Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-01@01:38:11 GMT

این گوشی قدیمی نوکیا جان سخت ترین گوشی جهان!

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۶۸۶۵۵

این گوشی قدیمی نوکیا جان سخت ترین گوشی جهان!

رکنا: گوشی 3310 نوکیا جان سخت تر و مقاوم تر از تلفن های هوشمند امروزی شناخته شد.

احتمالا تصور شما بر این است که یک گوشی قدیمی مانند نوکیا ۳۳۱۰ از گوشی های هوشمند جدید مجهز به سیستم عامل اندروید ضعیف تر و شکننده تر است.

به گزارش اسین ایج، نتایج یک آزمایش علمی که به تازگی بر روی گوشی ۳۳۱۰ انجام شده عکس این مطلب را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آزمایش یادشده که فیلم آن توسط یکی از کاربران مشهور یوتیوب موسوم به Kreosan منتشر شده گوشی نوکیا ۳۳۱۰ می تواند در برابر تزریق برق با فشار یک میلیون ولت مقاومت کرده و سالم بماند، اما گوشی های هوشمند اندرویدی از چنین توان مقاومتی برخوردار نیستند.

شاید از همین رو باشد که نوکیا ۳۳۱۰ توسط بسیاری از علاقمندانش پاره آجر لقب گرفته است؛ لقبی که نشانگر استحکام و صلابت این گوشی در برابر ضربه، فشار، جریان برق و غیره است.

در جریان آزمایش یادشده ابتدا یک میلیون ولت جریان برق به گوشی نوکیا ۳۳۱۰ متصل شد. گوشی مذکور در جریان انجام آزمایش ابتدا از کار افتاد و سپس نمایشگر آن روشن و خاموش شده و پیام های عجیبی را نمایش داد. اما زمانی که با آن تماس گرفته شد، گوشی زنگ خورد و شماره تماس مخاطب هم به نمایش درآمد. نکته مهم تر اینکه بعد از پایان آزمایش گوشی نوکیا ۳۳۱۰ بدون مشکل خاصی به فعالیت عادی خود ادامه داد.

اما این شرایط در مورد گوشی های اندرویدی پیشرفته وجود داشت و زمانی که جریان برق یک میلیون ولت به آن تزریق شد، نمایشگر لمسی بعد از نمایش پیام هایی عجیب از کار افتاد. همچنین این گوشی قادر به برقراری تماس نبود و زمانی که آزمایش به پایان رسید، مشخص شد که یکی از قطعات نصب شده بر روی مادربرد این گوشی سوخته و از کار افتاده است.

آزمایش یادشده ثابت می کند گوشی نوکیا ۳۳۱۰ کماکان جان سخت ترین گوشی تلفن همراه موجود بر روی کره زمین است و گوشی های پیشرفته امروزی هنوز نمی توانند جایگزین آن شوند.

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: سلامت ماه رمضان مهم ترین های 24 ساعت فیلم تلفن جهان نوکیا قدیمی فیلم عکس حوادث فیلم دانش آموزان قتل دختر مدرسه تهران بچه جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۶۸۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون

محققان دانشگاه دوک (Duke) آمریکا با یک آزمایش خون جدید و با کمک هوش مصنوعی توانستند تا هشت سال زودتر از تشخیص آسیب ساختاری توسط اشعه ایکس، تعیین کنند که آیا فرد به آرتروز زانو مبتلا می‌شود یا خیر. محققان دقت این آزمایش را حدود ۷۷ درصد محاسبه کردند که نسبت به روش‌های دیگر، رقم خوبی محسوب می‌شود.

به گزارش دیجیاتو،  محققان می‌گویند با آزمایش خون می‌توان آرتروز زانو را در افرادی که هنوز علائمی در آن‌ها ایجاد نشده است و تا هشت سال قبل از اینکه اشعه ایکس قادر به تشخیص تغییرات در استخوان‌های آن‌ها باشد، شناسایی کرد. در این پژوهش، محققان خون ۲۰۰ فرد را که در اولین نمونه‌گیری از خونشان هیچ علامتی از آرتروز نداشتند، تجزیه‌وتحلیل کردند.

تشخیص زودهنگام آرتروز با استفاده از آزمایش خون

استئوآرتریت (Osteoarthritis) یا آرتروز شایع‌ترین شکل آرتریت است و بیش از ۳۲.۵ میلیون بزرگسال در ایالات‌متحده به آن مبتلا هستند. این بیماری در ابتدا به‌عنوان یک بیماری «ساییدگی» شناخته می‌شد؛ زیرا زمانی رخ می‌دهد که غضروف داخل یک مفصل (معمولاً در دست‌ها و زانوها) از بین می‌رود. این امر باعث می‌شود استخوان زیرین در طول زمان تغییر کند و منجر به درد، سفتی و تورم شود.

بااین‌حال، اکنون شواهد نشان می‌دهد که نوعی التهاب می‌تواند محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز باشد. این بدان معناست که نوعی «بیومارکر» (زیست‌نشانگر) یا علامت قابل اندازه‌گیری در بدن وجود دارد که می‌تواند نشان دهد که این بیماری مدت‌ها قبل از اینکه آسیب ساختاری قابل تشخیص باشد، شروع می‌شود.

محققان در این پژوهش از مجموعه خون ۲۰۰ فرد استفاده کردند؛ این افراد درواقع از سال ۱۹۸۹ به‌صورت سالانه از نظر استئوآرتریت مورد ارزیابی قرار می‌گرفتند. حدوداً ده سال بعد، نیمی از این افراد به آرتروز مبتلا شدند. به همین دلیل می‌توان بیومارکر‌های این افراد را طی سال‌های مختلف سنجید.

محققان با استفاده از هوش مصنوعی، شش پروتئین را در نمونه‌های خون افراد شناسایی کردند که نشان می‌دهد فرد به استئوآرتریت مبتلا می‌شود یا خیر. این پروتئین‌ها هشت یا چهار سال قبل از تشخیص با پرتو ایکس، در خون آن‌ها مشاهده شده بود.

با تشخیص این پروتئین‌ها، می‌توان با دقت ۷۷ درصد تشخیص داد که آیا فرد در آینده به آرتروز مبتلا می‌شود یا خیر. این روش در مقایسه با دقت حدود ۵۰ درصدی روش‌های مبتنی بر وزن و سن و همچنین دقت ۵۷ درصدی روش‌های مبتنی بر درد زانو، رقم خوبی محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان به دانشگاه تهران اعطا شد
  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان یونسکو به دانشگاه تهران اعطا شد
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • سیاستمدار انگلیسی: جریان حمایت غرب از اسرائیل معکوس شده است
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • پرچمداران قدیمی ترین مسابقه خودروهای اسپرت جهان (فیلم)
  • پیشگویی ترسناک نوستراداموس زنده جهان؛ منتظر تاریکی مطلق باشیـد!
  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران