم سازی را به دنبال دارد.

وی افزود: در این نوع کاشت از آبیاری قطره‌ای استفاده شده و تاکنون از ۱۶۰۰ متر لوله با سایز‌های استفاده قرار شده است که در نظر داریم از این به بعد کاشت فضای سبز در سطح شهر با همین شیوه ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرشدی یادآور شد: با توجه به اینکه چمن کاری در فضا‌های سبز به مصرف آب بالایی نیاز دارد این نوع کاشت جایگزین چمن کاری خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه مساحت این پارک حدود ۲ هکتار است یادآور شد: عملیات تسطیح خاک و گل کاری و درخت کاری این مجموعه که شامل: گل هفت رنگ، گل نسترن، گل مینیاتوری، گل طاووسی، ترون، زرشک، اقاقیا و درخت توت در حال اجرا است.

شهردار شهربابک با بیان اینکه درخت و درختچه‌هایی مانند:ترون، اقاقیا و زرشک به مصرف آب کمتری نیاز دارند اظهار داشت: این پارک شامل ۴ قطعه مشابه است که یک قطعه گل کاری شده این تعداد که در بالا ذکر شد درخت و درختچه و گل را در برگرفته است.

وی هدف اصلی از طراحی فضای سبز این پارک را استفاده حداکثری از حداقل امکانات آبی، انسانی و مالی عنوان کرد و افزود: در این مکان ایستگاه‌های والیبال و اسکیت برای بانوان و محوطه‌ای برای بازی کودکان در نظر گرفته شده است.

مرشدی ابراز امیدواری کرد: این پارک کمتر از ۳ ماه دیگر به بهره برداری می‌رسد.

انتهای پیام/ح

اجرای مدیریت مصرف آب در پارک بانون شهربابک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آبیاری قطره ای فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۵۶۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند

علی اسماعیلی گفت: این وظیفه مجریان قانون است که توجه ویژه ای به موضوع قانون جهش تولید دانش بنیان داشته باشند و وظیفه خود می‌دانیم برای این اولویت کاری شبانه روز اقدام کنیم.

وی اضافه کرد: توجه به افراد متخصص و همچنین نخبگان دانشگاهی در هر ۲ حوزه سیاست‌گذاری و اجرا، امری ضروری است. بر همین اساس این ۲ حوزه باید به صورت هماهنگ عمل کنند تا بتوانند موفقیت‌های مطلوبی را در راستای توسعه اقتصادی و فناوری کشور ایجاد کنند.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت:خراسان رضوی به عنوان مرکز (هاب) انرژی و یکی از موثرترین مراجع پرورش شرکت‌های فعال در حوزه انرژی گازی و نفتی کشور شناخته شده است که این موضوع نشان می‌دهد این استان با وجود فاصله جغرافیایی با شرکتهای فعال در جنوب کشور می تواند با وجود سرمایه‌های انسانی نخبه و هوشمند و منابع و ظرفیت‌های ارزشمند راهگشای بزرگی در صنایع حوزه انرژی کشور باشد.

اسماعیلی افزود: این مساله نقطه قوت خراسان رضوی به شمار می‌رود و نشان می‌دهد که برنامه‌ریزی‌های مناسب و استفاده از تخصص‌ها و منابع موجود می‌تواند به توسعه‌ اقتصادی منطقه و کشور کمک شایانی کند.

وی ادامه داد: در پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی بیش از هشت هزار و ۵۰۰ نخبه در حال فعالیت هستند و حفظ و حمایت واقعی از این نخبگان جزو وظایف و ماموریتهای این مجموعه به شمار می‌رود.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: با توجه به رویکرد دولت خدمتگزار بر ساخت مسکن، می توان ایده و طرح مسکن فناوران را برای نیروهای نخبه نیز پیگیری کرد.

اسماعیلی افزود: امید است با حمایت های مسوولان خراسان رضوی و حرکت رو به جلوی دولت سیزدهم در انگیزه بخشی و اعتبار بخشیدن به نخبگان کشور قدمی شایسته برداشته شود.

"قانون جهش تولید دانش بنیان" که با عنوان طرح به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده بود، با تصویب در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۲/۱۱ مجلس و تایید شورای نگهبان ابلاغ شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • علت حصارکشی در پارک لاله چیست؟ +عکس
  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • سبزتر شدن فضای سبز حاشیه بزرگراه آزادگان تهران
  • حرکت تانک‌وار شهرداری زاکانی علیه پارک‌های قدیمی تهران؛ باز کردن باب «درخت‌کشی» به چه قیمتی؟
  • باز کردن باب «درخت‌کشی» به چه قیمتی | حرکت تانک‌وار شهرداری زاکانی علیه پارک‌های قدیمی تهران!
  • درخت کشی در تهران؛ چرا شهرداری به دنبال قطع درختان است؟
  • درخت کشی در تهران
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • چرا شهرداری می‌خواهد با تانک از روی پارک‌های تهران بگذرد؟
  • کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟